Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ενεργοποίηση της εξόδου διαφυγής από το matrix


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Σε μια χωρο-χρονική φυλακή είμαστε εγκλωβισμένοι στη γήινη χοάνη(matrix) και, εδώ οι γνώμες διίστανται, άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι επιλογή της ψυχής μας, ενώ άλλοι λένε πως μας έχει επιβληθεί ...

Αλλά δεν θα το αναλύσω, γιατί αυτή η εικονική φυλακή όπως κι αν είναι έχει "κενά διαφυγής".

Όταν, λοιπόν, στην περίπτωση που συνειδητοποιήσεις ότι κάποιος ή κάτι σε καθοδηγεί, ρίξε τα "κάστρα" της κατεστημένης λογικής σου και, δημιούργησε την δική σου αντίπερα όχθη στο αστρικό πεδίο.

Δεν θα μιλήσω για πολύπλοκες τεχνικές, αρκεί να υπάρχει άδολη σκέψη, πίστη, θέληση και άσκηση στον ύπνο μας...Είναι κάτι που μπορούμε να δημιουργήσουμε στα όνειρά μας. 

Δηλαδή, αν καταφέρεις κατ' επανάληψη, να δημιουργήσεις συνειδητά ένα όνειρο στον ύπνο σου. Αν μέσα στο όνειρο δημιουργείς ένα δικό σου όνειρο σαν μια δυναμική εμπειρία προσανατολισμένη προς το τι πραγματικά αναζητάς... 

Τότε, το αστρικό σώμα αφυπνίζεται,ενεργοποιείται και ενεργεί πλέον με επίγνωση, δημιουργώντας την δική του "έξοδο διαφυγής".

Αρχικά είναι αναγκαίο πρώτα να βρεις μέσα σου εσωτερικά το είδος του φόβου που λειτουργεί αργά και ύπουλα εις βάρος σου. Αν το εντοπίσεις αυτό, ο φόβος απενεργοποιείται ταυτόχρονα. 

Έτσι, μαθαίνεις να ελέγχεις την φαντασία σου και κάθε φορά να αντιμετωπίζεις νικηφόρα τον φόβο. Δεν είσαι πια εγκλωβισμένος μεταξύ του παρελθόντος και της παρούσας στιγμής.

 Έπειτα για ένα διάστημα χτίζεις στον ύπνο σου τα αστρικό όνειρό σου... Το θεωρείς δεδομένο ότι έχει συμβεί στο υλικό επίπεδο και, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πλέον... Γιατί οτιδήποτε δημιουργούμε συνειδητά στο αστρικό είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθεί στο φυσικό πεδίο.

Οποιαδήποτε ιδιότητά σου που κατόπιν χτίζεις στο αστρικό επίπεδο είναι ζήτημα χρόνου να υλοποιηθεί. Με τον τρόπο αυτό δραπετεύεις κάθε φορά από την γήινη χόανη, ενώ δημιουργείς στη ζωή σου μικρά, αλλά σημαντικά θαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου