Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ



«Η πίστη σου σε έσωσε» Αυτά ήταν τα λόγια του Ιησού στον άνθρωπο που θεράπευσε! Η πίστη του σε ποιον ή σε τι άραγε;


Όπως και να είχε η πίστη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αναφέρεται σε κάποια θρησκεία αφού την εποχή εκείνη ο Ιησούς δεν εκπροσωπούσε ούτε κήρυττε κάτι τέτοιο.

Η λέξη πίστη δεν έχει την έννοια της θρησκευτικής πίστης αλλά της τυφλής εμπιστοσύνης. Πηγάζει από μια αποδοχή στέρεα και σίγουρη σε κάτι δεδομένο. Ποιο είναι αυτό και γιατί πρέπει να αφεθούμε εν λευκώ στη δύναμη του;

Αν νομίζεται πως η προσευχή σας απευθύνεται σε κάποια οντότητα παρόλο που μπορεί κι αυτό να συμβεί κατά πάσα περίπτωση δε γνωρίζεται ότι ουσιαστικά μιλάτε στον εαυτό σας.

Όλα υπάρχουν μέσα στον άνθρωπο και όλα τα μπορεί. Συνεπώς η πίστη στις άπειρες δυνατότητες που κρύβονται μέσα μας η τυφλή πίστη θα αναγκάσει έναν αθώο γίγαντα να πιστέψει στην εντολή μας ή τη παράκληση μας! Το υποσυνείδητο! Αυτό κρατάει το κλειδί όλων των θησαυρών! Αυτό είναι σε άμεση επαφή με τον θεϊκό πατέρα μας τον ανώτερο εαυτό. Εφόσον είμαστε συνειδητοί κατά το ένα δέκατο αυτά τα εννέα δέκατα
έχουν αναλάβει αυτό το ρόλο!


Πίστεψε και θα το δεις! Αν περιμένεις να το δεις για να πιστέψεις τότε δε συζητάμε για πίστη αλλά για απλή θέαση ενός γεγονότος. Όπως όλοι οι απόστολοι των οποίων τα χαρακτηριστικά ήταν συμβολικά, βρίσκονται μέσα μας αλλά ο Θωμάς φαίνεται να κρατάει γερά τα πρωτεία!

Η δύναμη της πίστης ή αν θέλετε της ακλόνητης εμπιστοσύνης θα κάνει μια αόρατη πόρτα να ανοίξει απλά με μια φράση «Σουσάμι άνοιξε» και θα ανοίξει επειδή εσείς πιστεύετε ότι θα ανοίξει. Η πίστη μπορεί να κινήσει και βουνά! Η πίστη ότι αυτό μπορεί να γίνει το κάνει και γίνεται!

Αόρατος μυστικός νόμος η δύναμη της πίστης που για όσους έχουν μάθει να δέχονται ότι δεν υπάρχουν μόνο τα ορατά είναι σύμμαχος κάθε επιτυχίας.

Θαύμα αναφωνούν οι άπιστοι και οι άσχετοι! Αλλά ο μυημένος στους μυστικούς νόμους δεν εντυπωσιάζεται. Ευγνωμονεί ευχαριστεί κι αποδέχεται το αυτονόητο! Αυτό που ζήτησε και ήταν απόλυτα βέβαιος ότι θα λάβει.
Βεβαιότητα, σιγουριά, πίστη όπως κι αν περιγράψετε αυτή τη μαγική δύναμη ακόμη κι ο νους σας δε το χωράει πρέπει να το αποδεχθείτε. Υπάρχει υφίσταται και λειτουργεί από τότε που υπάρχει ζωή.

Δώστε την εντολή κάντε μια προσευχή και μετά γυρίστε σελίδα στη ζωή σας! Αυτό που ζητήσατε έγινε δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Αυτή η απόλυτη σιγουριά θα σας δικαιώσει γιατί το μεγάλο μυστικό δεν είναι να πιστέψετε εσείς ένα σάρκινο δημιούργημα αλλά το τζίνι που έχετε μέσα σας κι αυτό θα πιστέψει όταν νιώσει την απόλυτη σιγουριά σας. Εκείνο το θαλερό πρόσταγμα χωρίς κομπιάσματα χωρίς αμφιβολίες χωρίς το παραμικρό σκίρτημα φόβου και προ πάντων χωρίς επανάληψη της παράκλησης.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε καθημερινά τη φράση «έχω» ή «είμαι» μαζί με αυτό που ζητήσατε αλλά όχι να παρακαλέσετε πάλι. Η επανάληψη της παράκλησης κρύβει υποσυνείδητα αμφιβολίας ότι θα λάβετε. Όπως σας εκνευρίζει το μικρός σας παιδί ζητώντας συνέχεια κάτι που του υποσχεθήκατε και ξανά ζητώντας παρά την επιθυμία σας να του το δώσετε έτσι λειτουργεί κι ο αόρατος μάγος σας.
Πίστη ότι θα σας δοθεί και συνεχίστε τη ζωή σας σαν κάτι να άλλαξε λες κι αυτό που θέλετε είναι πια εδώ δίπλα σας δικό σας.

Αν περιμένετε να πιστέψετε για να δείτε τότε περιμένετε μέχρι να έρθει ο θάνατος να σας δείξει που είναι ο παράδεισος!

Η μαγική αυτή δύναμη ανεξήγητα πως θέτει σε λειτουργία τον πανίσχυρο μηχανισμό του υποσυνείδητου που τσακίζεται να εκτελέσει αυτό που εσείς ζητήσατε. Αυτό που πιστέψατε ότι έχετε ή ότι είστε. Έχει μεγάλη σημασία να πιστέψει αυτός ο καλοκάγαθος γίγαντας. Πιστεύει τα πάντα αν κι εσείς το πιστεύετε.
Τρυπήστε με τη λόγχη της πίστης τη μεμβράνη της λογικής. Η λογική είναι κρύβει το παράδεισο απ’ τα μάτια σας αλλά η λογική φεύγει με το θάνατο ξεκαρδισμένη στα γέλια με τη χαμένη ζωή σας.

Η πίστη δεν έχει λογική και δε δέχεται καμία λογική γιατί είναι πιο ισχυρή απ’ αυτή. Η πίστη βλέπει και στο αόρατο η λογική αποδέχεται μόνο το ορατό, αλλά ακόμη και γι αυτό έχει αμφιβολίες. Η λογική θα σας πει ότι εκείνος μπόρεσε αλλά εσείς δεν είστε εκείνος. Η πίστη δε θα μιλήσει απλά θα προστάξει και τότε εσείς θα είστε τα πάντα!

Πρέπει να θυμάστε σε κάθε σας προσευχή, παράκληση, ή εντολή ότι αν δεν υπάρχει απόλυτη πίστη δε θα λάβετε. Εκ των υστέρων μην αναρωτηθείτε γιατί. Οι νόμοι του σύμπαντος δε θα σας εξηγήσουν ποτέ το λάθος σας επειδή είναι απλό. Αγνοείτε την ύπαρξη και λειτουργία τους. Επιτρέπετε στη λογική να αναλύει και να σχολιάζει τα πάντα. Να αμφισβητεί κάθε τι μη ορατό!

Από σήμερα ξέρετε! Η πίστη είναι η απόλυτη δύναμη. Η πίστη είναι ένας αόρατος μυστικός συμπαντικός νόμος που δεν έχει παραθυράκια ούτε δέχεται δικηγόρους. Η ετυμηγορία της είναι μια και μοναδική!
«Πίστεψε το και θα το δεις»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου