Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Το 3 μάτι

Το 3 μάτι (ΜΕΡΟΣ 1)


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.

Η επίφυση είναι ένας αδένας που εκρίνει ορμόνες που ρυθμίζουν το βιολογικό μας ρολόι αλλά πέρα από αυτό είναι και ένας μετασχηματιστής με πολλαπλές χρήσεις, παίρνει ισχυρές δονήσεις που θα μπορούσαν ακόμα και να διέλυαν το μυαλό και τις χαμηλώνει και τις μετατρέπει ώστε να είναι αναγνώσιμες. Δονήσεις που θα μπορούσαν να είναι από έναν γαλαξία ένα μηχάνημα η ένα ανώτερο ον. Επίσης έχει φωτοηλεκτρικά και φωτοευαίσθητα κύτταρα και κρυσταλλική μοριακή δομή και έτσι έχει πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες,που σημαίνει ότι μία δόνηση η ένα ηλεκτρικό ερέθισμα μπορεί να το μετατρέψει σε εικόνα,δηλαδή σε άλλης μορφής δόνησης. Πολλές εικόνες η οραματισμοί που μας έρχονται και βλέπουμε μέσα στο μυαλό μας ενώ έχουμε κλειστά τα μάτια είναι επειδή μια συχνότητα μετατράπηκε εικόνα. Έχουμε στην κυριολεξία ένα μάτι μέσα στο μυαλό μας,μόνο που είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα δύο. Μερικοί λένε ότι το 3 μάτι είναι το έκτο μας τσάκρα, αυτό είναι λάθος, το έκτο τσάκρα είναι απλά ένας αιθερικός πίνακας ελέγχου της επίφυσης η αλλιώς του τρίτου ματιού, περισσότερα για τα τσάκρα http://psaras9.blogspot.gr/2014/12/1.html. Όμως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή,τα πράγματα πάνε κατά πολύ πιο πέρα.


ΓΙΑΤΙ:::

Γιατί να θέλουν να υπερδιεγείρουν την επίφυση; Το παζλ είναι πολύ μεγάλο! Θα πω πρώτα μερικά απίστευτα πράγματα μα αληθινά και ύστερα θα μπω σε επεξηγήσεις. Αν υπερδιεγερθεί η επίφυση παράγει ένα κοκτέιλ νευροχημείας και δίνει στη συνείδηση την δυνατότητα να βγαίνει από το σώμα και έτσι έχουμε μεταθανάτιες εμπειρίες. Όμως από ένα σημείο και μετά η επίφυση βάζει σε λειτουργία και άλλες πολυδιάστατες δυνατότητες οι οποίες δίνουν υπερφυσικές δυνάμεις γιατί η επίφυση είναι η πύλη που συνδέει το φυσικό σώμα με τα υπόλοιπα ενεργειακά σώματα που έχει ο άνθρωπος τα οποία έχουν δυνάμεις και μέσω της επίφυσης μπορούν να εκφραστούν και στο υλικό σώμα. 

Μια πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση δίνει τον άνθρωπο:
Ψυχομετρία δηλαδή να πιάνει ένα αντικείμενο και να ξέρει ποίος το έπιασε και τι έκανε με αυτό,μπορεί να προκαλέσει τεράστιο τρόμο σε κάποιον άλλον μόνο με μία ματιά σε έναν άνθρωπο η και σε πολλούς σε σημείο που θα μπορούσε να τους έφτανε και σε σημείο τρέλας, ή να προκαλεί πανικό σε μία μάζα, να διαβάζει της σκέψεις, να ξέρει το μέλλον για τα επόμενα λεπτά ή δευτερόλεπτα όπως ο Nicolas Cage στην ταινία Next(2007) θα έχετε δει σε ταινίες κυρίως ανθρώπους να τους πετάνε με δύναμη κάτι και να το πιάνουν με άνεση η να πολεμάνε και να είναι όλο ανίκητοι λες και ξέρουν τι θα τους κάνουν. Επίσης μπορεί να βλέπει κάποιος με τα μάτια κλειστά όπως o Βen Affleck στην ταινία Daredevil (2003) η επίφυση μετατρέπει τις δονήσεις σε οπτικό αποτέλεσμα,και όχι μόνο αυτό μπορεί να βλέπει 360 μοίρες σε μήκος ύψος πλάτος η επίφυση έχει φωτοευαίσθητα κύτταρα όπως το μάτι αλλά σε όλες τις πλευρές! θα έχετε δει σε ταινίες να πολεμούν μέσα σε σκοτάδια, βλέπουν επειδή οι ηχητικές δονήσεις και όχι μόνο μετατρέπονται σε οπτικό αποτέλεσμα. 

Επίσης μπορείς να βλέπεις τα σήματα των κινητών τηλεφώνων γενικά το όλο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα που φέρει πληροφορίες όπως η Scarlett Johansson στην ταινία Lucy(2014), η να βλέπεις τον κόσμο των πνευμάτων όπως η Vera Farmiga στο βασισμένο σε αληθινά γεγονότα θριλερ Τhe Conjuring(2013) και να γίνει ψυχικός,. Επίσης μπορείς να βλέπεις πολύ μακριά η πολύ κοντά μέχρι και τα μικρόβια να βλέπεις όπως η Azita Ghanizada στην πολύ ωραία σιερά Alphas(2011-2012) αυτό είναι εφικτό με το αιθερικό τηλεσκόπιο που έχουμε,το οποίο συνδέεται ενεργειακός με την επίφυση. 

Οι αρχαίοι Aιγύπτιοι το ήξεραν το ξεκλείδωναν και το έβλεπαν σαν φίδι που ξεπροβάλει. Επίσης μπορείς να βρίσκεις ανθρώπους που τους έχουν απαγάγει αλλά και που τους έχουν κρύψει. Μπορείς να επικοινωνείς ακόμα και με ανθρώπους που είναι σε άλλους πλανήτες η με πνεύματα, με λίγα λόγια ''προηγμένη'' τηλεπάθεια. Σου αυξάνεται κατά πολύ η καλλιτεχνία η αισθητικότητα και διευρύνεται ο νους τόσο πολύ που κανένα δόγμα, πολιτικό η θρησκευτικό κίνημα, πιστεύω η γεγονός δεν μπορεί να σε σκλαβώσει ο θρησκόληπτος παύει να είναι θρησκόληπτος από εκεί και πέρα κανένας και τίποτα δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον άνθρωπο,γιατί τα βλέπει όλα και κατανοεί πολλά... και ξέρει πλέον τι να κάνει...

Αυξάνεται η δημιουργικότητα και η έμπνευση σε τέτοιο βαθμό και ποιότητα που ιδέες και εμπνεύσεις υψηλής ποιότητας που κάποιος θα είχε συλλάβει νοητικός και θα μπορούσε να τις δημιουργήσει μέσα σε 50 χρόνια να τα μπορεί σε λίγους μήνες ή βδομάδες και αυτό να μην έχει σταματημό. Έτσι εξηγείται και η έμπνευση και δημιουργικότητα κάποιων αρχαίων αρχαίων Ελλήνων.

Επίσης μπορεί να βλέπει πνεύματα, αλλά και όσα όσα διαδραματίζονται στο αιθερικό πεδίο του κόσμου έτσι θα προσεγγίζει και κατανοεί περισσότερο τις αιτίες των γεγονότων και της ζωής.
Μπορεί να βλέπει τις σκέψεις του σαν ολογράμματα αλλά και το φυσικό τους επακόλουθο όπως και η ισχύ τους και να καταλαβαίνει πλήρως τι γίνεται με τις πεποιθήσεις του και που θα οδηγηθεί, είναι σαν να βλέπει το μέλλον του. Όταν ωριμάσει πολύ με τον καιρό αρχίζει να αφιερώνεται σε ανώτερους σκοπούς. Επίσης μπορεί να δεί το παρελθόν αλλά και το προσεχώς μέλλον,γιατί στο αιθερικό πεδίο που βλέπει αποθηκεύονται όλα όσα γίνονται,μερικοί τα λένε και ακασικά αρχεία. Όσοι δεν μπορούν να ανοίξουν το 3 μάτι αλλά είναι σε καλό δρόμο, παίρνουν μία κρυστάλλινη σφαίρα και εστιάζονται νοητικός στο πρόβλημα-ερώτημα τους κοιτάζοντας την σφαίρα και μένοντας εστιασμένοι, τότε αρχίζουν να βλέπουν για κλάσματα η και για ολόκληρα δευτερόλεπτα εικόνες η και κινούμενες εικόνες σαν μικρά βιντεάκια τα γεγονότα που έγιναν η θα γίνουν αν γίνει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό γίνεται ύστερα από μήνες εξάσκησης ή ακόμα και χρόνια. Αυτές οι σφαίρες έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες όπως και η επίφυση επειδή έχουν κρυσταλλική μοριακή δομή, ο άνθρωπος εστιάζει όλη του την προσοχή στην σφαίρα και στο πρόβλημα-θέμα του και οι δονήσεις του μετατρέπονται σε ημι-αιθερικό οπτικό αποτέλεσμα που το βλέπει μόνο αυτός και που έχει εξασκηθεί,είναι οι δικές του εικόνες η δική του ταυτότητα δονήσεων και για αυτό τα βλέπει μόνο αυτός, μόνο ένας με πλήρες ενεργοποιημένη επίφυση θα μπορούσε να τα δεί. Μια τέτοια σφαίρα κοστίζει περίπου 10.000$+ υπάρχουν και πιο φθηνές αλλά είναι σχεδόν άχρηστες για αυτή την δουλεία, αν ραγίσουν είναι άχρηστες, φυλάτονται σε ξύλινα κουτιά τυλιγμένες με μαύρο μετάξι και καθαρίζονται με σκόνη από καρβουνόξυλο, πρέπει να είναι σε σκοτεινό μέρος να μην τις κοιτά το φώς του ήλιου γιατί με τον καιρό αλλοιώνονται, με τα χρόνια συχνής εξάσκησης ενεργοποιείτε σιγά σιγά και η επίφυση.

Οι γίογκι και οι άγιοι αναλαμβάνουν να αφυπνίσουν το 3 μάτι τους για να δούν από πρώτο χέρι το γιατί και το πως, καταλαβαίνουν τα όλο και πιο περίπλοκα νήματα της ζωής και των δυνάμεων που συμβάλουν για την ισορροπία του σύμπαντος, όμως για να μπεί κάποιος σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο πρέπει να έχει και αγνότητα, είναι θέμα δονήσεων,αλλιώς δεν θα μπορεί να δει πάρα πολλά και κυρίως να τα αξιολογήσει. Δηλαδή από ένα πολύ προχωρημένο στάδιο και μετά δεν απαιτείτε μόνο ενεργοποίση του 3 ματιού αλλά και αγνότητα και εκπαίδευση του νου να μπορεί να μένει στάσιμος μόνο σε ένα σημείο για ώρες και ημέρες ολόκληρες, άλλοι έχουν το κύριε ελέησε με, και άλλοι έχουν τον ψαλμό ΟΜ αν και έχουν διαφορετικό όφελος έχουν κάτι κοινό, δημιουργείτε ένας πολύ δυνατός νους, o διαλογισμός δυναμώνει τις δυνάμεις του νου. Αν δεν έχεις έναν πολύ δυνατό νου και πάλι μέχρι ένα σημείο μπορείς να πας ακόμα και αν έχεις αφύπνιση την επίφυση, βέβαια θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αλλά ώς ένα σημείο και πάλι. Να θυμάστε όσο πιο δυνατό νου έχεις τόσο πιο δυνατός μάγος είσαι.


Για την επίφυση μίλαγαν έμμεσος ο Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Ιάμβλιχος αλλά και διάφοροι αρχαίοι λαοί όπως αρχαίοι Αιγύπτιοι,Θυβετιανοί και οι ρωμαιοκαθολικοί από τα χιλιάδες έγγραφα που φυλάττουν στο βατικανό πράγματα που ήξεραν και οι ναζί και οι ιδρυτές της Αμερικής. 

H πυραμίδα αναπαριστά τον άνθρωπο γενικά από πολλές έννοιες, το μάτι αναπαριστά την επίφυση που φέρνει φως(συμβολικά) δηλαδή αλήθεια σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις τα πράγματα όπως έχουν. Η πυραμίδα δηλαδή ο άνθρωπος είναι αποκομμένος από την επίφυση. Αποκομμένος, δηλαδή του έχουν κρύψει το τρόπο και την γνώση για να έχει αυτό το μέσο σε πλήρη λειτουργία ώστε να μπορεί να γίνει θεός στον κόσμο του και όχι μόνο. Έτσι είναι αυτοί τα αφεντικά.. Τα πραγματικά αφεντικά που μόνο άνθρωποι δεν είναι χαίρονται για τον άθλο και την νίκη τους και την διατυμπανίζουν παντού με το γνωστό πλέον έμβλημα τους illuminati (φωτισμένοι-γνωρίζουν) . 

ΟΠΟΙΟΣ ελέγχει την επίφυση ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. Και γιατί κάποιος να θέλει να ελέγχει ανθρώπους;; Πολλές μπορεί να είναι οι σκοπιμότητες,μπορεί να είναι η ψυχή του; μπορεί να είναι η σάρκα του; μπορεί να είναι η ενέργεια του; για να μην ξαναγίνουμε ισχυροί; Κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι θα δουν όλο το παιχνίδι....


Aν κόψουμε στην μέση τον εγκέφαλο θα δούμε στην τομή του το γνωστό καλλιτεχνικό αρχαίοαιγυπτιακό μάτι, το οποίο στην πραγματικότητα δεν είναι μάτι αλλά το κέντρο της τομής του εγκεφάλου. Αλλά οι Αιγύπτιοι ήξεραν την αλήθεια ότι δεν είναι μόνο αυτό, μια αλήθεια η οποία ήταν για λίγους, κανείς δεν θα ήθελε έναν λαό που να τα βλέπει και να τα κατανοεί όλα και να μην πιάνεται θύμα από τον κάθε κυβερνώντα. Έτσι το θεοποίησαν και το έλεγαν το μάτι του Ρα,μετά της Ισις μετά του Ελ και έβγαλαν και το ισραέλ που σημαίνει ο ισχυρός λαός και γενικώς κωδικοποίησαν πολλές γνώσεις κάνοντας τα ιστορίες. Όσοι ήξεραν τα μυστικά κατανοούσαν το πραγματικό νόημα και διδαχή των μύθων,για αυτό είναι σημαντική μυθολογία, γιατί θα μας χρειαστεί κάποια στιγμή. Μια ματιά επιπλέον https://www.youtube.com/watch?v=fa8_JN_L4Co. Επίσης βλέπουμε και κάποια φίδια αυτά είναι τα αιθερικά τηλεσκόπια που συνδέονται με την βάση της επίφυσης με αυτά μπορείς να βλέπεις μακρυά εκατοντάδες χιλιόμετρα σαν να είσαι εκεί η να βλέπεις τα μικρόβια λες και είναι βότσαλα. Τα φτερά γενικώς είναι η δυνατότητα της συνείδηση να πετάει να πηγαίνεις αλλού σε άλλους κόσμους με το νου σου το μυαλό σου. Το σκαθάρι στα αιγυπτιακά σύμβολα, συμβολίζει την πλάγια τομή του εγκεφάλου η σφαίρα συμβολίζει την επίφυση και τα φτερά είναι η δύναμη να πετάει η συνείδηση και να πηγαίνει αλλού... Γενικά η επίφυση συμβολίζεται σαν μάτι ή σαν μπάλα με ακτίνες, οι ακτίνες συμβολίζουν την αλήθεια το φως το φανέρωμα...


Για το 3 μάτι δεν ήξεραν μόνο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι αλλά και οι Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας και άλλοι πολλοί. Όταν συμβόλιζαν κάποιον σε ζωγραφιά η άγαλμα με μία βούλα ή κάποιο εξόγκωμα στο μέτωπο ήθελαν να πουν ότι αυτός είχε πλήρως ενεργοποιημένο το 3 μάτι. Τώρα σχετικά με τον δικέφαλο αετό που βλέπουμε στους Σουμέριους αργότερα στους Αιγύπτιους μετά στους Βυζαντινούς μετά στους Αλβανούς μετά στους ναζί μέχρι και στο Αμερικάνικο δολάριο και όχι μόνο έχει την βάση του σε αυτά. Ο κάθε λαός λέει τα δικά του σχετικά με το τι πουλί είναι τι θεός είναι κτλ. Αλλά η βαθιά καθαρή αλήθεια είναι ότι όποιος το έχει θέλει να δείξει ότι έχει δυνάμεις... όπως αυτές με το 3 μάτι και έτσι είναι πανίσχυρος λαός. Τα δύο κεφάλια δείχνουν τις δύο διαφορετικές οράσεις την πολύ κοντινή και την πολύ μακρινή, η σφαίρα η μπάλα γενικώς συμβολίζει την πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση το φως την αλήθεια δεν μπορείς να τους εξαπατήσεις. Γενικά βάζουν αετό γιατί είναι το πιο ισχυρό πτηνό και παραβολικά ταιριάζει με όλα αυτά γιατί και καλά είναι οι ισχυροί των ουρανών. Τα υπόλοιπα σύμβολα είναι δευτερεύουσας σημασίας ο κάθε λαός βάζει τα δικά του βάση ιδεολογιών και κουλτούρας. Βέβαια όποιος βάζει τέτοια εμβλήματα δεν σημαίνει και ότι έχει ενεργοποιημένη την επίφυση του ή ότι είναι καλοί άνθρωποι διοικούντες κτλ.

Ο εγκέφαλος και το σώμα έχουν ένα σύνολο απο αδένες που εκλύουν ορμόνες, η ποσότητα και ο συνδυασμός των ορμονών μπορούν να ορίσουν τις εγκεφαλικές μας δονήσεις και συχνότητες ακόμα και να ενεργοποιηθούν ψυχικές δυνάμεις, είναι θέμα ενός πολύ συγκεκριμένου ορμονικού κοκτέιλ που διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι ουσίες που μπορεί να παράγει το φυσικό σώμα φαίνεται πως αυτό επιτυγχάνεται όταν ο άνθρωπος έχει μια ζωή που ασχολείται με το πνεύμα του αλλά και αυθόρμητα λες και ήταν η ώρα του, επίσης κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και μέσω κάποιας επίσης τεχνολογίας συγχρονίζοντας τους αδένες κάτω από κάποιες συχνότητες,αυτά που βλέπουμε σε ταινίες που επιστήμονες δημιουργούν super ήρωες έχουν κάποιες βάσεις . Μερικοί άλλοι επιστήμονες κάνουν πειράματα.. ή προσπαθούν να φτιάξουν τεχνητές χημικές ουσίες για να ενεργοποιήσουν την επίφυση και τις δυνάμεις...

ΠΕΙΡΑΜΑ: Το πιο πετυχημένο πείραμα γύρω από την επίφυση η αλλιώς το τρίτο μάτι που έκαναν ήταν μια μίξη οξιτοκίνης κύτταρα από επίφυση και κύτταρα από μυελό των επινεφριδίων επειδή αυτά τα κύτταρα ανταποκρίνονται πολύ στα νευρικά ερεθίσματα μαζί με μία δόση αδρεναλίνης. Δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν κάποια δύναμη... έμαθαν όμως ένα βασικό πράγμα ότι ένα νευρικό ερέθισμα μπορεί να ξεκινήσει μια ορμονική παραγωγή που σημαίνει ότι με κάποιο πολύ συγκεκριμένο βομβαρδισμό Η/Μ δονήσεων μπορούν να προκαλέσουν το κατάλληλο νευροχημικό κοκτέηλ για να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις της επίφυσης, πέρα από αυτό κατάφεραν να εμπλουτίσουν με γνώσεις το τομέα της νευροενδοκρινολογίας και να μάθουν πολλά αλλά για άλλους τομείς, όπως, το ότι οι βάτραχοι άσπριζαν αν τους έκαναν ένεση με κύτταρα επίφυση. Ή ότι ενώ όλα τα θηλαστικά έχουν επίφυση τα κατώτερα όπως τα τρωκτικά μπορούν να ζήσουν χωρίς επίφυση ενώ τα ανώτερα θηλαστικά όπως το δελφίνι πεθαίνουν.

Μετά στράφηκαν στην δημιουργία τεχνιτών πολύ ισχυρών νευροχημικών ουσιών για να υπερδιεγείρουν την επίφυση και έφτιαξαν το γνωστό επικίνδυνο ψυχοτρόπο παραισθησιογόνο ναρκωτικό DMT το οποίο είναι απομίμηση δική μας ουσίας που αναστέλλεστε από τον οργανισμό μας,αλλά υπάρχει και σε κάποια φυτά.

Μία δόση παραισθησιογόνων ουσιών παράγει και ο άνθρωπος π,χ, όταν βιάζεται ένα παιδάκι πολλές φορές βλέπει πεταλούδες η ότι είναι σε ένα κάμπο το ίδιο και με κάποιους ψυχοπαθείς η με κάποιους που ζουν άσχημες συνθήκες,κάτι παρόμοιο βλέπουμε στην ταινία sucker punch(2011)https://www.youtube.com/watch?v=MnF4SpS9gUw ή όπως καταλαβαίνουμε προς το τέλος της ταινίας Repo man(2010) δηλαδή κάποιες φορές που η ψυχή είναι να ζήσει κάτι δυσβάσταχτο ζεί σε ένα μάτριξ ένα ψεύτικο κόσμο. Αυτή η παραισθησιογόνα ουσία που παράγουν οι αδένες και η επίφυση είναι σχεδόν ίδια με το ναρκωτικό DMT.

Όταν λοιπόν, προσπαθούν να ενεργοποιήσουν την επίφυση με μικροσκοπικές δόσεις παραισθησιογόνων βοτάνων ενδέχεται να βιώσουν εμπειρίες με φίδια με αγγέλους με τέρατα με μάγισσες με εξωγήινους και άλλα πολλά αναλόγος τι πιστεύουν και τι τους έχουν δασκαλέψει,η αλήθεια είναι ότι δεν συναντούν κάποιον,αλλά άντε να τους το εξηγήσεις ότι αυτό που βλέπουν και μιλούν δεν είναι τίποτα, ενδέχεται σε κάποιες ιεροτελεστίες να είναι και πνεύματα. Προσπαθούν μέσω παραισθησιογόνων βοτάνων να ερεθίσουν τόσο τον οργανισμό ώστε να ενεργοποιήση την επίφυση έστω και παροδικά μπας και δουν κάτι ή αποχτήσουν κάποια δύναμη. 99,99% είναι κάτι μάταιο αλλά και επικίνδυνο. Επίσης διάφορα παράξενα χρώματα και σχήματα που βλέπουν από τα παραισθησιογόνα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ιδιότητα που έχει το 6 τσάκρα είναι το καλειδοσκόπιο της αιθερικής όρασης που υπερδιεγείρεται, είναι σαν βλέπετε μέσα από ένα μεθυσμένο νου και όραση. Ο λόγος της ύπαρξης του φαίνεται άχρηστος η ανάξιος προσοχής από όλους τους μύστες,κάνουν όμως λάθος,μπορεί ύπο κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις να έχει αυτό-θεραπευτική δράση δρα σαν χρωματοθεραπεία, τα χρώματα είναι ένα φάσμα δονήσεων,τα οποία έχουν επίδραση στην ψυχολογία μας ώς και την αύρα μας. Φωτεινά χρώματα ρούχων φέρνουν αύξηση διάθεσης ενώ τα σκούρα εσωστρέφεια ''εγκλεισμό'' ατονία, για αυτό και οι μοναχοί βάζουν σκούρα θέλουν αυταπάρνηση, και οι ιερείς βάζουν στα ενδύματα τους κατά την τέλεση των μυστηρίων ''θεϊκά'' χρώματα όπως πορφυρά άσπρα χρυσά γαλάζιο έντονο μοβ και κόκκινο.


DMT το αναβολικό για δυνάμεις...

H μετατονίνη η αλλιώς το DMT(Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη) για συντομία το λέμε DMT είναι χημικώς ο ξάδερφος της μελατονίνης και είναι πολύ πιο ισχυρή.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ. H βιταμίνη C από χημικής πλευράς είναι λίγο έστω αμυδρά διαφορετική μεταξύ φρούτων και συμπληρωμάτων, είτε γιατί υπάρχουν επιμολύνσεις προσμίξεις ή αλλοιώσεις. Έτσι και εδώ άλλο μετατονίνη και άλλο DMT η μετατονίνη είναι το ενδογενές DMT που θα παράγει η επίφυση για να ενεργοποιηθούν δυνάμεις, όταν όμως λέμε DMT εννοούμε το ψυχοτρόπο ναρκωτικό το οποίο είναι μία συνθετική χημική απομίμηση της μετατονίνης. Για να τα ξεχωρίζουμε όταν λέμε μετατονίνη εννοούμε αυτό που παράγουμε και DMT το ναρκωτικό, ναι μεν μπορεί να μοιάζουνε από χημικής πλευράς αλλά δεν μπορούν να καταφέρουν τα ίδια πράγματα, επίσης η ενδογενή παραγωγή DMT δηλαδή η μετατονίνη είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο από χημικής πλευράς αλλά και ποσότητας,είμαστε διαφορετικοί οργανισμοί. Γενικώς η επίφυση παράγει πολλές ουσίες βασισμένες στην τρυπταμίνη και δρουν βοηθητικά για αυτό το σκοπό... οπότε για δυνάμεις.. δεν έχουμε μόνο ανάγκη την μετατονίνη δηλαδή το δικό ενδογενές DMT. Οπότε με το ναρκωτικό DMT δυνάμεις δεν αναπτύσσονται εκτός από ψευδαισθήσεις ψευτο-οράματα και εξωσωματικές εμπειρίες(όχι πάντα), συχνές μικροσκοπικές δόσεις εικάζεται ότι θα μπορούσε να ενεργοποίηση την επίφυση έστω για μαντεία,υπό την προϋπόθεση ότι το DMT είναι καθαρό χημικά.
H μετατονίνη δεν καταστέλει την συνείδηση όπως η μελατονίνη που φέρνει ύπνο, αλλά σου την κρατά ξύπνια ακόμα και αν είσαι σε κόμμα η κλινικά νεκρός. Για αυτό και ενώ ο άλλος μπορεί να είναι σε κώμα μπορεί να θυμάται η να ακούει. Ναι μεν οι αισθήσεις δεν λειτουργούν αλλά υπάρχει η δυνατότητα να παράγετε τόσο DMT που να επιτρέπει στην συνείδηση να βγαίνει έξω από το σώμα.
Η μετατονίνη σου δίνει μια εμπειρία σε μία νέα διάσταση συνείδησης. Από την 49 ημέρα κύησης ως την γέννηση ζούμε σε μια διάσταση συνείδησης μόλις γεννηθούμε η συνείδηση μας πάει στον φυσικό κόσμο του χώρου του χρόνου και των 5 αισθήσεων,μετά το επόμενο στάδιο είναι όταν πηγαίνουμε σε μια κατάστασης συνείδησης σοφίας όπου όλα είναι ένα όπου νιώθουμε κατανοούμε και παίρνουμε απαντήσεις για όλα. Από τα 7 μας χρόνια και μετά συνειδησιακά δημιουργούνται δεσμευτικές δυνάμεις που μας λένε αυτή είναι η αλήθεια αυτά είναι τα όρια και η ζωή και είμαστε έτσι μέχρι να πεθάνουμε.

Έτσι όπως έχει το σύμπαν διαστάσεις έτσι και η συνείδηση έχει διαστάσεις η μετατονίνη σε βοηθά να μπαίνεις στην 4 διάσταση της συνείδησης η αλλιώς σε OBC(out of body consioysness).

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ Η μετατονίνη παράγεται όταν παράγεται ένα ένζυμο Ν,ΜΤ-μεθυλτρανσφεράση αυτή παίρνει δύο μεθύλ ομάδες και κάνει τους συνδυασμούς που χρειαζόμαστε με μόρια τρυπταμίνης και εκχύονται σε όλο τον εγκέφαλο ύστερα ο εγκέφαλος στέλνει μήνυμα σε στην επίφυση και στους πνεύμονες τα μάτια και τον θυρεοειδή να παράγουν μετατονίνη έτσι το αίμα γεμίζει με μετατονίνη, έτσι όμως ο οργανισμός εξαντλείτε και για αυτό ο οργανισμός παράγει ένα ένζυμο που λέγεται μοαμινική οξυδάση όπου είναι και ο αναστολέας! της μετατονίνης για αυτό και δεν μας ανοίγει το τρίτο μάτι. Όταν όμως δεν έχουμε τον αναστολέα τότε οι υποδοχείς των νεύρων
5-ΗΤ2Α και του εγκεφάλου SIGMA-1 δεσμεύουν τα μόρια της μετατονίνης και φτιάχνουν νέους νευρώνες στην αρχιτεκτονική του εγκεφάλου και υπερτερείς...,αυτό όμως είναι παροδικό,θα μπορούσε να είναι και μόνιμο αν μπορούσαμε να βρούμε μια μέση τιμή του αναστολέα και της παραγωγής της μετατονίνης ώστε να υπάρχει ισορροπία γιατί η κατάργηση του αναστολέα θα έφερνε συχνή εξασθένηση ή ακόμα και ντελίριο η να βγαίναμε συνέχεια έξω από το σώμα μας ανάλογα την δόση αλλά θα μπορούσαμε να το ρυθμίζαμε με το νου μας, από ορμονικής πλευράς είναι λεπτό θέμα είναι σαν να πρέπει να παίξεις σωστά με γκάζι και συμπλέκτη. Λύση υπάρχει αν εστιασθούν εκεί. Θα μπορούσαμε έτσι και με παραπλήσιους τρόπους να φτιάχναμε ανθρώπους όπως ο πρωταγωνιστής στην φοβερή ταινία limitless(2011) η οποία δεν φτιάχτηκε τυχαία το τονίζω αυτό,ή να είχαμε έξυπνα η ταλαντούχα παιδιά όπως η κινεζούλα στην ταινία safe(2012). Στις 23 Μαϊου του 2013 στο ίδρυμα Cottonwood στο νέο Μεξικό o Dr.Barjigin και o Dr.Barker απέδειξαν ότι τα εγκεφαλονωτιαία υγρά μπορούν να εξελίξουν και να μετατρέψουν τον εγκέφαλο σε κάτι πολύ πιο ισχυρό σαν όργανο κατά την ενδογενή έκκριση DMT

Διάφοροι λαοί έχουν βρεί τρόπους ή κάποιοι άλλοι... τους δίδαξαν αυτούς τους τρόπους, πως μέσα από μία διαδικασία να παράγει ο οργανισμός και οι αδένες πολύ μετατονίνη η να καταστέλλεστε ο αναστολέας μοαμινική οξυδάση και να έχει ο άνθρωπος εξωσωματικές εμπειρίες, και να μαθαίνει κατανοεί πολύ περίπλοκα θέματα να βλέπει πράγματα που δεν μπορεί όταν είναι στο σώμα του.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Η απότομη μεγάλη έκκριση μετατονίνης προκαλεί αυτό που λέμε μεταθανάτια εμπειρία, βγαίνεις έξω από το σώμα, δεν βγαίνει η ψυχή αλλά η συνείδηση, συνείδηση ας πούμε πως είναι ένα είδος ψυχικού λογισμικού που χρησιμοποιεί η ψυχή για να βλέπει και να αλληλεπιδρά, μπορεί το σώμα να είναι κλινικά νεκρό να μην υπάρχει καμία αίσθηση αλλά η συνείδηση να είναι σε εγρήγορση επειδή είναι συνδεδεμένη ενεργειακός με την επίφυση αν κοπεί αυτός ο σύνδεσμος η με κάποιο τρόπο καταστρέφαμε την επίφυση του ατόμου αυτού, θα πέθαινε. Για αυτό και λένε την επίφυση η έδρα της ψυχής. Πολλοί που προσπαθούν να ενεργοποιήσουν πλήρως τις λειτουργίες της επίφυσης η αλλιώς να ενεργοποιήσουν το 3 μάτι βιώνουν εξωσωματικές εμπειρίες και βιώνουν μια νοητική διεύρυνση και νομίζουν ότι το ενεργοποίησαν,ενώ απλά έβγαλαν έξω την συνείδηση τους που είναι μία από τις δυνάμεις της επίφυσης. Το 3 μάτι για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται τουλάχιστον 2-5 χρόνια επί καθημερινής εξάσκησης ,μπορεί και μήνες αναλόγος πολλούς παράγοντες που θα τους δούμε πιο κάτω,πάντως σε λιγότερο από 3 βδομάδες δεν γίνεται, είναι σαν να ζητάς να ενηλικιωθεί ένα βρέφος σε 8 χρόνια και λιγότερο αντί για 18.

Οι αρχαίοι λαοί είχαν διάφορους τρόπους για να ενεργοποιήσουν την επίφυση σε βάθος χρόνου, οι μουσουλμάνοι σούφι έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο χορό όπου μπορεί με τον καιρό να προκαλέσει κάποια έκσταση το κυλινδρικό-κωνικό σκουφάκι που φορούν είναι το σχήμα της επίφυσης αυτοί που τους τον έμαθαν το χορό τους το έδωσαν σαν συμβολισμό. Στην κεντρική Αμερική έχουν ένα μίγμα βοτάνων που κάπνιζαν όπως το βότανο ayahuasca προσοχή όμως μην νομίζετε ότι καπνίζοντας ayahuasca θα καταφέρετε κάτι η θα ξεκλειδώσετε κάτι. Κάποιοι ινδιάνοι είχαν κάποιο είδος βάναυσου πολύορου χορού δένοντας με λεπτά σχοινιά τις ρόγες τους με έναν κεντρικό πάσσαλο ο πόνος ήταν αφόρητος και παράγονταν ύστερα ένα κοκτέιλ ορμονών που τους έδιναν την δυνατότητα να φεύγουν με την συνείδηση τους. Οι Ινδοί έχουν δικές τους διαλογιστικές τεχνικές αναπνοής στάσεων κτλ οι Κινέζοι και οι Θιβετιανοί έχουν δικά τους συστήματα με ήχους από κρουστά και μεταλλικά μπολ, άλλοι Ασιάτες κάνουν πολλές πολύωρες ασκήσεις με χρωματισμένα σχήματα σε χαρτί που εστιάζονται για ώρες εκεί για να διεγείρουν αυτό το ενδογενές νευροχημικό κοκτέιλ που ανοίγει τις πύλες της αντίληψης.

Η εξωσωματική εμπειρία όπως και η επίφυση ενεργοποιείτε παροδικά η για πάντα με νευροχημικές εκκρίσεις που προκαλούνται από πνευματικές ασκήσεις η δονήσεις.

Όσοι μπερδεύονται για το τι είναι η μετατονίνη είναι το ενδογενές παραισθησιογόνο ναρκωτικό DMT που παράγει η επίφυση κυρίως το οποίο διαφέρει από το χημικό που πουλάν. Για να τα ξεχωρίζουν ας έχουν στο μυαλό τους ότι το DMT είναι το ναρκωτικό και E-DMT(ενδογενές-DMT) είναι αυτό που παράγουμε εμείς και ποικίλει χημικός από άνθρωπο σε άνθρωπο, και είναι υπεύθυνο για να ενεργοποίηση των δυνάμεων της επίφυσης. Το ναρκωτικό DMT είναι το δεύτερο πιο παράνομο ναρκωτικό στο κόσμο είναι σαν να σε συλλάβουν για πυρηνικά, μην το αγοράζεται δεν ξέρετε πόσο καθαρό είναι. Το πρώτο πιο απαγορευμένο και παράνομο ναρκωτικό είναι η ''ανάσα του διαβόλου'' είναι μία σκόνη από ένα φυτό της κεντρικής Αμερικής που όποιος της εισπνεύσει κάνει ότι του λένε με πλήρη διαύγεια πνεύματος και μετά από 3 ώρες περίπου δεν θυμάται τίποτα.



Το 3 μάτι (ΜΕΡΟΣ 2)


Είναι ένα αρχείο μελέτης και πληροφοριών που παρόμοιο του δεν υπάρχει.


Αυτή η ανάρτηση αφορά όλους τους ανθρώπους γιατί αφορά την υγεία τους ακόμα και το ρυθμό γήρατος, παρ' όλα αυτά αφορά και τους ανθρώπους που ψάχνονται για το πως να ενεργοποιήσουν δυνατότητες που έχουν οι αδένες του εγκεφάλου που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και για αυτό το λόγο η ανάρτηση εστιάζετε κυρίως σε αυτή την μερίδα ανθρώπων. Η επίφυση συμβολίζεται και σαν μάτι ανάμεσα στα μάτια πάνω από την μύτη. Είναι ένας μικρός αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου που παράγει ορμόνες για να μπορούμε να κοιμόμαστε αλλά και για να νιώθουμε χαρά. Πέρα από αυτό όμως έχει και κύτταρα φωτο-ευαίσθητα όπως το μάτι που σημαίνει ότι δουλεύει και σαν μάτι, βέβαια δεν μπορεί να δεί τίποτα γιατί είναι μέσα στα σκοτεινά έγκατα του εγκεφάλου. Παρ' όλα αυτά μπορεί κάποιος να βλέπει γιατί έχει και φωτοηλεκτρικά κύτταρα η επίφυση που σημαίνει ότι παίρνει ερεθίσματα και τα μετατρέπει σε εικόνα. Αναρωτηθείτε πόσες εικόνες μας έχουν έρθει στο μυαλό ακούγοντας μια μουσική η διαβάζοντας ένας βιβλίο? Η πλήρη ενεργοποίση της επίφυσης προσφέρει όραση χωρίς να έχουμε μάτια, όραση του ορατού και αόρατου κόσμου, γιατί μετατρέπει τις δονήσεις σε εικόνα. Αυτή η ανάρτηση όπως και το πρώτο της μέρος δεν είναι μόνο για μία απλή ανάγνωση αλλά και για μελέτη, είναι ένα αρχείο για περαιτέρω έρευνα.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείται πλήρη κατανόηση του πρώτου μέρους και ύστερα μελέτη αυτής της ανάρτησης ώστε να σας είναι όλα κατανοητά γιατί δεν θα κάνω σε όλα επεξηγήσεις, ύστερα απαιτείτε παρατεταμένη και εκτενή έρευνα και μελέτη στις πληροφορίες και τα βιβλία που αναφέρω καθώς και στις παραπομπές των βιβλίων. Μέσα σε αυτούς τους μήνες συστηματικής μελέτης προετοιμάστε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας με ειδικές αποτοξινώσεις που θα αναφέρω παρακάτω για λόγους υγείας αλλά και επίτευξης. Και αν ύστερα από όλα αυτά είστε θετικοί προς όλα αυτά τότε προχωρήστε..... Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ είναι ένα αρχείο για μελέτη.


Μετατονίνη Ε-DMT, DMT επίφυση, OBC, και γενικώς τι ακριβώς γίνεται;
Η επίφυση παράγει μια ουσία την Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη και επειδή μοιάζει χημικώς με την μελατονίνη για να μην την λένε Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη επειδή είναι κουραστικό την λένε και μετατονίνη, αργότερα όταν βγήκε και σε μορφή ναρκωτικού το λένε DMT από τα αρχικά γράμματα των τριών βασικών χημικών συστατικών που αποτελείτε. Τότε άρχισαν να μην λένε μόνο μετατονίνη την  Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη αλλά και Ε-DMT δηλαδή ενδογενή DMT για να ξεχωρίζουν το ναρκωτικό με αυτό που παράγουμε το οποίο έχει μικρές χημικές διαφορές αλλά σημαντικές. Όταν λέμε μετατονίνη η E-DMT είναι το ίδιο πράγμα. Είναι σημαντικό να τα ξεχωρίζουμε αυτά διότι υπάρχει κόσμος που γράφει μελέτες και πορίσματα από πειράματα που κάνει στον εαυτό του, και συνήθως δεν είναι επιστήμονες και έτσι έχει επικρατήσει αυτή η δικιά τους ορολογία.

Παρατήρησαν λοιπόν επιστήμονες κυρίως, ότι με αυτή την ουσία η επίφυση αποκτά και άλλες λειτουργίες. Μια από αυτές είναι η εξωσωματική εμπειρία και για λόγους συντομίας την λένε έτσι OBC(out of body consciousness), μία άλλη παρατήρηση είναι ότι αναβαθμίζεται ο εγκέφαλος σαν δομή γίνεται πολύ ισχυρός και έξυπνος μα αυτό είναι παροδικό. Παρατήρησαν επίσης ότι μικρές συχνές ενδογενείς δόσεις Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη ύστερα από κάποιο σημείο και μετά έκαναν την επίφυση να δίνει στο άνθρωπο όραση υπερφυσική καθώς και πνευματικές δυνάμεις, επισημαίνοντας έτσι τους αρχαίους λαούς που έλεγαν ότι έχουμε τρίτο μάτι. Οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν την υλική υπόσταση της επίφυσης. Και βρήκαν ότι έχει φωτοευαίσθητα κύτταρα τα οποία σε κάνουν να βλέπεις, έχει και φωτοηλεκτρικά κύτταρα που μπορούν να μετατρέψουν μια πληροφορία-δόνηση-ερέθισμα σε φωτόνια-φως, επίσης είδαν ότι έχει και κρυστάλλους ασβεστίου και μαγνησίου δίνοντας την δυνατότητα να μπορεί να αντέξει αλλά και να διαβάσει και να λαμβάνει πολύ ισχυρές δονήσεις αλλά και να επικοινωνεί... με αυτό που θα λέγαμε ''υπερπέραν'' άλλοι το λένε θεϊκή μήτρα άλλοι 4 και 5 διάσταση, άλλοι σύμπαν, από ονόματα άλλο τίποτα, τι ακριβώς ακριβώς;. είναι άγνωστα τα επίπεδα αυτά,μερικοί πάλι λένε ότι θα μας μιλάει ο διάβολος στο μυαλό μας, θα έλεγα σε αυτούς πως δεν θέλουμε τα πιστεύω μας να κλονίζονται οπότε τα υπερασπιζόμαστε έτσι όπως μας βολεύει. Το γενικό συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι υπάρχει ένα είδος ευφυίας-συμπαντικό μυαλό, ένα πνευματικό εργαλείο-βοήθημα για όλα τα όντα του σύμπαντος,όπου όταν συνδέεσαι... γίνεσαι νοητικά άριστος σαν θεός, και αν δεν είσαι έτοιμος βιώνεις μόνο ένα απαράμιλλο σοκ.

 Πάντως οι επιστήμονες έμαθαν όμως πως η επίφυση δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί πλήρως εάν ο άνθρωπος καταναλώνει φθόριο γιατί σκουριάζει σαπίζει την δομή της επίφυσης έτσι έβαλαν φθόριο στα φάρμακα,στο νερό στις τροφές στις οδοντόκρεμες. μέχρι και ψεκασμούς-chemtrails ώστε να μπορούν να παραμείνουν στην θέση τους οι πραγματικοί... κυρίαρχοι του πλανήτη μας. Η κοσμική ακτινοβολία μπορεί υπερδιεγείρει τους αδένες είναι ένα είδος μίζας-βάζει μπρος... Ο πλανήτης μας όπως και το ηλιακό σύστημα μας σύστημα ευθυγραμμίζετε με την οριζόντια ευθεία του κέντρου του γαλαξία μας και έτσι ο πλανήτης μας δέχεται περισσότερη κοσμική ακτινοβολία και είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί το 3 μάτι μας η αλλιώς η επίφυση. Δυστυχώς πλέον όμως αυτό είναι σχεδόν αδύνατον γιατί έχουμε αρκετό φθόριο που μας κρατά ''απενεργοποιημένους''. Οπότε χρέος μας είναι να αποτοξινώσουμε την επίφυση μας για λόγους υγείας και μετά για ανώτερους... σκοπούς.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ DMT

Το DMT ΔΕΝ είναι κάποια ουσία που πρέπει να πειραματιζόμαστε δεν είναι χασίσι ή κοκαΐνη να πεις ε ε σιγά και τι έγινε μια φορά μόνο δεν βλάπτει. Πρώτα από όλα δεν ξέρεις καν αν το DMT που θα πάρεις κατά πόσο καθαρό είναι χημικώς, και αν είναι καν DMT οπότε τα αποτελέσματα θα είναι άγνωστα, όπως και οι πιθανές συνέπειες.

Η χρήση DMT μπορεί να γίνει μια πάρα πολύ επώδυνη συναισθηματική εμπειρία μπορεί να σε σαρώσει να σε μεταφέρει σε κάτι πολύ ακραίο συναισθηματικά ένα είδος τρομακτικού δέους, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για το μυαλό. Μερικοί για αρχή παίρνουν μικρές δόσεις βιώνουν για 10 λεπτά ένα ταξίδι σε κάτι παράλληλο και ξανά επιστρέφουν ζώντας μια συναρπαστική εφιαλτική εκδρομή. Άνθρωποι μετά από πολλές χρήσεις λένε πως ο φόβος μειώνεται, φαίνεται πως αυτό το άσχημο συναίσθημα το προκαλεί η ψυχή η μονάδα ο ανώτερος εαυτός το ΕΓΩ που λένε,γιατί το θεωρεί πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να μπεις σε μεγάλους κίνδυνους και να μην μπορεί η ψυχή να ζήσει αυτά που πρέπει επειδή π,χ, μπορεί εσύ με τις καταχρήσεις να καταστρέψεις τον εγκέφαλο.

*Οι μόνοι που έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση DMT και έχουν γνώση χωρίς να κινδυνεύουν είναι οι σαμάνοι του Περού,γνωρίζουν βότανα που έχουν μέσα DMT και πως να τα χρησιμοποιούν αλλά και τι  να κάνουν με το πνεύματα τους όταν η συνείδηση τους πάει στο κβαντικό επίπεδο. Όσοι κάνουν πειραματισμούς η επίμένουν να κάνουν μπορούν να μπουν εδώ περιέχει τις πιο πολλές και ορθές γνώσεις για το πως να χρησιμοποιούνται οι ουσίες αυτές κτλ www.dmt-nexus.me/forum

*Από χημικής πλευράς το πιο κοντινό DMT που μοιάζει με αυτό που παράγει ο άνθρωπος υπάρχει στο φυτό Ayahuasca, αυτό κυρίως καπνίζεται , είναι ακίνδυνο σε πολύ μικρές ποσότητες, θέλει προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα. Είναι για τους, ψυχικούς,τους λάτρεις εξωσωματικών εμπειριών,και για τους καλλιτέχνες που θέλουν κάτι το διαφορετικό κάτι παραπάνω.Το Ayahuasca ανήκει στα ψύχο-ενεργοβόρα ναρκωτικά θέλει πολύ προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή, θέλει πολύ προσοχή στις ποσότητες,μπορεί βιώσεις σοκ που να σε στιγματίσει, μπορεί να χάσεις το μυαλό σου, η και να πεθάνεις. Υπάρχουν βιβλία που είναι γραμμένα από επιστήμονες που σου αναλύουν τις δόσεις η πως δουλεύουν όλα αυτά.. Ένα από αυτά είναι DMT: The Spirit Molecule: A Doctor's Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences του  Rick Strassman επίσης δείτε και μελετήστε τα βιβλία του Dr.Albert Hofmann υπάρχουν στο www.amazon.com θα κατανοήσετε πολλά.

Αυτά τα αναφέρω γιατί πολλοί πιστεύουν ότι έτσι θα ξεκλειδώσουν το 3 μάτι, παίρνοντας ναρκωτικά τύπου DMT. Το DMT έχει άμεση σχέση με την ενεργοποίηση της επίφυσης αλλά και τις εξωσωματικές εμπειρίες. Το 3 μάτι θέλει ασκήσεις όχι ναρκωτικά μπορεί να υποβοηθήσουν λίγο προς την επίτευξη αλλά απαιτούνται ασκήσεις, δεν έχετε ανάγκη τις ουσίες. Δεν προτρέπω κάποιον να ξεκινήσει τις ουσίες, αλλά πολλοί που το κάνουν και ρισκάρουν πολλά ας το κάνουν σωστά και πάνω από όλα με κάποια ασφάλεια.

*Έχει παρατηρηθεί ότι οι σχιζοφρενείς έχουν μεγάλες ποσότητες DMT στα ούρα τους, αντί να επικεντρώνονται σε νέα ψυχοφάρμακα, θα ήταν πολύ πιο καλύτερο να μείωναν με κάποιο τρόπο την ενδογενή παραγωγή ή να αύξαναν αναστολέα της μοαμινική οξυδάση, θα μπορούσαν να είναι και πάλι κανονικοί.

*Λοιπόν,αφού τα πάρετε σωστά να είστε εστιασμένοι μόνο σε ένα πράγμα,μέρος,πορεία,απόφαση όχι πολλά αλλιώς θα δημιουργηθεί πανικός και μετά πολύ πιθανόν σοκ. Ο διαλογισμός δυναμώνει τον νου, χρονομετρήστε-εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για 15 λεπτά να μένετε εστιασμένοι μόνο σε ένα πράγμα, όταν θα το κάνετε εύκολα τότε θα είστε ικανοί σε αυτά τα επίπεδα για πολλά πράγματα. Σε αυτά τα μέρη μία σκέψη έχει τόση δύναμη όσο μία χειροβομβίδα. Εάν δεν ξέρετε που να πάτε η τι να δείτε πάρτε το βιβλίο Multidimensional Man του Jurgen Ziewe θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό σας βασίλειο.
Το ξανατονίζω αυτά δεν είναι για όλους είναι για τους χρήστες τέτοιων ουσιών και ατόμων που είναι ανένδοτοι και ναρκομανείς ψυχότροπων ουσιών,δεν ανοίγει το 3 μάτι απλά χρησιμοποιούν μία από τις δυνατότητες του 3 ματιού, μία δυνατή εμπειρία μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο να του δώσει ένα κίνητρο να κάνει κάτι σπουδαίο. Αυτές οι καταστάσεις για λίγα λεπτά σου αναβαθμίζουν πολύ τον εγκέφαλο σαν δομή και κατανοείς πολλά,ύστερα ξανά επανέρχεσαι στα κανονικά σου επίπεδα, όμως είσαι στιγματισμένος πλέον μετά μπορεί να είσαι διαφορετικός πιο εμπλουτισμένος,ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ, αυτά απαιτούν προϋποθέσεις. Αυτά έκαναν οι σοφοί Μάγιας και οι σπουδαίοι σαμάνοι, μυούσαν ανθρώπους γυναίκες και άντρες που θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία τους και φρόντιζαν να τους κάνουν ικανούς... και δυνατούς... Με λίγα λόγια επειδή είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουμε το τρίτο μάτι κάνουμε ζαβολιές και χρησιμοποιούμε-εκμεταλευόμαστε κάποιες δυνάμεις του, χρησιμοποιόντας ναρκωτικές ψυχοτρόπες ουσίες.

Μπείτε και εδώ θα βρείτε πάρα πολλές πολύτιμες πληροφορίες για την δύναμη της σκέψεις και των ψυχοτρόπων νακρωτικών και όχι μονο.
https://www.erowid.org/experiences/subs/exp_DMT.shtml


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το Ε-DMT μας
Είναι διαφορετικό να παίρνουμε DMT και διαφορετικό να το παράγουμε γιατί παράγονται και άλλες ουσίες οι οποίες στο σύνολο αποτελούν το δικό μας προσωπικό νευροχημικό κοκτέιλ που μπορεί να μας ενεργοποιήσει κάποια κέντρα μας.

Στο να το κατανοήσουν όλο αυτό βοήθησε με έμμεσο τρόπο:
Στο Round hill wiltshire στην Αγγλία το 2013 εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό με την χυμική σύσταση της μελατονίνης, με κάποιο έμμεσο τρόπο κάποιοι... θέλησαν να εστιαστούμε εκεί και σε ότι αφορά την ουσία αυτή. Φαίνεται πως κάποιοι... θέλουν να επιταχύνουμε σε αυτό το κομμάτι και έτσι βοηθούν.

Έτσι έκαναν κάποιες έρευνες ότι κατά τον ύπνο αν αυξηθεί η παραγωγή μελατονίνης και Ε-DMT ή μετατονίνη η αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη το ίδιο σημαίνει,τότε βιώνονται τόσο ζωντανά όνειρα που είναι σαν πραγματικότητα και μπορεί ο άνθρωπος να αλληλεπιδρά με την 4 διάσταση, μπορεί πηγαινοέρχεται σαν φάντασμα και άλλα πολλά, όπως το να ζήσει ότι ματριξ γουστάρει και να αποκομίσει πολύ εμπειρία από αυτό! Κάτι παρόμοιο βλέπουμε στην ταινία MATRIX. Λοιπόν όσα πειράματα και αν έκαναν και προσπάθησαν με το να χορηγούν μελατονλινη και DMT ο κοιμησμένος ξύπναγε γρήγορα και έτσι αποτύγχανε το πείραμα.
Μπορεί το 3 μάτι μας να αφυπνίζετε από μία έκρηξη E-DMT μα απαιτούνται και άλλα πράγματα που ακόμα δεν τα γνωρίζουμε, αλλά φαίνεται πως ύστερα από χρόνια ειδικών ασκήσεων και ΤΟΤΕ γίνει η χημική ''έκρηξη'' E-DMT τότε ανοίγει το 3 μάτι ή αλλιώς ενεργοποιείτε πλήρως η επίφυση.

Πρέπει η υλική δομή να συμβαδίζει και με το επίπεδο του πνεύματος.
Μερικοί προτιμούν να προσεγγίσουν το όλο θέμα μόνο μέσω της χημείας και έτσι αποτυγχάνουν.
Μπείτε στο www.monroeinstitute.org/ με λίγη υπομονή θα βρείτε πολλά δημοσιευμένα πειράματα.

Μερικά παιδιά έχουν μεγάλη σοφία στο λόγο τους και είναι πολύ ανήσυχα πνεύματα,σε αυτά παράγετε λίγη παραπάνω μετατονίνη ή αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη ΜΗΝ διανοηθείτε να δώσετε στο παιδί σας DMT είτε έχει λέγειν και δημιουργικότητα είτε δεν έχει,δεν είναι τεστοστερόνη ή αυξητική ορμόνη να πεις ε ε σιγά πολύ λίγο θα του δώσω,μπορεί το παιδί να μην ξαναπαράγει τόσο E-DMT και να χαθεί το ταλέντο Ή μπορεί να βιώσει άσχημη ''μεταφυσική'' εμπειρία και να τρελάθει ή να αποχτήσει ψυχολογικά, όπως και να έχει το 3 μάτι έτσι δεν ανοίγει. Τα παιδιά αυτά αν δεν δηλητηριαστούν με βαρεά μέταλλα θα γίνουν άνθρωποι ''φαινόμενα'' πάνω στο αντικείμενο τους.

*Αν πάρουμε DMT μπορούμε να βιώσουμε ένα σκληρό σοκ, ένα ταξίδι τρόμου έξω από το σώμα όπου οι σκέψεις γίνονται ακόμα και βιώματα, πας σε ένα mode matrix. Αν όμως έρθει η ώρα σου... το παράγεις εσύ το DMT τότε και ΔΕΝ βιώνεις σοκ και τρόμο που μπορεί ακόμα και να σε σημαδέψει για πάντα ΌΠΩΣ με το να έπερνες να DMT Δείτε τα βίντεο του Martin W. Ball, Ph.D στο youtube όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=HfyGc9-jkaM εξηγεί πολλά.
To DMT είναι ένα booster ένα nitro που σε πάει συνειδησιακά σε κβαντικό επίπεδο,ένα επίπεδο χαώδους νοημοσύνης και απειροσύνης για αυτό και εκείνη την στιγμή ο εγκέφαλος δημιουργεί τόσες εγκεφαλικές συνάψεις για να αντέξει, αν δεν είσαι έτοιμος βιώνεις ένα τρομακτικό σοκ, το ότι παράγετε DMT και κατά την ενεργοποίηση του 3 ματιού αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί και το τρίτο μάτι.


ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ OBC(out of bodyconsciousness)εξω σωματικές εμπειρίες

O Nicholas Cozzi PhDs από το πανεπιστήμιο Wisconsin στο Madison των ΗΠΑ μέσα από τις έρευνες του απέδειξε ότι το μάτι η σπονδυλική στήλη και η επίφυση μπορούν να παράγουν Ε-DMT ή αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη  μέσω του ερεθισμού του sigma-1 receptor(υποδοχέων) αυτά ερεθίζονται με τον πόνο η με ψυχεδελικά φάρμακα όπως κεταμίνη η PCP. Εδώ λύνεται και ένας μεγάλος γρίφος, γιατί έχουμε τόσες μεταθανάτιες εμπειρίες στις σημερινές μας μέρες; Γιατί χορηγούνται φάρμακα αναισθητικά όπως η κεταμίνη. Καθώς ο άνθρωπος χειρουργείτε ή είναι σε κόμμα η συνείδηση δεν σημαίνει ότι κοιμάται! με αυτά τα φάρμακα διεγείρεται ο υποδοχέας sigma-1 και παράγει μετατονίνη η αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη τόση ποσότητα ώστε να μπορείς να βγεί ας πούμε το μυαλό της ψυχής η συνείδηση έξω από το σώμα. Κάθε διάσταση έχει 7 υποεπίπεδα. Σε όσο πιο ανώτερη(λεπτό-υφή, αιθερική) διάσταση η υποεπίπεδο πηγαίνεις οι σκέψεις έχουν όλο και πιο μεγάλη δύναμη και παίρνουν υπόσταση. Aν πιστεύεις πολύ σε αγγέλους θα δεις αγγέλους, μπορείς να δεις και εξωγήινους κτλ, αν επιθυμείς η αγαπάς πολύ ένα χαμένο σου πρόσωπο θα το δείς αλλά δεν θα είναι στην πραγματικότητα αυτός. Στο δικό μας τον κόσμο τον χοδροειδή-βαρύ-αργό η σκέψη πρέπει να συσσωρευτεί πολύ πρέπει να συμπυκνωθεί να είναι σταθερή και να έχει μεγάλη διάρκεια για να αποκτήσει υπόσταση, έτσι γίνονται κάπως και αυτά που σκεφτόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτή η εμπειρία είναι δυνατή γιατί βιώνεις ένα υπερβατικό ταξίδι κάτι που είναι υπεράνω του τωρινού σου νου. To τούνελ και το λευκό φώς που βλέπουν στο τέλος πολλά μπορεί να είναι,το πιο πιθανό είναι η πνευματική δομή της πνευματικής κατασκευής του επιπέδου που βρίσκεται η πνευματική ουσία-συνείδηση και το λευκό φώς τα σύνορα-η πλήρη απομάκρυνση ή και παντοτινή φυγή από το σώμα, το τούνελ θα μπορούσε να είναι και μια σκουληκότρυπα.

Εκτός από την λήψη φαρμάκων σαν την κεταμίνη, αυτό μπορεί να γίνει και μέσω του πόνου. Άνθρωποι που βιώνουν πόνο ψυχικό όπως παιδάκια που βιάζονται παράγεται Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη από τα πνευμόνια μάτια σπονδυλική στήλη και επίφυση τόση ποσότητα που βλέπουν πεταλούδες κτλ αν η ποσότητα αυξηθεί τότε βιώνουν  ότι είναι κάπου αλλού, είναι σαν να λέμε εκτός σώματος, δηλαδή ένα είδος εξωσωματικής εμπειρίας. Για αυτούς που κακοποιούνται και βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα όπως η Emily Browning στην ταινία Sucker Punch μελετήστε αυτό το πολύ καλό βιβλίο The Secret of the Soul: Using Out-of-Body Experiences to Understand Our True Nature του William Buhlman. Επίσης το ίδιο ισχύει και για αυτούς που πονούν και καθώς το σώμα εξασθενεί παράγεται Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη και βλέπουν οράματα όπως διάφοροι σαμάνοι ή ασκητές που είναι πολύ καταπονημένοι και βασανισμένοι. Το κατά πόσο μπορεί να είναι αληθεί ή ορθά τα οράματα είναι κάτι πολύ υποκειμενικό.

O Robert Monroe είναι ο μεγαλύτερος ερευνητής εξωσωματικών εμπειριών, έγραψε το βιβλίο Journeys out of the body και με την βοήθεια του ινστιτούτου Faber της Virginia έφτιαξαν το πρόγραμμα Gateway Voyage χρησιμοποιώντας τεχνολογία Hemi-sync βρήκαν τρόπο να προκαλούν τεχνητή εξωσωματική εμπειρία δείτε τα βίντεο του θα βρείτε πολλές πληροφορίες https://www.youtube.com/watch?v=CBii06UyWwY και σε άλλα όσα αναφέρετε αυτός.

Πως είναι δυνατόν η συνείδηση να είναι έξω από το σώμα και να μεταφέρει πληροφορίες στον εγκέφαλο;; Με κάποιο τρόπο μεταφέρνονται πληροφορίες όσο η συνείδηση είναι έξω από τον εγκέφαλο δίνει της πληροφορίες στον εγκέφαλο ώστε να τις θυμόμαστε όταν θα επιστρέψει η συνείδηση. Ο Dr. Garjajev ανακάλυψε ότι η κβαντική υπόσταση του DNA δημιουργεί καλώδια-νήματα-σκουληκότρυπες μεταξύ εγκεφάλου και συνείδησης. Το μέρος του DNA που ασχολείται με τις συχνότητες... οι επιστήμονες το θεωρούν σκουπίδι ή άχρηστο, και όμως εκεί κρύβονται όλοι οι θησαυροί... που μπορούν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε θεό.


Με την τεχνητή εξωσωματική εμπειρία έχουν δημιουργήσει μια νέα μορφή κατασκοπείας.., ένα εξελιγμένο σύστημα remote viewing(google it)
Υπάρχει μια συσκευή που λέγεται Shakti Helmet είναι μια συσκευή-κράνος όπου όταν διαλογίζεσαι κάνει τον εγκέφαλο σου να παράγει μεγάλες ποσότητες ενδογενούς DMT και να βιώσεις πολύ δυνατές μεταθανάτιες εμπειρίες σαν ματριξ όπως στην ταινία! www.shaktitechnology.com δεν μπορείτε να την αγοράσετε έτσι ελεύθερα απαιτούν πολλά στοιχεία για εσάς τον χαρακτήρα σας τον σκοπό σας, την δίνουν πολύ προσοχή. Είναι η πρώτη πραγματική συσκευή MATRIX μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα χωρίς ναρκωτικά και φάρμακα βιώνεις μια εξωσωματική εμπειρία όπου οι σκέψεις σου μπορούν να βιώνονται τόσο δυνατά ζωντανές σαν πραγματικότητα! ερεθίζουν τόσο πολύ τους αδένες που παράγουν τόσο E-DMT που μπορείς να φεύγεις. Κάτι άλλο επίσης που κυκλοφορεί λέγεται LUCIA LIGHT SIMULATOR του Dr.Engelbert Winkler.

Η εξωσωματική εμπειρία είναι μία δυνατότητα της επίφυσης η αλλιώς του 3 ματιού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως με εξωσωματικές εμπειρίες ενεργοποιείτε η επίφυση.
Στο βιβλίο Inner Paths to Outer Space: Journeys to Alien Worlds through Psychedelics and Other Spiritual Technologies εξηγεί πολλά για τις εξωσωματικές εμπειρίες.
Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο ερευνητή και συγγραφέα Dr.Waldo Vieira θεωρεί απαραίτητο ο άνθρωπος να ζήσει τουλάχιστον μια εξωσωματική εμπειρία ή ένα διαυγές όνειρο με πλήρη συνείδηση γιατί ωριμάζεις και συνειδητοποιείς σε βάθος την ζωή. Υπάρχουν δυο αφυπνίσεις

1)του μυαλιού που συνειδητοποιείς πως είναι ο κόσμος στα αλήθεια και τι παιχνίδι παίζεται εις βάρους του ανθρώπου κτλ.

2)του πνεύματος! που συνειδητοποιείς το λόγο και το νόημα της ζωής και τον σκοπό σου ως ψυχή και τα επιτεύγματα-αγώνες που πρέπει να περάσεις για να εξελιχθείς.
Αυτές οι εμπειρίες σε πάνε πολύ γρήγορα σε αυτό το επίπεδο, που κανονικά θες δεκαετίες για κάτι τέτοιο.

Αυτό το επιδίωκαν οι σούφι με ένα είδος χορού σε κύκλους fibonacci που τους έφερνε σε μια κατάσταση έκστασης. Το ίδιο και σε πιο προχωρημένο έφταναν οι ινδιάνοι με οραματισμό κυρίως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ http://www.crystalinks.com/error404.html αλλά απαιτείτε πολύ διάβασμα. Αλλά και οι ανατολίτες με ένα είδος διαλογισμού που λέγεται tibetan phowa. Οι ΄Μάγιας είχαν κάποια βότανα. Οι αρχαίοι Έλληνες και Αιγύπτιοι είναι άγνωστο.Οι πιο προχωρημένοι από όλους ήταν οι Αβορίγινες δυστυχώς αφάνισαν οι Άγγλοι κάθε γνώση τους για αυτά τα πράγματα δεν είχαν γραπτά αλλά τα ήξεραν, τους σκότωσαν η τους εκπολίτευσαν, η γλώσσα τους είναι τόσο πλούσια και κυρίως περίπλοκη σαν τα αρχαία Ελληνικά φαίνεται πως είχαν πολύ υψηλό πολιτισμό μα για κάποιο λόγο επέστρεψαν στην λήθη. Πάντως τέτοια πράγματα έχουν παρατηρηθεί και σε ανθρώπους που προσεύχονται πολύ με συναίσθημα αλλά και σε άτομα που δέχονται πολλά G. Γενικά βιώνουν υπερβατικές καταστάσεις.


ΕΠΙΦΥΣΗ(pineal gland)  ΥΠΟΦΥΣΗ(pituitary gland)  ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΜΟΣ(hypothalamus)

H επίφυση είναι ένας αδένας που παράγει διάφορα πεπτίδια η αλλιώς κομματάκια ορμονών, παράγει κυρίως είναι μελατονίνη και σεροτονίνη. Aς εστιαστούμε λίγο σε αυτές τις δύο νευρο-ορμόνες.

Η μελατονίνη προκαλεί ύπνο και αυξάνεται κατά τις 11 το βράδυ, η μελατονίνη αυξάνεται και παράγεται όταν εμείς κοιμόμαστε,όταν εμείς δεν κοιμόμαστε το βράδυ και κοιμόμαστε την ημέρα ή τα χαράματα τότε παράγεται η υποδιπλάσια(-50%) ποσότητα,έτσι θέλουμε τις διπλάσιες ώρες ύπνου για να καλύψουμε την χαμένη ποσότητα. Η επίφυση ασβεστοποιήται-καταστρρέφεται με το γήρας είδη μετά την ενηλικίωση αρχίζει και ασβεστοποιούνται κάποια μέρη της, όσο περισσότερη μελατονίνη παράγεται τόσο πιο αργά γερνάει-ασβεστοποιείται η επίφυση. Επίσης η μελατονίνη ορίζει ως 25% το γήρας αποτέλεσμα από πείραμα σε γέρικα ποντίκια που τους χορηγήθηκαν μελατονίνη, η μελατονίνη είναι μία ορμόνη αντιγηραντική αντικαρκινική γιατί όλα τα κύτταρα έχουν υποδοχής για αυτήν η οποία μειώνει την διαίρεση των κυττάρων έτσι ο καρκίνος δεν μεγαλώνει-εξαπλώνεται.H επίφυση καταλαβαίνει το φως της ημέρας μέσω της διέγερσης του αμφιβληστροειδή ο οποίος μεταφέρει το μήνυμα μέσω των συμπαθητικών νεύρων. Όμως ύστερα από ένα πείραμα ανακάλυψαν ότι η επίφυση έχει και ένα άλλο μυστηριώδες βιολογικό ρολόϊ. Πήραν ποντίκια και τα τύφλωσαν και είδαν στον ορό του αίματος τους ότι παράγονταν μελατονίνη το βράδυ. Φαίνεται πως η επίφυση μέσω των δονήσεων της ύλης? του φωτός? αντιλαμβάνεται και πάλι, αν είναι νύχτα η μέρα.Επίσης είδαν ότι όταν κοιμόμαστε με σε χώρο με φώς παράγει -20% μελατονίνη. Η μελατονίνη κρατάει νέα την επίφυση άρα και ικανή για ενεργοποίηση πλήρη.

Η σεροτονίνη αυξάνει την χαρά και την διάθεση και αυξάνεται η παραγωγή της με τον ήλιο. Ο κάθε άνθρωπος παράγει διαφορετική ποσότητα σεροτονίνης, υπάρχουν ανθρώποι που παράγουν πολύ και είναι χαρούμενοι ή γελάνε συνέχεια και χωρίς λόγο μερικές φορές, είναι θέμα χημείας. Η μείωση της σεροτονίνης προκαλεί κατάθλιψη. Αυτοί που έχουν κατάθλιψη μπορούν να την καταπολεμήσουν/

Η επίφυση τις ορμόνες και τα πεπτίδια που παράγει απορροφώνται από το αίμα και το αίμα τις μεταφέρει στους άλλους αδένες του σώματος και τους διεγείρει να παράγουν άλλες ορμόνες.
Η υπόφυση είναι ένας αδένας  στην μέση του εγκεφάλου ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια μέσα σε ένα ειδικό αυλάκι, η επίφυση παράγει 8 σημαντικές ορμόνες για την ανάπτυξη και την υγεία του ανθρώπου όπως αυξητική ορμόνη και ορμόνες που καθορίζουν τα γενετικά μας όργανα και τις λειτουργίες τους. η υπόφυση έχει και τον μεγαλύτερο έλεγχο για τις ορμόνες και ελέγχει τους άλλους αδένες για το πόσες ορμόνες να παράγουν. Η υπόφυση έχει ανάγκη την ακτινοβολία του ηλίου αλλιώς δεν παράγει τις ορμόνες που πρέπει στην ποσότητα που πρέπει και νιώθουμε πιο αδύναμοι, είναι πολύ σημαντικό να μην φοράμε γυαλιά ηλίου στις ώρες που δεν είναι επικινδύνους ο ήλιος διεγείρεται πολύ το οπτικό νεύρο μιας και βρίσκεται κάτω από τα οπτικά νεύρα. Η υπόφυση είναι μικρή σαν ένα μπιζέλι είναι μέσα στον υποθάλαμο και κρέμεται από ένα μίσχο-τσαμπί.

O υποθάλαμος ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος,την πείνα,δίψα,τον πόνο την τάση για εμετό. Γενικά ο υποθάλαμος είναι η γέφυρα ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ενδοκρινολογικό και νευρολογικό τμήμα. Αν ερεθίσεις το εσωτερικό τμήμα του έρχεται-νιώθεις γαλήνη μεγάλη, αν του ερεθίσεις-διεγείρεις το εξωτερικό του μέρος μπορεί να σε φέρει σε κατάσταση οργής μέχρι κατάστασης εμβρασμού ψυχής, κάτι που προσπαθούν να φτιάξουν με μία νέας γενιάς ναρκωτικών για καταστάσεις πολέμου και μάχης.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η υπόφυση φροντίζει το σώμα να είναι υγείες δυνατό ανεπτυγμένο και ισορροπημένο. H επίφυση φροντίζει το πνεύμα... μας την διάθεση μας. Και ο υποθάλαμος είναι ελέγχει και φιλοξενεί τους αδένες αυτούς αλλά και ρυθμίζει-ορίζει τις σωματικές ανάγκες π,χ, δίψα επίσης ρυθμίζει και τον ρυθμό λειτουργίας των οργάνων όπως τους χτύπους της καρδιάς.

Υποσημειώσεις:

 Ορμόνες είναι: διάφορα χημικά στοιχεία όπως το άζωτο,χαλκός,οξυγόνο,άνθρακας,υδρογόνο και άλλα στοιχεία μπορούν να ενωθούν μεταξύ με άπειρους συνδυασμούς, όταν ενώνονται λοιπόν έχουμε τα αμινοξέα, όταν ενώνονται τα αμινοξέα μεταξύ τους έχουμε τις πρωτεΐνες και όταν οι πρωτεΐνες ενώνονται μεταξύ τους έχουμε τα πεπτίδια και όταν ενώνονται μεταξύ τους τα πεπτίδια έχουμε τις ορμόνες.



ΓΕΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ Η ΑΛΛΙΩΣ 3 ΜΑΤΙ

*Το τρίτο μάτι η αλλιώς η επίφυση είναι ανάμεσα στα μάτια για αυτό το λένε και τρίτο μάτι και είναι κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου και στην ρίζα της μύτης. 

Η νευρο-ανατόμος Johannes Ariens Kappers απέδειξε ότι η επίφυση είναι ενωμένη με πολλά νεύρα και κέντρα του εγκεφάλου, αλλά μετά την γέννηση  αρκετά νεύρα αποκόβονται από την επίφυση,το ίδιο και στα ζώα. Από εκεί συμπεραίνουμε ότι είμαστε προγραμματισμένοι η επίφυση μας να κλείνει, να πηγαίνει στο off

*Στο έμβρυο η επίφυση είναι στο λαιμό μέχρι την 49 ημέρα μετά πηγαίνει ανάμεσα στο μυαλό. Στους έφηβους υπάρχει μια ένδειξη ότι υπάρχει μια μικροσκοπική σύνδεση, αυτό εξηγεί και μερικές φορές μια καυστική μεταλλική γεύση που νιώθουμε στο λαιμό, αυτό είναι το ενδογενές DMT. Oι ανατολίτες το λένε το νέκταρ της αφύπνισης.

*H επίφυση επειδή έχει σχήμα κωνικό την λένε κονάριο δηλαδή κουκουνάρι και ένα από τα βασικά που κάνει είναι να παράγει μελατονίνη η οποία μας προκαλεί ύπνο αλλά και μας κρατά νέους, πολύ υψηλά επίπεδα μελατονίνης μπορούν να μας προκαλούν παραισθήσεις ή πολύ ζωντανά όνειρα. Επίσης η επίφυση παράγει και σεροτονίνη η οποία μας κάνει χαρούμενους και μας βοηθά στο να είμαστε πρόθυμοι και ευδιάθετοι να κάνουμε κάτι. Και οι δύο αυτές νευροχυμικές ουσίες μαζί μας ρυθμίζουν τον κιρκαδικό μας κύκλο, δηλαδή το βιολογικό μας ρολόι, π,χ, πότε είναι να κοιμηθούμε μέχρι και το πότε είναι να γεράσουμε η επίφυση παίζει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στο πότε είναι να γεράσουμε,

*Μελέτη του Koshy.S και Vetivel S.K από το ιατρικό κολέγιο της Vellore στην Ινδία πήραν επιφύσεις από 400 ανθρώπους που πέθαναν από ατύχημα ηλικίας 1 ως 80 ετών και είδαν ότι τα κύτταρα είναι σαν τα αστροκύτταρα-astrocytes(google) και είδαν ότι γύρω από τις νευρογλοιακές ίνες υπάρχουν ομόκεντρα φολιδωτά κρυσταλλικά κύτταρα ασβεστίου και μαγνησίου και έχουν μέσα κάποιες περίπλοκες(χημικώς) πολυπεπτιδικές ενώσεις σχηματίζοντας ένα πεταλοειδές μοτίβο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν και ανιχνεύσουν πολύ ισχυρές δονήσεις που θα διέλυαν το σώμα η τον εγκέφαλο.

*Μπορεί η επίφυση να παράγει δικό της βιοφωτισμό ας πούμε όπως οι πυγολαμπίδες ο οποίος διαμορφώνεται βάση των δονήσεων που τον περιβάλουν έτσι βλέπουμε μέσο των φωτοαιεύσθητων κυττάρων της επίφυσης που είναι σαν αυτά που έχουμε στα μάτια. Κατάφερε και το απέδειξε ο Dr.Fritz Alfred Popp. Αυτό βοήθησε πολλούς,έτσι π,χ, δημιουργήθηκε ένα σπουδαίο βιβλίο Τhe source field investigations του David wilcock ένα από τα πολλά που εξηγεί είναι ότι θα μπορούσε η επίφυση να αντικαταστήσει την όραση των ματιών! Αυτό σημαίνει ότι οι τυφλοί μπορούν να δούν, μπορούμε να βλέπουμε και στα σκοτάδια. Δεν είναι τυχαίο που οι illuminati έχουν βάλει φως γύρω από το σύμβολο του τρίτου ματιού.Η επίφυση έχει φωτο υποδοχείς όπως ο αμφιβληστροειδής και τα λένε pinealocytes.

*Ο Dr.Garjajev μαζί με την ομάδα του βρήκε ένα γλωσσικό σύστημα κατανόησης και αποκρυπτογράφησης του DNA για να μάθει και κατανοήσει το υπόλοιπο 95% του DNA που το θεωρούν σκουπίδι. Ένα από αυτά που βρήκε είναι ότι κάτω από κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες δεν είπε,μπορούμε με τον λόγο μας να αλλάζουμε το DNA μας στην κυριολεξία αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μεταλλασόμαστε όπως θα θέλαμε ακόμα και να φυτρώνει το χαμένο μας μέλος μετά σταμάτησε τις ανακοινώσεις. Και συνέχισε ο Dr.Alfred Fritz-Popp βρήκε ότι το DNA είναι μια κρυσταλοειδής κατασκευή που μπορεί να συγχρονίζει όλα μας τα κύτταρα και με την ύλη και να κάνουμε ότι θέλουμε στην ύλη,για κάποιο λόγο σταμάτησε την έρευνα. Και συνέχισε την έρευνα ο Dr.Jeremy Narby και έδειξε με λογική συνοχή πως θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε άμεσα με παράλληλα σύμπαντα και κόσμους, μέσω των μικρο-σκουληκότρυπων Einstein-roson που έχει το κάθε κύτταρο μας. Κάθε άλλη έρευνα η συνέχεια από εκεί και πέρα διακόπηκε η δεν ξανά ανακοινώθηκε κάτι άλλο. Το μόνο πράγμα που υπάρχει από εκεί και πέρα είναι αυτό το βιβλίο a new science of life του Rupert Sheldrake


*H επίφυση από τα 5 έτοι και μετά, αρχίζει και ασβεστοποιήτε κατά πολύ μικρό ποσοστό και καθώς πάμε στην εφηβεία οι μικρά μέροι των ασβεστοποιημένων περιοχών γίνονται σαν hydroxyapatite crystal-υδροξυπάτητοι κρύσταλλοι η αλλιώς άμμος του μυαλού-brainsand, αυτή η άμμος αυξάνεται καθώς αυξάνεται η ασβεστοποίηση και αυτό που αυξάνει ραγδαία την ασβεστοποίηση είναι το φθόριο, και τότε μειώνεται η παραγωγή μελατονίνης, που σημαίνει 25% πρόωρη γήρανση. Μετά το φθόριο επόμενο ζημιογόνο είναι ο υδράργυρος βρώμιο χλώριο,κάδμιο, στρόντιο,κοβάλτιο, μόλυβδος και οι μεγάλες ποσότητες ασβεστίου όπως και τοξινών και φυτοφαρμάκων.

*Η μετατονίνη παράγει το DNA της επίφυσης έρευνα του πανεπιστημίου Wisconsin στο Νέο Μεξικό(2013)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οι κρυστάλλοι αποθηκέυουν φως, πρέπει αυτό να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ είναι κάτι που πρέπει να είναι βασική γνώση. Εδώ και μια επιστημονική βεβαίωση ότι οι κρυσταλλικές δομές αποθηκεύουν φως. http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2015/01/epistimones-dimiourgisan-prototipo-kvantiko-skliro-disko.html

ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: Είμαστε φτιαγμένοι δομικός από άνθρακα, επειδή ο άνθρακας κάνει ενώσεις με κάθε οργανική ουσία, το ίδιο όμως κάνει και το πυρίτιο, ο φλοιός της Γης αποτελείτε κατά 87% από πυρίτιο. Αν οι βάσεις μας γίνονταν από πυρίτιο θα ήμασταν τρομερά δυνατοί όπως βλέπουμε στους μύθους για διάφορους θεούς ή εξωγήινους. Η επίφυση παίρνει δονήσεις τις μεταφράζει και τις μεταφέρει στο σώμα μας, μπορεί να μας μετατρέψει σιγά σιγά σε κρυσταλλικούς ανθρώπους από πλευράς κυτταρικής δομής μετατρέποντας της βάσεις μας από ανθρακούχες σε πυριτούχες η κρυσταλλικές. Πως ακριβώς ακριβώς? άγνωστο! πάντως απαιτείτε μια καθαρή επίφυση.



                       ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ 3 ΜΑΤΙΟΥ 

Για να κάνεις ένα σώμα μοντέλου δεν χρειάζεται μόνο να μάθεις ασκήσεις και μυστικά ομορφιάς αλλά χρειάζεσαι να έχεις και κάτι πιο βασικό να έχεις υποδομές δηλαδή υγεία, αν δεν έχεις υγιή την επίφυση δεν την ενεργοποιείς πλήρως-ξεκλειδώνεις, για κανένα λόγο. Η επίφυση έχει 4 μεγάλους κινδύνους.

1-ΦΘΟΡΙΟ Το φθόριο καταστρέφει την επίφυση την υπολειτουργεί, προκαλεί μαθησιακές δυσκολίες  κατάθλιψη και πρόωρη γήρανση  μέσω της μείωσης παραγωγής της μελατονίνης η οποία προκαλεί και πρόωρη εφηβεία, στο μεσαίωνα οι κοπέλες είχαν περίοδο στα 18 χρόνια πλέον ξεκινά από τα 11 με 13  έρευνα(1997) τουDr.Jennifer Luke από το πανεπιστήμιο του Surey της Αγγλίας, επίσης αυτός ο σπουδαίος επιστήμονας απέδειξε ότι το φθόριο μας το έχουν πλασάρει για να καταστρέφεται η επίφυση και όχι για να έχουμε δυνατά δόντια. Ο μαλακός ιστός της επίφυσης έχει 300ppm φθόριο ποσότητα αρκετά ισχυρή για να απαγορεύσει στην επίφυση να παράγει τις νευροχημικές ουσίες για να ενεργοποιηθεί... και ο σκληρός ιστός της επίφυσης έχει 21.000 ppm τόση ποσότητα όσο κανένας άλλος σκληρός ιστός στο σώμα ούτε καν τα δόντια. Έτσι μειώνεται και η παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης και αυξάνεται η κατάθλιψη. Επίσης μειώνει τα ένζυμα των εγκεφαλικών υγρών= μείωση αντίληψης και ευφυίας, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου=αύξηση ρυτίδων. Ότι μπαίνει-βάζετε κάτω από την γλώσσα και το αφήνεται για λίγο είναι σαν να κάνετε μια ενδοφλέβια ένεση, το υπογλώσσιο χάπι για την καρδιά δεν μπορούν να το κάνουν ενέσιμο οπότε το βάζουν κάτω από την γλώσσα να λιώσει και αυτό δρα σαν viagra δηλαδή διαστέλλει πολύ τα βουλωμένα αγγεία της καρδιάς ώστε να μην φράξουν και πάθουμε έμφραγμα, τόσο μεγάλη απορροφητικότητα έχει η στοματική κοιλότητα σκεφτείτε πόσο φθόριο έχουμε απορροφήσει σε βάθους χρόνου από οδοντόκρεμες,νερό βρύσης και φθοριώσεις των οδοντιάτρων. Επιλέξτε βιολογικές οδοντόκρεμες γενικά οδοντόκρεμες χωρίς οξείδια τιτανίου, αλουμινίου και χωρίς φθόριο!,αποφύγετε σφραγίσματα που έχουν βαρέα μέταλλα πρέπει ο οδοντίατρος να χρησιμοποιεί υλικά νέας γενιάς οι παλιοί οδοντίατροι χρησιμοποίουν ακατάλληλα υλικά. Αγοράστε φίλτρο νερού όσο το δυνατόν το καλύτερο. Επίσης το δημοφιλές αντικαταθλιπτικό Prozac(φλουοξετίνη), μπορεί να σε κάνει να χάνεις επαφή με το πνεύμα σου αλλά το χειρότερο είναι ότι η μοριακή του σύσταση έχει άτομα φθορίου αυτά μπλοκάρουν την επίφυση και την ασβεστοποιούν και γίνεται μετά αποτιτάνωση(ίσως μη αναστρέψιμη ζημία,πλήρη αχρήστευση). Όσοι έχουν κατάθλιψη ας στραφούν στα ανθοϊάματα. Επίσης τα οξείδια τιτανιού επιταχύνουν την φθορά της επίφυσης, αυτά τα οξείδια είναι στα καλλυντικά,στα αποσμητικά στα αντηλιακά και σε κακής ποιότητας μαγειρικά σκεύη, να κοιτάτε τις ετικέτες τους.

Κάντε και μία έρευνα στο google, pineal gland and Fluoride επίσης πατήστε και How to Decalcify the Pineal Gland δηλαδή πως να αποφθοριώεσετε την επίφυση. Αποφύγετε τα εμφιαλωμένα νερά http://diadrastiko.blogspot.gr/2012/07/blog-post_67.html  Όσοι είστε και πάλι υπέρ του φθορίου ότι κάνει καλό κάντε μια επιπλέον έρευνα http://fluoridealert.org/
Δεν επιτρέπετε στην δημιουργία μέσα να υπάρχει πρόβλημα-ασθένεια που να μην έχει τουλάχιστον μία λύση. Πρέπει πρώτα να κάνουμε μια αποτοξίνωση από τα βαρεά μέταλλα που έχουμε συσωρεύσει, αυτό γίνεται με το να κόψουμε για πάντα κάθε τι που έχει μέσα φθόριο και να καταναλώσουμε κάποια συμπληρώματα τις φύσης. Μην καταναλώνεται νερά και αναψυκτικά από τσίγκινα κουτιά,γιατί αποδεσμεύει μόρια βαρεού μετάλλου το νερό. Για παράδειγμα το νερό των πηγών καθώς περνά από τα έγκατα και τα πετρώματα της Γης παίρνει μόρια μαγνησίου ασβεστίου κτλ και έχουμε το μεταλλικό νερό, έτσι και το νερό όπως και οι τροφές σε κονσέρβες όταν είναι μέσα σε τσίγκινα κουτιά παίρνουν τα βαρεά μέταλλα και μολύνεται-καταστρέφεται η επίφυση.

Επίσης το χλώριο επιταχύνει πολύ την ασβεστοποίηση όπως και μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, ο υδράργυρος μπορεί να αποτιτανώσει-καταστρέψει μεγάλα μέρη της επίφυσης, το βρώμιο μπλοκάρει-μειώνει την παραγωγή των ορμονών που παράγει η επίφυση και έτσι την καταστρέφει, και το αλκοόλ και τα φυτοφάρμακα την φθείρουν.

Αν εισπνεύσετε μια οικολογική λάμπα που έσπασε από πλευράς βαρεών μετάλλων είναι σαν να κάνατε εμβόλιο και βάλε!,αναλόγως. Σε αεριζόμενο χώρο βάλτε μάσκα και γάντια πετάξτε ένα υγρό πανί και μαζέψτε ότι μπορείτε με μια ηλεκτρική σκούπα.
Όταν λέμε ότι ασβεστοποιείται η επίφυση εννοούμε ότι κάποιες περιοχές ''σκουριάζουν'' ''ζαχαρώνουν'' και όταν λέμε αποτιτάνωση εννοούμε ότι σε εκείνα τα σημεία καταστράφηκαν σε βαθμό που δεν επανέρχονται αυτές τις περιοχές τις λένε άμμο του μυαλού brain sand. Το φθόριο είναι το βασικό και κύριο συστατικό του ποντικοφάρμακου μας κάνει πειθήνιους και αποδεκτικούς περισσότερα http://www.terrapapers.com/?p=1641 Υπολογίστε πόσο φθόριο έχει ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας αναγράφετε σε ppm πατήστε τον αριθμό εδώ http://www.endmemo.com/sconvert/ppmmg_g.php και θα σας το βγάλει σε mg.


 ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΊΦΥΣΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ
Πως θα αποβάλουμε το φθόριο και τις ζημιές στην επίφυση;
Πρώτα από όλα πλήρη αποφυγή! από οτιδήποτε περιέχει βαρεά μέταλλα από νερό βρύσης χωρίς ειδικό φίλτρο μέχρι αποφυγή εμβολίων. Περισσότερα πράγματα για τα εμβόλια http://psaras9.blogspot.gr/2014/09/e-aids-1.html

Υπάρχουν κάποια είδη βοτάνων που καθαρίζουν την επίφυση, τα αναφέρω και μας αποτοξινώνουν κυρίως την επίφυση από τα βαρεά μέταλλα. Χωρίς αυτή την ειδική αποτοξίνωση για την επίφυση μην περιμένετε κάποια αφύπνιση 3 ματιού.

1) MSM(οργανικό θείο)από τα πιο δυνατά αποτοξινωτικά για την επίφυση με πολλά ώφελει.
2) Οregano oil-ριγανέλαιο έχει κάποια νανοβακτηρίδια που επιτίθενται στα ασβεστοποιημένα-κατεστραμμένα σημεία της επίφυσης.
3) Boron-βόριο, πολύ αποτωξινοτικό για την επίφυση και το φθόριο στο σώμα μας.
4) Κ1-Κ2 Είναι δύο βιταμίνες, θεωρούνται υπερ-αποτοξινωτικές βιταμίνες, ένα από τα πολλά που κάνουν είναι να κάνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα να αποβάλουν τοξικές ουσίες.
5)Νiggela Sativa-Νιγέλλα η εδώδιμος,έχει εδικά λίπη, ιχνοστοιχεία, αλκαλοειδή,αμινοξέα όπου όλα αυτά μαζί συνδυαστικά καθαρίζουν ΟΛΟΥΣ τους αδένες.
6) Χλωρέλα, σπιρουλίνα και ειδικά ο κολίανδρος αποβάλουν με εκπληκτικό τρόπο τον υδράργυρο από τον εγκέφαλο, θα ήταν πολύ ωφέλιμο για την υγεία αν μπορούσατε να καταναλώνεται καθημερινά λίγη ποσότητα από σπιρουλίνα η κολίαντρο. Αυτά μπορείτε να τα καταναλώνεται για πάντα είναι φυτά.
7) Οι λάτρεις της ομοιοπαθητικής  πάρτε φθοριούχο ασβέστιο σε μορφή άλατος(ομοιοπαθητικό 12x) έτσι λέγεται. Αυτό θα σταματήσει κατά πολύ την ασβεστοποίηση της επίφυσης.
8) Για τις εγκυμονούσες;όταν το έμβρυο αναπτύσσετε η επίφυση του έχει μεγάλη ανάγκη απο φολλικά οξέα. Το καλύτερο συμπλήρωμα φολλικού οξέος είναι σε μορφή Metafolin είναι η φυσική μορφή του φολλικού οξέος σε συμπλήρωμα, 1mg είναι το ελάχιστο που χρειάζεται ένας άνθρωπος την ημέρα για μια εγκυμονούσα να παίρνει περίπου 40-50mg την ημέρα,το μωρό όταν γεννηθεί θα έχει μια γερή επίφυση.
9)Φυσικές τροφές που υπάρχουν σε μορφή συμπληρωμάτων Raw apple cider vinegar χυμος,chaga mushroom συμπλήρωμα, skate fish oil πολύ δυνατό αποτοξινωτικό έχει μέσα και και Κ1 βιταμίνη, tamarind.
10)Μελατονίνη 3mg την μέρα, αλλά 2 φορές μόνο την βδομάδα. βοηθάει πολύ στο ύπνο αν την πάρετε το βράδυ, ένα από τα πολλά που κάνει,δυναμώνει και ανανεώνει την επίφυση καθυστερεί την ασβεστοποίηση και το γήρας.Μόνο για 3 μήνες να πέρνετε,μετά μειώνει ο οργανισμός την παραγωγή, μετά τους 3 μήνες χρήσης ξανά πάρτε μετά από 6 μήνες και μετά μόνο οφέλη θα έχετε.

*Αποφύγετε τον ζεόλιθο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο καθαρός είναι στο συμπλήρωμα που μας πουλούν, αν δεν είναι καθαρός σκάβουμε το τάφο μας γιατί περιέχει πολλά βαρεά μέταλλα,πρέπει να ξέρουμε τη πηγή του και την εταιρία του, η να το πάμε σε ένα χημείο.

*Αποφύγετε το ασβέστιο σαν συμπλήρωμα ή τα γάλατα με επιπλέον ασβέστιο και γενικώς τα πολλά  γαλακτομικά γιατί αυξάνει την αποτιτάνωση(τελικό στάδιο της καταστροφή της επίφυσης). Ασβέστιο μπόλικο και ανώτερης ποιότητας βρίσκεται στο σπανάκι,μπρόκολο,σουσάμι, chia seeds οι χορτοφάγοι δεν αποκτούν οστεοπόρωση, γιατί πολύ απλά παίρνουν ασβέστιο. Επίσης αποφύγετε γαρίδες ψάρια κτλ που είναι από λίμνες η ποτάμια γιατί οι περισσότερες είναι μολυσμένες με βαρεά μέταλλα από τα απόβλητα εκτός και να γνωρίζετε η εμπιστεύεστε τους χώρους αλιείας.

*Την περίοδο που θα κάνετε ασκήσεις για το άνοιγμα τις επίφυσης καταναλώστε όσο τον δυνατόν λιγότερη ζάχαρη, μην καταναλώνεται καφεΐνη,καπνό,ταμπάσκο και αλκοόλ, όπως και ανδρογόνα στεροειδή.

#Τροφές που βοηθούν πολύ στο άνοιγμα κατά την περίοδο ασκήσεων,κουβερτούρα, κακάο, κιτρικό οξύ(πηκτική ουσία των εσπεριδοειδών) 1-3 κουταλιές της σούπας, και σκόρδο.
Μην παίρνετε όλα τα συμπληρώματα μαζεμένα αλλάζετε τα κάθε 2 μήνες. Εάν δεν μπορείτε να πληρώνεται συμπληρώματα ας τρώτε κάθε μέρα στην σαλάτα σας κολίανδρο επίσης μειώνει πολύ το άγχος.

Αν φυτεύεται και θέλετε να μην έχει το χώμα σας τα βαρέα μέταλλα από νερό ή τους ψεκασμούς η τις μολυσμένες βροχές φυτέψτε ηλίανθους, τριφύλλια, άλλυσο , τσουκνίδα, μαύρο σινάπι, καφέ βρούβα, λέυκες, ειδικά το Thlaspi caerulescens αυτά τα φύτευαν και στο τσέρνομπιλ για να καθαρίσουν τα μολυσμένα χώματα τους από τα ραδιενεργά και βαρεά μέταλλα, μπορούν να απορροφούν το 5% του ξηρού τους βάρους, μεγάλο ποσό ραδιενέργειας, αλλά και ποσοστό βαρεών μετάλλων. Υπάρχουν περίπου 400 φυτά που κάνουν αυτή την δουλειά, κάντε μια έρευνα στο google πατώντας hyperaccumulators plants. Εδώ είναι πίνακες με φυτά και λαχανικά που απορροφούν βαρεά μέταλλα σε πόση ποσότητα αλλά και σε ποία βαρεά μέταλλα έχουν ειδικότητα.


2-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

O Τhomas Εdison έφτιαξε το συνεχές ρεύμα όμως οι επιστρώσεις των καλωδίων έλιωναν από τις μεγάλες θερμοκρασίες, έτσι o Νikola Τesla έφτιαξε το εναλλασσόμενο ρεύμα δηλαδή πηγαίνει και έρχεται. Κάποιοι... όρισαν ότι οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει και μπορούν να δουλεύουν ΜΟΝΟ στα 50-60Hz δηλαδή το ρεύμα να πηγαίνει και να έρχεται 50-60 φορές το δευτερόλεπτο. Έτσι έχουμε παντού καλώδια και συσκευές που το μαγνητικό τους πεδίο είναι στα 60Ηz. Αυτό όμως εμποδίζει την επίφυση να ενεργοποιηθεί εμποδίζοντας την παραγωγή του ενζύμου μεθυλτρανσφεράση και έτσι δεν ενεργοποιείται. Ορίστηκε ακριβώς αυτή η συχνότητα γιατί είμαστε σε ένα πλανήτη φυλακή προς το παρόν, και δεν θα ήθελαν ανθρώπους με ενεργοποιημένες τις επιφύσης τους, πόσο μάλλον σε μια εποχή που λουζόμαστε όλο και πιο πολύ με κοσμική ακτινοβολία αυτές τις 10ετίες η οποία βοηθά να ενεργοποιούνται-αφυπνίζονται πολλά πνευματικά μας κέντρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ας μην κουβαλάμε πάνω μας κινητά wifi, κτλ αν μένουμε σε εξοχή ας κλείνουμε τον γενικό του ρεύματος όταν κοιμόμαστε ή κάνουμε ασκήσεις... και γενικά όσο πιο πολύ μπορούμε. Ένας πολύ σπουδαίος επιστήμονας ο Dr. James Oschman (google it) λέει και εξηγεί πως μια πολύ καλή προστασία για την υγεία μας είναι να περπατάμε ξυπόλυτοι, διότι παίρνουμε με την επαφή πολλά ελεύθερα φορτισμένα ηλεκτρόνια.

Εάν πατήσετε στο google protection from electromagnetic fields η στα ελληνικά προστασία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα βρείτε πολλές πληροφορίες ακόμα και προϊόντα.
Τουλάχιστον την ώρα ασκήσεων πλήρη απομάκρυνση από περιοχές που έχουν ρεύμα όπως και συσκευές.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει την ταχύτητα του φωτός,δημιουργείτε με την κίνηση ηλεκτρικών φορτίων, σε πιό απλή γλώσσα,κάποια σωματίδια κουνιούνται επειδή έχουν ρεύμα από την κίνηση τους προκαλείτε μια ταραχή που εκπέπεται μια ταραχή όπως ένα πλατσούρισμα στην θάλασσα, ή όπως η κίνηση της κορδέλας στην ενόργανη γυμναστική. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούνται όταν περνάει ρεύμα μέσα από έναν αγωγό π,χ, μέταλλο,νερό,ανθρώπινο σώμα κτλ. Όπου και να πάμε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υπάρχουν είτε είσαι στο δάσος είτε είσαι στο διάστημα, το πρόβλημα μας είναι η ένταση των πεδίων και οι συχνότητες. Οι κυβερνήσεις τα γνωρίζουν όλα αυτά αλλά δεν κάνουν καμία κίνηση διότι αυτό θα μείωνε πολύ τα κέρδη των εταιριών για να τα ξαναφτιάξουν αλλιώς. Όλα αυτά και ιδίως οι χαμηλές συχνότητες των αποκωδικοποιητών δουλεύουν σε χαμηλές συχνότητες όπως και ο εγκέφαλος όταν κοιμόμαστε που σημαίνει, ότι μηνύματα που μπορεί να περιέχουν τα κύματα αυτά ο εγκέφαλος μας να τα δέχεται σαν εντολές, η προστασία που μπορούμε να κάνουμε είναι να κλείνουμε τους αποκωδικοποιητές όταν κοιμόμαστε και να προσευχόμαστε αυτή η διαδικασία κάνει τον εγκέφαλο προστατεύσιμο από αυτές τις συχνότητες, γιατί γίνεται δέκτης και πομπός ανώτερων συχνοτήτων από ότι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά. Περισσότερα σε μελλοντική ανάρτηση για τις τεχνολογίες υποταγής συνείδησης. Κλείνοντας αυτό το θέμα αυτή η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση προκαλεί στους ευάλωτους ψυχώσεις,καρκίνο, νευρολογικές διαταραχές, αλτχάημερ. Υπάρχουν συσκευές που μπορείτε να βάζετε στις πρίζες σας και να προστατεύεστε http://www.adrprovita.com/products/HIGH-FREQUENCY-ELECTROMAGNETIC-POLLUTION-REMOVER


3-ΔΙΑΤΡΟΦΗ 

Η κρεατοφαγία η γλουτένη και το άσπρο αλεύρι σε μικροσκοπικό επίπεδο μέσα στον οργανισμό γίνονται σαν κολλώδης βλέννες και υπολειτουργούν τους αδένες μαζί και την επίφυση. Δεν είναι τυχαίο που κατάργησαν την ζέα στις αρχές του 1900. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η γλουτένη αλλά κυρίως η μεγάλη ποσότητα! Επίσης το κρέας από τα ζώα αλλά και οι χημικές και οι συνθετικές τροφές όπως τα fast food είναι τροφές παρά φύσιν ενώ μπορεί να έχουν μερικές θρεπτικά συστατικά στερούν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Όταν το σώμα δεν τρέφεται τότε γίνεται ανθρωποφάγο και αποσκελετωνόμαστε. κάτι παρόμοιο γίνεται και με την ενεργειακή πλευρά του σώματος μας. Το σώμα απαιτεί καθημερινά τροφές υψηλών δονήσεων όταν δεν της παίρνει τότε ξεζουμίζει ενεργειακά την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια-πεδίο που έχει ο άνθρωπος και νιώθει εύκολα κούραση η έλλειψη ενέργειας για να κάνει κάτι παραπάνω η επιπλέον. Πρέπει να τρώμε ζωντανές τροφές φρούτα λαχανικά σπόρους, να αποφεύγουμε τα τηγανιτά ή τις σάπιες τροφές όπως τα κόκκινα κρέατα, και τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα γιατί μας αφαιρούνται-δαπανιούνται μεγάλα ποσά ενέργειας για να αφομοιωθούν. Μεγάλο μέρος της διατροφής των σαολίν αλλά και διάφορων ασκητών είναι κυρίως ωμοφαγικό γιατί χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας για να καταφέρουν τους στόχους τους. Για να κάνεις μια επίτευξη σαν αυτή να ξεκλειδώσεις το τρίτο μάτι θα χρειαστείς ένα σώμα που κάθε μέρα θα έχει αρκετή ενέργεια η οποία δεν θα είναι μόνο θερμιδική, οι υπερβάσεις απαιτούν πολύ ενέργεια. Κάποια στιγμή έρχεσαι σε ένα σταυροδρόμι, μια απλή ζωή με πολλές γαστρονομικές απολαυστικές στιγμές; ή να έρθει μια πιο περιπετειώδη ζωή και η γεύση να είναι σε δεύτερη θέση; H αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονται ακρότητες, φτιάξτε έναν ενδιάμεσο δρόμο κανονικά γεύματα σε ποσότητα και πάντα να συνοδεύονται και από ωμές τροφές π,χ, καρπούς, σαλάτες. Πάντως ο άνθρωπος που δεν τρώει ζωντανές τροφές όπως φύτρα ωμά λαχανικά φρούτα ξηρούς ανεπεξέργαστους καρπούς και σπόρους αποκτά ένα πολύ αδύναμο σώμα από ενεργειακής πλευράς και είναι θέμα χρόνου να αρρωστήσει ή να υποτροπιάσει άσχημα με την πρώτη χειρουργική επέμβαση ή απλή αρρώστια και ας μην περιμένει κάποια μεγάλη εξέλιξη... όπως και να περιμένει μείωση στην εκμάθηση νέων πραγμάτων καθώς μεγαλώνει αλλά και πρόωρα γηρατειά. Aν δείτε πολλοί που είναι κυρίως ωμοφάγοι αργούν πολύ να γεράσουν δεν αποστραγγίζεται ενεργειακός αλλά εμπλουτίζεται και έτσι καθυστερείτε το γήρας.

Όταν τρώς το κρέας των ζώων,τρως και τον θάνατο τους, παίρνεις θάνατο. Οι υπάρχον μεταφυσικές δυνάμεις που μπορεί να έχει κάποιος γίνονται αδύναμες και αργές. Το 60% των βοοειδών έχουν λευχαιμία! τρώτε καρκίνο στην ουσία. Το κρέας του πλέον έχει κηρώδη βλεννογόνη χοληστερίνη αυτή διαθλά την ενέργεια που έχουν οι κρυσταλλικές δομές του αίματος και της επίφυσης. Αν είστε αθλητές και έχετε ανάγκη από μεγάλα ποσά πρωτεΐνης προτιμήστε τα ψάρια η ακόμα καλύτερα τις γαρίδες τα μαλάκια. Γενικώς υπάρχουν πολλές απίστευτες και νόστιμες συνταγές χωρίς προϊόντα από ζώα, δεν λέω ούτε να κάνουν ασκητική ζωή ούτε να καταργήσετε κάθε τι που παίρνουμε από τα ζώα, αλλά μια μεταστροφή προς κάτι πιο υγιεινό και φυσικό θα μας ανταμείψει σε πάρα πολλά πράγματα. ΌΛΑ αυτά υποβοηθούν το άνοιγμα του 3 ματιού, το άνοιγμα της επίφυσης δεν είναι μόνο ασκήσεις είναι ένας τρόπος ζωής αλλά και ασκήσεων απαιτούνται και τα δύο. Χρειάζεστε λίγη τροφή που να έχει ισχυρή σε ενέργεια ώστε ποσά ενέργειας που θα πήγαιναν στην χώνεψη και την πέψη να είναι διαθέσιμα για άλλους σκοπούς. Θυμηθείτε ο Bruce Lee έκανε 50 πους απς με ένα χέρι και αυτό με τον αντίχειρα μόνο, το γεύμα του ήταν μια μικρή κούπα ρύζι.


4-ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Oι πεποιθήσεις μπορούν να δυσκολέψουν πολύ το άνοιγμα τις επίφυσης. Το έκτο τσάκρα που βρίσκεται ανάμεσα στα μάτια συνδέεται με την επίφυση,αν αυτό κλείνει-υπολειτουργεί εμποδίζει την επίφυση ή αλλιώς 3 μάτι να ενεργοποιηθεί. Η επίφυση είναι το τρίτο μάτι και αντιπροσωπεύει το υλικό κομμάτι της το έκτο τσάκρα είναι το ενεργειακό κομμάτι του 3 ματιού, είναι ο ενεργειακός πίνακας ελέγχου, δεν επηρεάζεται από τα βαρεά μέταλλα τα χημικά κτλ αλλά από τα πιστεύω μας γιατί αυτά είναι μία μορφή δόνησης που επηρεάζει τα λεπτότερα είδη ύλης και ένα από αυτά είναι τα τσάκρα http://psaras9.blogspot.gr/2014/12/1.html  Για να ανοίξει το 3 μάτι απαιτείτε υγιή επίφυση και υγιή το 6 τσάκρα πρέπει να υπάρχει αρμονία. Οι ψευδαισθήσεις κλείνουν το 6 τσάκρα, η ψυχή οι βαθύτερες υποστάσεις μας γνωρίζουν την αλήθεια τι ισχύει και τι όχι και καμία φορά τις ακούμε σαν αμυδρές εσωτερικές φωνές τις συνείδησης στις οποίες δεν δίνουμε βάση, δεν θέλουμε να κλονιζόμαστε ούτε να αναιρούνται οι απόψεις μας έτσι μένουμε στο καβούκι που θέλουμε για πάντα. Έτσι υπάρχει δυσαρμονία, εμείς λέμε έτσι είναι αλλά μέσα μας γνωρίζουμε ότι έτσι δεν είναι τα πράγματα, έτσι έχουμε μια εσωτερική διαμάχη μια δυσαρμονία, ε αυτό λοιπόν κλείνει το 6 τσάκρα στροβιλίζει αργά, γίνεται χρωματικά θολό.

Είμαστε όλοι ηθοποιοί ο καθένας έχει το ρόλο και τον σκοπό του στον κάθε κόσμο-θεατρική σκηνή-έργο στην κάθε εποχή που ενσαρκώνεται με τον καταλληλότερο ρόλο και χρονική στιγμή με γνώμονα την εξέλιξη του ως ψυχή, όπου στο τέλος κάθε έργου-παράστασης ο καθένας παίρνει την αμοιβή του βάση του πως έπαιξε, Αλλά η αλήθεια είναι ΜΙΑ στο βάθος βάθος είμαστε όλοι το ίδιο είμαστε αδέρφια είμαστε ίδιο ''αίμα'' ίδια ενέργεια ίδια ουσία σαν δίδυμοι σαν κλώνοι. Έτσι όπως στο σύμπαν υπάρχουν όλα τα ύψη και τα βάθη, μήκη και πλάτη έτσι είναι και οι άνθρωποι, αλλά είμαστε αδέρφια και δεν πρέπει να διαχωριζόμαστε.

 Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση είναι ότι είμαστε διαφορετικοί και από εκεί ξεκινούν και οι διαχωρισμοί! Εγώ είμαι ανώτερος γιατί δεν είμαι μουσουλμάνος α εγώ είμαι μαύρος άρα δεν είμαι τόσο ικανός, αυτός είναι ομοφυλόφιλος άρα είναι σκουπίδι, αυτοί είναι φασίστες είναι φονταμελιστές, ρε αυτοί είναι χαζοί γιατί πιστεύουν στο τάδε θεό και γενικώς πάει λέγοντας, και λέμε αυτοί δεν είναι σαν εμάς, εμείς είμαστε κάτι άλλο, είμαστε γαμάτοι. Αυτό είναι μεγάλο λάθος,  και όσο πιο φανατικοί γινόμαστε σε αυτό τόσο πιο πολύ κλείνει το 6 τσάκρα. Είμαστε όλοι το ίδιο απλά κάποιοι είναι παγιδευμένοι σε καλούπια ή παγίδες δεν πρέπει να βλέπουμε κανέναν διαχωρισμό μεταξύ μας ότι υπάρχει γιατί δεν υπάρχει. Το κατά πόσο όμως θα συσχετιζόμαστε με κάποιους δεν πρέπει να είναι βάση των πιστεύω μας αλλά βάση της ασφάλειας μας. Αγαπώ τα λιοντάρια και τους καρχαρίες αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί τους,δεν τα μισώ ούτε τα βλέπω υποδεέστερα. Ο πραγματικός πόλεμος είναι πνευματικός δεν είναι υλικός, γίνεται και εκφράζεται και σαν υλικός,αλλά ποτέ δεν θα νικηθεί και τελειώσει με υλικό.

Είναι τεράστια εσωτερική ψευδαίσθηση το ότι είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους, ναι μεν είμαστε διαφορετικοί αλλά ως ψυχές είμαστε ομοούσιοι o Χριστός προσπάθησε να το περάσει καλά στο μυαλό των ανθρώπων και ότι είμαστε αδέρφια όμως στους ανθρώπους αυτό ξινίζει πολύ. Υπάρχει μια υπέρτατη δύναμη αν δυο άνθρωποι ομονοήσουν= ίδιο νου αν από δύο άτομα ''ομονοούμενα'' και πάνω προσευχηθούν για κάτι αυτό θα γίνει, είναι τόσο ακραίο και τρομακτικό για πολλά μυαλά που ακόμα και μύστες δεν μπορούν να το αποδεχθούν. Το σκότος γνωρίζει πολύ καλά τις τεράστιες δυνάμεις των ανθρώπων και πάντα φροντίζουν να τα κρύβουν ή να παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση. Οι άνθρωποι γίνονται κυρίαρχοι όταν μένουν ενωμένοι,αν τους δώσεις ψευδαισθήσεις θα μείνουν σε αυτές. Μην έχετε ψευδαισθήσεις ακόμα και για τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας,αποτινάξτε κάθε ψευδαίσθηση, αυτό απαιτεί χρόνο έρευνα μελέτη και προσευχή για καθοδήγηση. Να ζητάτε... Αναφέρω και μερικά πράγματα παραπάνω η λίγο διαφορετικά για να διευρύνεται ο νους,γιατί μέσω του 3 ματιού η συνείδηση πάει σε πολύ υψηλά επίπεδα,και απαιτείτε κάποιος να έχει ένα νου διευρυμένο για να αντέχει τις αλλαγές,αλλιώς θα δεχτεί πολλά χτυπήματα τρόμου η δέους. Είναι επικίνδυνο να σαλεύετε έντονα και απότομα μια λογική ενός ανθρώπου.

Όταν έχουμε ψευδαισθήσεις το έκτο τσάκρα κλείνει μαζεύετε σαν ένα λουλούδι που κλείνει για να προφυλαχτεί από το κρύο.

Ο βούδας ο Χριστός και οι διάφοροι πραγματικοί άγιοι ακόμα και πνευματικοί ήρωες στις ταινίες που αναπτύχθηκαν κοίταζαν μόνο την εξέλιξη τους, κοίταζαν πως τα πάντα να τα μετατρέψουν και να τα δουν προς όφελος τους, το όφελος τους να είναι πνευματικό.Ήταν πρόθυμοι να ανατρέψουν κάθε άποψη που είχαν για τον εαυτό τους η τον κόσμο γιατί έτσι θα αποτίναζαν κάθε βλαβερή πεποίθηση. Οι πεποιθήσεις έχουν το δικό τους μοτίβο δόνησης,οι δονήσεις εκπέμπονται σαν σύνολο από τα ενεργειακά μας σώματα,όταν οι δονήσεις είναι σε αρμονία με όλο μας τον εσωτερικό κόσμο τότε ανθίζουμε ενεργοποιούνται δυνάμεις δημιουργείτε το ευνοϊκό κλήμα... Αλλά δεν θέλουμε να ακούμε τα άσχημα για τον εαυτό μας μόνο τα καλά, δεν μας αρέσει η κριτική, έτσι ζούμε σε ένα matrix-ψέμα πεποιθήσεων που να μένουμε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κυνηγούμε την αυτογνωσία και να ακούμε την κάθε κρητική με κρίση όμως. Ακόμα και δυνάμεις να είχαμε αν δεν γίνουμε φως-αληθινοί καθαροί θα έχουμε πάλι μεγάλα θέματα με τον εαυτό μας να λύνουμε. Πρέπει να επιλύσουμε κάθε μας ψυχολογικό θέμα, και να είμαστε ανοικτοί και αποδεκτικοί γιατί με το τρίτο μάτι ΠΛΗΡΩΣ ενεργοποιημένο θα πέσει τόση πληροφορία που θα είναι ενάντια στα πιστεύο μας και θα έχουμε τρομερές εσωτερικές συγκρούσεις που μπορούν να οδηγήσουν μερικούς ακόμα και στην παράνοια. ΜΗΝ εστιάζεστε μόνο σε ασκήσεις αλλά και σε διάβασμα γενικό και αυτογνωσία αλλιώς αν ξεκλειδώσετε το 3 μάτι θα φάτε το κεφάλι σας.

Για αυτό είναι καλό να ασχολούνται με το 3 μάτι άτομα άνω των 30-40 διότι έχουν ζήσει πολλά και έτσι έχουν κατασταλάξει κάπου,πρέπει να αποτιναχτούν μίση, ζήλιες, εκδικητικότητες κτλ να καθαρίσετε να γίνεται σαν τα παιδιά.


                                                 ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ

Πόσοι από εσάς θα εμπιστευόσασταν έναν άνθρωπο με ένα καλάσνικοφ ΑΚ-47 να κυκλοφορεί ανάμεσα σας; και αν θα εμπιστευόσασταν μερικούς αναρωτηθείτε πόσοι  λίγοι είναι ανάμεσα σε τόσους πολλούς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γράφω κάποιες ασκήσεις για το άνοιγμα του τρίτου ματιού η αλλιώς για την πλήρη ενεργοποίηση της επίφυσης. Αλλά έγραψα τις προϋποθέσεις, οι οποίες δεν αναφέρονται γενικώς και παίζουν και τον πιο βασικό ρόλο. Υπάρχουν πάνω από 12 διαφορετικοί τρόποι για ενεργοποίηση της επίφυσης.
Το 3 μάτι δεν είναι για όλους, είναι για αυτούς που συνεισφέρουν,για αυτούς που ζούν πνευματικά για αυτούς που είναι δημιουργικοί γιατί μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ η δημιουργηκότητα και η έμπνευση. Δεν είναι για αυτούς που έχουν κτητικότητα ,ζήλια, μίσος φοβίες μανίες,σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα,σχιζοφρένεια η που επιζητούν εκδίκηση. Μερικοί άνθρωποι είναι απαλλαγμένοι από όλα αυτά παρ'όλα αυτά πρέπει να ασχολούνται και με το πνεύμα την μελέτη την αυτογνωσία τον διαλογισμό την προσευχή. Το τρίτο μάτι για να ανοίξει σαν μέσο όρο απαιτεί τουλάχιστον 2-6 χρόνια επί καθημερινής ή σχεδόν καθημερινής άσκησης 15-30 λεπτών, βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις άλλοι το καταφέρνουν σε λίγους μήνες 2-8 και άλλοι θέλουν τουλάχιστον 10 χρόνια και βάλε. Όσο πιο μικρός είναι κάποιος σε ηλικία και όσο λιγότερο φθόριο και βαρεά μέταλλα έχει ο οργανισμός του από εμβολισμούς κτλ τόσο πιο γρήγορα και εύκολα ενεργοποιείται η επίφυση.

Μερικά πρακτικά βιβλία που εξηγούν το πως....

1) The Third Eye: Open Your Third Eye and Awaken Your Pineal Gland To a higher consciousness της Hema Malini
2) How To Awaken Your Third Eye: A Beginners Guide To Accessing Your Higher Self Contacting Your Spirit Guide & Understanding ESP του Matt Holder
3) Pineal Gland & Your Third Eye: Proven Methods to Develop Your Higher Self του Dr. Jill Ammon-Wexler
4) Awakening the Third Eye του Samuel Sagan
5) Opening The Third Eye: Master the Ability to Increase Intuition, Develop Higher Levels of Awareness and Consciousness, and Stronger Spiritual Connection της S.J. Morgan
6) Third Eye Awakening: How to easily open the third eye, develop psychic power and ability, and understand the power of the pineal gland του Peter Longley
7) The Art of Seeing - Your Psychic Intuition, Third Eye, and Clairvoyance. A Practical Manual for Learning and Improving Your Clairvoyant Abilities του Nathaniel
8)Third Eye του Rick R. Reed
9)Awakening the Third Eye του Samuel Sagan
10)the opening of the third eye του Dr. Douglas M. Baker
11)Awakening the Third Eye: Discovering the True Essence of Recapitulation του Lujan Matus
12)Third Eye Awakening In 5 Easy Steps: The Easy Way to Unleash Your Psychic Power and Open the Third Eye Chakra της Marion Jaide

Αυτός που θέλει να βλάψει θα πρέπει να παιδευτεί λίγο γιατί δεν έχει όλες τις πρακτικές πληροφορίες απλόχερα, καθώς όμως διαβάζει ψάχνει και μελετάει θα διαμορφωθεί και θα συνετιστεί στο πέρασμα του χρόνου. Αν παραμένει ο διακαής πόθος για να βλάψει θα στραφεί προς το σκοπό του με άλλα μέσα γιατί θα τον κουράσει το όλο θέμα με το 3 μάτι. Αυτό είναι το σκεπτικό μου,για αυτό προτείνω αυτά τα βιβλία τα οποία συμπληρώνουν το ένα το άλλο γύρω από το πως ανοίγει. Αυτά που δεν αναφέρονται η αναλύονται στα βιβλία τα αναφέρω στην ανάρτηση.

Πριν ξεκινήσετε να ανοίξετε το 3 μάτι πρέπει να ξέρετε πολλά πράγματα γενικώς για αυτό όπως και για τα τσάκρα να έχετε μια ιδέα και τι ακριβώς είναι. Πρέπει να είστε διαβασμένοι για αυτά τα πράγματα γιατί θέματα ή απορίες που θα προκύψουν δεν θα υπάρχει κάποιος να να σας βοηθήσει, θα είστε μόνοι σε ξένα μονοπάτια. Διαβάζοντας αυτά τα βιβλία που τα περισσότερα έχουν επιστημονική βάση όπως το τρίτο βιβλίο, σημειώστε τα θέματα που μπορεί να έχετε απορία και αναζητήστε σε βιβλία που να αφορούν τις απορίες σας. Θα έκλαιγε ακόμα και το τρίτο μας μάτι με αυτά που θα κάναμε αν ανοίγονταν τόσο γρήγορα και εύκολα όσο φανταζόμαστε.


Όταν ανοίξετε το 3 μάτι στην αρχή θα νιώθεται μια πίεση που θα σας πονά στο κέντρο του εγκεφάλου. Μπορεί να ακούτε ομιλίες ανθρώπων ή πλασμάτων που δεν είναι από εδώ, ή να τα βλέπετε επειδή αποκτάτε πρόσβαση και σε άλλα επίπεδα, πολλά μικρά παιδιά θα έχουν δει έστω για λίγο πράγματα που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν, είναι επειδή η επίφυση είναι θα λέγαμε εύκολα ενεργοποιήσιμη. Γενικά στην αρχή συνήθως είναι ένα χάος γιατί πρέπει να μάθετε να ελέγχετε νέα πρωτόγνωρα πράγματα.

Το τρίτο μάτι είναι για αυτούς που έχουν ζήσει κάποια πράγματα που ζουν πνευματικά και θέλουν γενικώς να συνεισφέρουν στο κόσμο με τον τρόπο τους η την κλήση τους, ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να είναι ένας καλλιτέχνης η ένας που θέλει πολύ να γίνει καλλιτέχνης, μπορεί να είναι ένας τίμιος δικηγόρος, ιερέας, στρατιωτικός, ψυχολόγος, αστυνομικός, δάσκαλος,συγγραφέας, επιστήμονας, πολιτικός, διευθυντής σε κάποιο ίδρυμα ή ορφανοτροφείο. Μερικοί θα πουν και τι μπορούμε να κάνουμε άμα το ξεκλειδώσουμε; 
δείτε http://psaras9.blogspot.gr/2015/01/3-1.html επίσης μπορεί να δει κάποιος το όργανο που νοσεί λες και είναι σαν αδιάφανως ο άνθρωπος, ,απλά η επίφυση παίρνει τις δονήσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του συκωτιού π,χ, και το μετατρέπει σε οπτικό αποτέλεσμα, γενικά η επίφυση είναι ένας μεταφραστής οπτικοποιεί της δονήσεις. Μερικοί πάλι θα πουν αν το ξεκλειδώσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; μέχρι που μπορεί να πάει το πράγμα; κάπου πέρα από τα όρια της τωρινής μας φαντασίας. Είναι σαν να ρωτάει κάποιος αν τελειώσω το λύκειο μετά τι εξέλιξή με περιμένει; τι επιλογές έχω;

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται και υπερβολικά χαρισματικοί θα λέγαμε, ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η Ιωάννα της Λωραίνης η οποία έβλεπε οράματα και είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και πολέμους να ακυρώνει, προκαλούσε τρόμο μπορούσε να επιδρά πάνω στους άλλους,αυτό είναι μία από τις πολλές ψυχικές δυνάμεις που εκφράζονται μέσω της επίφυσης όπως αυτή,το να ασκείς επιρροή σε έναν όχλο. Οδήγησε την Γαλλία σε μεγάλες νίκες, πως; με την πρόγνωση ήταν σχεδόν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά ήταν σαν ήξερε τι θα γίνει, οι αντίπαλοι πλέον δεν πολεμούσαν όσο υπήρχε η Ιωάννα. Την συνέχεια της χαρισματικής Ιωάννας πιστεύω ότι την ξέρουμε όλοι, την δίκασαν και την έκαψαν ζωντανή ως αιρετική. Προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι θα μπορούσε να σωθεί, να σώσει τον εαυτό της,πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν το πάλεψε όσο θα μπορούσε. Ίσως να μην ήξερε πως να χειρίζεται τις δυνάμεις της μιας και δεν είχε γνώσεις και κυριεύονταν από έντονα θρησκευτικά συναισθήματα; κάτι παρόμοιο, ή θα ήθελε να αφεθεί τελείως στην μοίρα της,χωρίς να το παλέψει,ποίος ξέρει, ένα μικρό παιδί ήταν. Πάντως το έργο της ήταν σωτήριο για την πατρίδα της,σώθηκαν πολλές ζωές από πολέμους που δεν έγιναν χάρις αυτήν. Θα ήταν ενδιαφέρον να το μελετούσε και ερευνούσε κάποιος ειδικός ιστορικός αναλυτής. Η ίδια όπως και διάφοροι προφήτες έβλεπαν οράματα, τα οράματα εδρεύουν στην επίφυση και είναι μία από τις δυνατότητες της.

Το τρίτο μάτι αφού το ανοίξουμε είναι σαν να ανοίξουμε μια τεράστια εργαλειοθήκη, πρέπει να μάθουμε τα εργαλεία θέλουμε κάποιο χρόνο και δεν θα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοί σε όλα τα εργαλεία, είναι αναλόγως τις δυνατότητες μας,την δομή της επίφυσης, την δύναμη του πνεύματος μας και της καλλιέργειας μας, είναι πολύ υποκειμενικό δεν μπορεί να είναι όλοι το ίδιο δυνατοί ή ικανοί και ας έχουν ενεργοποιημένη επίφυση. Αλλά όλοι μπορούν να γίνουν ισχυροί...!


   ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ''ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ''

Η επίφυση έχει άμεση σχέση με οράματα, αν δεν την είχαμε δεν θα μπορούσαμε να τα βλέπουμε κιόλας, το όραμα θα λέγαμε είναι μια μορφή πολύ λεπτής και ισχυρής δόνησης που την μετατρέπει η επίφυση σε μίας μορφής βίντεο. Αφού δεχθεί την δόνηση η επίφυση παράγεται το ανάλογο ηλεκτρικό ερέθισμα που θα παράγει τα ανάλογα φωτόνια ώστε να σχηματιστεί η ανάλογη εικόνα για να τα δουν τα φωτοευαίσθητα κύτταρα,και έτσι βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν τα φυσικά μάτια.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι καθηγητής οικονομίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται παράλληλα με την Valve στις ΗΠΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών.
Αποκάλυψε μια εμπειρία του στη στήλη του Τerra Nullius στην εφημερίδα lifo χωρίς να συνδέει άμεσα η να προσδιορίζει την εμπειρία του ότι αφορά την Valve και γενικώς δεν έλεγε πληροφορίες πολλές μιας και τον δέσμευε ένα συμφωνητικό. Στο υπόγειο μιας εταιρίας(όνομα δεν είπε) μια τεχνικός του έδωσε κάποιους φακούς επαφής να βάλει, και του έδωσε και ένα μικρό μαύρο κουτί με ένα ασημένιο κουμπί να πατήσει όταν θα είναι έτοιμος, και θα δει έναν εξωγήινο. Το έκανε και τότε εμφανίστηκε ένας εξωγήινος με λέπια, κόκκινα μάτια και ατμό από τα ρουθούνια του. Ο ίδιος γνώριζε ότι αυτό είναι ένα ψέμα, όμως οι αισθήσεις του το εκλάμβαναν ώς αλήθεια! ο εξωγήινος μιλούσε κινούνταν στον χώρο,ανέεπνε, ήταν τόσο αληθινός όσο η τεχνικός, όταν του ζητήθηκε αν θα ήθελε να τον δει θυμωμένο το αρνήθηκε, γιατί προφανώς με την έκφραση του << όχι, να μου λείπει>> δεν θα ήταν σε θέση να το άντεχε. 'Όσοι θέλουν να δουν την συνέντευξη γενικώς http://gr.ign.com/features/13805/feature/giannes-barouphakes-e-valve-kai-to-upourgeio-oikon?p=2 Το τι εκλαμβάνουμε ώς αλήθεια έχει άμεση σχέση με την επίφυση μιας και εκεί κατοικεί η συνείδηση, όλα τα δυνατά παραισθησιογόνα δεν είναι ότι προκαλούν μόνο παραισθήσεις είναι ότι σε πείθουν ότι αυτή είναι η αλήθεια, σου μπερδεύουν την πραγματικότητα, μεθούν την συνείδηση μεθούν την χημεία της επίφυσης. Πατήστε στο google, CIA lsd πείραμα Γαλλία, έβαλαν σε ένα χωριό lsd στα αλεύρια και άνθρωποι άρχισαν να τρελαίνονται, μερικοί αυτοκτόνησαν, βίωναν άλλα πράγματα σαν πραγματικότητα! Η DARPA μόνο για το 2014 μόνο για μία έρευνα επένδυσε 50.000.000 $ για να μελετήσει λειτουργίες του εγκεφάλου, την συνείδηση, το ενδιάμεσο πεδίο μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Πρόκειται να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αρχείο πληροφοριών για διάφορα μυστικά project,project που δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά παρά μόνο για ένα νέο είδος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από πλευράς ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής. Η μεγαλύτερη παγίδα για την μάζα και την ιστορία θα ήταν αν κατάφερναν κάποιοι να παγιδέψουν σε έναν ψεύτικο κόσμο την συνείδηση του ανθρώπου, κάτι που βλέπουμε στην φανταστική ταινία matrix. Δεν είναι κακό να εξερευνήσουμε αυτά τα βαθιά νερά είναι κακό όταν ο κόσμος διοικείτε από σκοταδιστές γιατί αυτοί θα φροντίσουν αυτές τις γνώσεις και τεχνολογίες να τις εφαρμόσουν εις βάρος του ανθρώπου και όχι υπέρ. Όπως βλέπουμε στην ταινία Divergent(2014) δίνουν ένα υγρό να ποιούν και ζουν ένα μάτριξ που αναλόγως πως θα τα καταφέρουν σε μία μάχη βλέπουν και τον ψυχισμό του και τον βάζουν στην κατάλληλη κοινωνική θέση.


 Η επίφυση πέραν την υπερφυσικής όρασης, αλλά και πύλη υπερφυσικών-μεταφυσικών δυνάμεων, είναι και μια γεννήτρια μάτριξ, δημιουργεί έναν ψεύτικο εικονικό κόσμο, έναν κόσμο όπου μπορεί ο άνθρωπος να μάθει να πολεμάει,να μάθει τέχνες να εκπαιδεύεται σε όλους τους τομείς έτσι δεν θα δαπανιούνται και φυσικοί πόροι. Η επίφυση μπορεί να παίρνει πληροφορίες από όλα τα βάθη του μυαλού, θα μπορούσαμε να συνδέουμε τον υπολογιστή με το μυαλό και η επίφυση να παίρνει της πληροφορίες και η συνείδηση να φτιάχνει το ανάλογο μάτριξ και δάσκαλο. Τέλος πηγαίνοντας το ακόμα πιο μακρυά υπάρχει μια δύναμη στην επίφυση που θεωρείτε η υπέρτατη δύναμη, και μάλλον θα απαιτούνται και άλλα πράγματα για την ενεργοποίηση της. Να ποιάνει κάποιος το κεφάλι του άλλου και να του δημιουργεί ένα μάτριξ να ζήσει αλλά ότι μάτριξ θέλει η πρέπει να ζήσει και να διαρκεί από λίγα λεπτά ώς χιλιάδες χρόνια, όμως στην πραγματικότητα θα διαρκεί 2-3 λεπτά. Κάτι τέτοιο βλέπουμε στην παλιά αλλά πολύ καλή τηλεοπτική σειρά 4400,όπου περίπου στον 3-4 κύκλο η νέα σύζυγος του πρωταγωνιστή Alana Mareva πηγαίνει έτσι τον πρωταγωνιστή σε μέρη όπου έκανε χρόνια διακοπές χωρίς καμία έννοια για να μπορεί να αντέχει το μεγάλο αγώνα που έπρεπε να κάνει καθώς δεν θα τα κατάφερνε επειδή η οικογένεια του διαλύθηκε και έπρεπε ταυτόχρονα να δίνεται στο να προστατεύει κάποιους εκλεκτούς. Η ονείρωξη επίσης είναι ένα μικρό μάτριξ, σκοπός της είναι να ώθησή και ''διδάξει'' την σεξουαλικότητα στο αρσενικό γένος.
Και άμα θέλετε να το πάμε ακόμα πιο μακρυά, στην ταινία man of steel(2013) βλέπουμε τον κακό τον General Zod να μιλά και να τσακώνεται με τον Jor-EL ο οποίος έχει πεθάνει,στην πραγματικότητα όπως βλέπουμε συνέχεια μίλαγε με την συνείδηση του νεκρού,παράλογα πράγματα. Η συνείδηση είναι ένα ψυχικό όργανο ένα είδος εργαλείου ένα είδος ενεργειακό ματιού και μυαλού της ψυχης για να μπορεί να κρίνει και να εκφράζεται στους υλικούς κόσμους. Το κάθε ον έχει την δική του συνείδηση-σκληρό δίσκο και τον γεμίζει με τα δικά του πράγματα την δική του εμπειρία. Μπορεί να αντιγραφεί η πληροφορία της συνείδησης και να μπεί σε ένα είδος σκληρού δίσκου το μόνο που μας χρειάζεται είναι να βρούμε τον τρόπο που συσχετίζεται και αλληλεπιδρά η ''άυλη'' ύλη με την ύλη. Έτσι όπως κατορθώσαμε και φτιάξαμε τεχνητή καρδία, έτσι και εδώ κάποια στιγμή θα φτιάξουμε και μια τεχνητή επίφυση, που θα μπορεί να αποθηκεύει πληροφορίες από άλλες επιφύσεις ανθρώπων και να τις προβάλει κάποιο ολογράφημα, είναι κάτι που βλέπουμε στην αρχή της ταινίας man of steel. Ακούγονται παρανοϊκά, είναι σαν να μιλάμε στο μεσαίωνα για κλωνοποίηση. Τα πρώτα βήματα τα έχει κάνει η psychotronic technology(google it) είναι ένα είδος τεχνολογίας που αλληλεπιδρά άμεσα η ψυχή και ο νους με την ύλη αλλά και με τις συνειδήσεις των άλλων. Δηλαδή το άυλο μέσω της ύλης αλληλεπιδρά με το άυλο,αλλά με ένα τρόπο που αδυνατεί να αλληλεπιδράσει τόσο άμεσα και δυνατά το άυλο με το άυλο στην φάση που είναι ο άνθρωπος. Είδη γίνεται ένας αόρατος πόλεμος,αόρατος για τις 5 μας αισθήσεις, ένας πόλεμος όπου ο ''ηττημένος''ξαφνικά αρρωσταίνει,αυτοκτονεί,πεθαίνει,τρελαίνεται, αλλάζει γνώμες, ή σκοτώνει άλλους χωρίς λόγο κάτι τέτοιο βλέπουμε στην αρχή στην τηλεοπτική σειρά Alphas(2011), όλα αυτά έχουν σχετίζονται με την επίφυση γιατί εκτός και από ενδοκρινολογικός αδένας, και εναλλακτικό μάτι είναι και η έδρα της συνείδησης. Η μόνη άμυνα σε αυτόν τον συγκεκριμένο αόρατο πόλεμο είναι εσύ να είσαι καλύτερος δυνατότερος πνευματικά, ή να μάθεις να δουλεύεις με την προσευχή ανεξαρτήτως θρησκείας η πίστης. Τα πνευματικά κύματα απείρως ισχυρότερα από τα ηλεκτρομαγνητικά.

ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ: Μερικοί θα σκεφτούν μήπως αυτή η ζωή είναι ένα μάτριξ-όνειρο μέσα σε ένα άλλο μάτριξ-όνειρο όπως στην ταινία Inception(2010), αυτό το σκεπτικό μπορεί να γίνει μια μεγάλη παγίδα που να σε οδηγεί ακόμα και στην ''τρέλα'',όπως ας πούμε η γυναίκα του πρωταγωνιστή.Δεν είσαι σε θέση ακόμα να ξέρεις όλη την αλήθεια. Αν πάλι επιμένεις σε αυτό το σκεπτικό, δες το σαν τις κούκλες μπάμπουσκα που η μία έχει μέσα μία άλλη,δεν μπορεί να είσαι στην 6 μπάμπουσκα και εσύ να σκέφτεσαι την  διαφυγή σου από την 2 μπάμπουσκα, μείνε στην 6 μπάμπουσκα και φρόντισε να μαθαίνεις και να προχωράς, και σιγά σιγά θα μάθεις.


ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ και  ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΜΟΙ

*Η επίφυση είναι ένας αδένας σε μέγεθος μπιζελιού,δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέγεθος, στους πραγματικά νοητικά ανόητους είναι μικρή στους χαρισματικούς και πνευματώδης ανθρώπους είναι λίγο πιο μεγάλη από τους κανονικούς και στις γυναίκες αναλογικά από τους άντρες είναι πιο βαριά κατά 1mg. Η επίφυση κρέμεται σαν τσαμπί στο πάνω μέρος του υποθαλάμου, βρίσκεται πάνω από τα οπτικά νεύρα κλεισμένη σε ένα μικρό λάκο. Η επίφυση παίρνει μια δόνηση ηλεκτρομαγνητικό κύμα ή γενικώς ένα ερέθισμα και παράγει φωτόνια(φως) αλλά σαν φακός βιντεοπροβολέα όχι σκέτο μονόχρωμο φως αλλά με εικόνα όπως ο προβολέας του cinema και τα φωτο ευαίσθητα κύτταρα τα βλέπουν αυτά και έτσι έχουμε εικόνα.Μπορούμε να βλέπουμε στο σκοτάδι. Μπορεί μια πλήρη ενεργοποιημένη επίφυση να οπτικοποιεί τις σκέψεις του αντιπάλου να βλέπεις τι σκοπεύουν να σου κάνουν και να ξέρεις πως να κινείσαι όπως στην ταινία Ultra Violet  https://www.youtube.com/watch?v=kLfUZ6aFyMg Προεκτίνεις τον εαυτό σου,ο καλλιτέχνης γίνεται πιο καλλιτέχνης ο πολεμιστής γίνεται πιο πολεμιστής. Μπορεί πολεμιστές όπως στις ταινίες αυτές να μην έχετε δει αλλά καλλιτέχνες νεαρής ηλικίας να κάνουν υπεράνθρωπα καλλιτεχνήματα λες και παίζουν θα έχετε δει. Για να γίνεις σε κάτι ένας ''φοβερός''θα πρέπει είδη να ξέρεις κάτι γιατί σε αυτό κυρίως θα προεκταθείς, όσο έξυπνος και να γίνεις και όση πρόγνωση και αν αποκτήσεις εάν κάποιος σου επιτεθεί που είναι άσος στις πολεμικές τέχνες θα τις φας αργά η γρήγορα και δεν θα νικήσεις ενώ αν ήξερες θα άλλαζε το παιχνίδι.

 Ας το δούμε όμως και λίγο πιο επιστημονικά.

Tα αστροκύτταρα(στηρικτικά κύτταρα του νευρικού συστήματος που έχουν σχήμα σαν αστέρι) είναι κυρίως στην γλοία κυτταρική επιφάνεια-δέρμα του εγκεφάλου και τα ποδαράκια των αστροκυττάρων συνδέονται με αγγεία άλλων αστροκυττάρων και νευρικών συνάψεων, το ασβέστιο απελευθερώνεται από το εσωτερικό των αστροκυττάρων και αυτά διεγείρονται τόσο που το μέγεθός τους μπορεί να αυξηθεί και πάνω από 1000 φορές δημιουργόντας τόσες εγκεφαλικές συνάψεις που θα λέγαμε δομείτε ένας νέος εγκέφαλος έρευνα του Dr.Steven Finkbeiner και του Alan H. Cornell-bell όμως δεν μας τονίζουν πότε γίνεται αυτό; πότε τα αστροκύτταρα εξαπολύουν το ασβέστιο τους; Δεν αναφερόνται, αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό γίνεται, όταν ο εγκέφαλος είναι να δεχτεί νέες πληροφορίες να συνδεθεί σε ανώτερα επίπεδα και αυτό γίνεται μόνο με την επίφυση. Αν την έχουμε ολοκληρωτικά ενεργοποιημένη θα μπορούσαμε να είμαστε και συνεχώς με τόσο ανεπτυγμένο εγκέφαλο,σίγουρα θα προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους να κάνουν τα αστροκύτταρα να βγάζουν το ασβέστιο τους και με άλλους τρόπους, όμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Θα είχαμε ανθρώπους που θα μάθαιναν ξένες γλώσσες σε 2 μήνες και επιστήμονες παιδιά, και που θα οδηγούσε όλο αυτό; Βάλτε φαντασία....

Ας το δούμε και αυτό λίγο πιο επιστημονικά με ένα εναλλακτικό πείραμα,επειδή τα γλοία κύτταρα του εγκεφάλου των ανθρώπων μοιάζουν με των ποντικών πήραν γλοία κύτταρα ανθρώπου και τα έβαλαν στα ποντίκια. Τα ποντίκια έγιναν πάρα πολύ έξυπνα και μάθαιναν πάρα πολύ γρήγορα ότι τους έβαζαν να μάθουν,τα πειράματα σταμάτησαν και πολλές λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, αυτή η έρευνα ονομάστηκε glial cell search έγινε από τον νευρολόγο Steve Goldman στο πανεπιστήμιο  Rochester. To 3 μάτι ή αλλιώς η πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση μπορεί εκτός από εξέλιξη της αρχιτεκτονικής δομής του εγκεφάλου μπορεί να δώσει και πρόγνωση η διαίσθηση, οι επιστήμονες εστιάζονται σε νέες τεχνολογίες  http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2015/02/aisthitiras-charizei-tin-ekti-aisthisi..html γενικά αν κάνετε έρευνα στο google 6 sense technology θα βρείτε πολλά.

*Όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο η ακούμε μια μελωδία η φαντασία μας,μας συνεπαίρνει μας πάει σε άλλο κόσμο για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου μας έρχονται εικόνες, αυτές η εικόνες είναι ψευδο-οράματα με διάρκεια κλασμάτων του δευτερολέπτου συνήθως.Η επίφυση λαμβάνει το ηλεκτρικό ερέθισμα της σκέψης και παράγει το ανάλογο βίντεο-φως ας πούμε, το βλέπουν τα εσωτερικά φωτο-ευαίσθητα κύτταρα και νεύρα, βλέπουμε τις σκέψεις μας! την φαντασία μας. Τα βλέπουμε για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν τα βλέπουμε τόσο ζωντανά όσο βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια μας. Υπάρχει μία απλή άσκηση που δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο γνωστό και μη...

Λίγο πριν κοιμηθούμε κάποιες φορές μας κουνιέται γρήγορα και απότομα ακούσια το πόδι ή το χέρι, η μπορεί να νιώσουμε κάτι παράξενο, είναι ένας έλεγχος που κάνει ο εγκέφαλος για να σιγουρευτεί εάν κοιμόμαστε η όχι για να ξεκινήσει να παράγει όνειρο και ταυτόχρονα να κάνει ανασυγκρότηση των πληροφοριών που δέχτηκε σήμερα. Σε εκείνες της στιγμές μπορούμε να δούμε κάτι τόσο αληθινά και ζωντανά όπως και με τα φυσικά μας μάτια κάτι από την φαντασία μας συνειδητά Ή ασυνείδητα.

ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ: Πρέπει ο χώρος να είναι απόλυτα σκοτεινός αν γίνεται, να είστε ανάσκελα αν θέλετε σκεπάστε και τα μάτια σας κουκουλωθείτε όπως σας βολεύει έχετε μεγάλο εύρος ελευθερίας αλλά να είστε γενικά σε στάση ανάσκελα. Τα μάτια να είναι περίπου 20 μοίρες προς τα πάνω γυρισμένα, πάρτε 3-5 βαθιές αναπνοές για να είστε πιο ήρεμοι αν είστε ανήσυχοι. Πρέπει να χαλαρώσετε πολύ και να μην είστε ανυπόμονοι-παθητικοί να δείτε κάτι,αλλά να ψάχνεται να δείτε κάτι. Βάλτε στόχο να δείτε έναν ουρανό,ή ένα τροπικό νησί μέσα στο απέραντο γαλάζιο, γενικά το λευκό και το γαλάζιο χρώμα είναι πιο εύκολο στις αρχές να δείτε ένα θέμα όπου κυριαρχούν αυτά τα χρώματα. Ενώ είστε τόσο κοιμισμένοι που θα σας πάρει τελείως ο ύπνος προσπαθήστε να μείνετε σε αυτή την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα να είστε πνευματικά-νοητικά αναζητητές μιας εικόνας π,χ, ουρανού, η εικόνα η το βίντεο θα σας έρθει απότομα και αυθόρμητα σε 1 λεπτό; σε 10; 30; η το επόμενο βράδυ, έχουμε ατροφική επίφυση δεν μπορούμε να έχουμε άμεσες και τεράστιες απαιτήσεις. Με τον καιρό θα σας είναι πιο εύκολο και συχνό και θα έχει διάρκεια από 1 ως και 5 δευτερόλεπτα και δεν θα είναι μόνο ουρανός αλλά το οτιδήποτε.

Όταν θα το καταφέρετε αυθόρμητα εκείνη την στιγμή θα νιώσετε πως σας ανέβηκαν οι παλμοί της καρδιάς λίγο η πολύ είναι το σοκ η ένταση της εμπειρίας που βιώνει ο οργανισμός δεν είναι κάτι η άξιο προσοχής μετά από αυτό ηρεμήστε και πέστε για ύπνο, μετά ξανά πάλι αύριο. Δεν θα ενεργοποιηθεί κάποιο 3 μάτι έτσι, απλά θα σας γίνει πιο εύκολο,και μπορεί μετά από 1-2 χρόνια σε γενικές γραμμές να μπορεί να βλέπετε και άλλα πράγματα ενώ είστε ξύπνοι για κλάσματα δευτερολέπτων 1-2 φορες την μέρα αλλά όχι κάθε μέρα,αυτά μπορεί να είναι οι σκέψεις σας Ή οι σκέψεις άλλων μέχρι και ένας πρόσφατα νεκρός, πολλά μπορεί να είναι. Είναι μια μορφή-εμπειρία, εξοικείωσης στην ιδέα να βλέπετε και άλλα πράγματα... αληθινά και μη. ΓΕΝΙΚΑ όσοι δεν θα άντεχαν τέτοια πράγματα ας μην ασχοληθούν με το 3 μάτι. Βλέπουμε αυτά που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε,αλλά αν θέλουμε να βλέπουμε και άλλα πράγματα... πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε και αυτά και να δυναμώσουμε την ψυχική μας κράση και να διευρύνουμε το νου μας κατά πάρα πολύ, πολλά πιστεύω μπορούν να αναιρεθούν και ο άνθρωπος θα πρέπει να ώριμος και έτοιμος για κάτι τέτοιο. αλλιώς ας συνεχίσει την ζωή του και βλέπει στο μέλλον τι θα κάνει-αποφασίσει. Στην εικόνα στο μικροσκόπιο τα μάτια της επίφυσης, μερικοί τα λένε και pinealcytes,όταν η επίφυση ασβεστοποιείται αυτά ''τυφλώνονται''.

*Υπάρχουν διάφορα είδη ασκήσεων τα οποία είναι ματαιοπονία είτε γιατί απαιτούνται και άλλες ασκήσεις είτε γιατί είναι άχρηστες, όμως προκαλούν μια αίσθηση ότι έχουμε ένα μάτι ανάμεσα στα μάτια μας, και με το μυαλό μας νοητικά μπορούμε να το κλείνουμε ανοίγουμε στρέφουμε δεξιά αριστερά. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο μάτι εκεί, εκεί είναι το 6 τσάκρα αυτό το τσάκρα όπως και όλα τα άλλα έχουν αιθερική ενέργεια, η σκέψη μας επηρεάζει και διαμορφώνει την αιθερική μας ενέργεια αλλά και τις αισθήσεις μας, όταν εσύ θα είσαι εστιασμένος με την σκέψη με διάφορες ασκήσεις να νιώσεις ένα μάτι, ε τότε θα νιώσεις ένα μάτι η μια αίσθηση, και αυτό γίνεται και πολύ εύκολα γιατί εκεί σε αυτά τα σημεία υπάρχουν και τα οπτικά νεύρα που είναι πολύ ευαίσθητα. Οπότε τελικά τι είναι στην πραγματικότητα όλο αυτό; Είναι το 6 σου τσάκρα δεν είναι το μάτι σου,το μάτι είναι η επίφυση. Το 6 τσάκρα βοηθάει στην ενεργοπίηση της επίφυσης με κάποιες ασκήσεις και με τις πεποιθήσεις μας, διαβάστε την παράγραφο 4-ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
Υπάρχουν εκατομμύρια κόσμος που προσπαθούν να ανοίξουν το 3 μάτι, μία από  τις πρώτες τους προσπάθειες είναι να διαλογιστούν με ηχητικές συχνότητες, παίρνουν λοιπόν ακουστικά υψηλής ποιότητας και σε χώρο χωρίς φως ακούγοντας π,χ, αυτό το κομμάτι https://www.youtube.com/watch?v=CvME_EylPXU το οποίο είναι ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί.Εστιάζονται στο 3 μάτι προσπαθούν να το νιώσουν να το κουνήσουν, είναι μια πολύ καλή εμπειρία! Το 3 μάτι δεν θα ενεργοποιηθεί. αν ενεργοποιηθεί είναι κάτι που θα γίνονταν και από μόνο του μέσα στους επόμενους μήνες η βδομάδες. Αυτό το ηχητικό κομμάτι είναι το καλύτερο και πιο δραστικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα. Ένα από αυτά που απαιτούνται για την ενεργοποίηση είναι ο διαλογισμός οπότε αυτό είναι μια πολύ καλή άσκηση αλλά και εμπειρία, βέβαια μην περιμένετε κάποια ενεργοποίηση μόνο από αυτό. Στις αρχές αυτής της άσκησης πάρτε βαθιές αναπνοές να ηρεμήσετε,πολύ πιθανόν πολλοί να νιώθουν φόβο η τρόμο, Ή σταματήστε Ή προσευχηθείτε. Όσοι είστε αντίθετοι στην προσευχή ΜΗΝ το δείτε από κάποια θρησκευτική όψη, είναι ανόητο να θες να μπείς σε ανώτερα επίπεδα αλλά να μην θες επαφή με κάτι ανώτερο, κάντε κάποιες δοκιμές και θα δείτε την διαφορά. Αργά η γρήγορα θα χρειαστείς την προσευχή θα το δεις και από μόνος σου. Όλοι οι ανώτεροι πολιτισμοί προσεύχονται,επικοινωνούν με τον δημιουργό, οι θρησκείες και τα καμώματα τους όπως και τα διδάγματα τους έχουν κάνει τον κόσμο να την απεχθάνεται η να μην βρίσκει νόημα.

*Όταν το 3 μάτι ενεργοποιηθεί αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά κάποιος θα μπορεί να κάνει τα πάντα και να χειρίζεται όλες τις δυνάμεις που μπορεί να του προσφέρει η επίφυση. Είναι σαν τα πρώτα μας βήματα, τι μπορείς να περιμένεις να κάνει ένα παιδάκι που τώρα έμαθε να στέκεται; σιγά σιγά μέσα από διάφορες νοητικές ασκήσεις και προσπάθειες θα αποκαλύψει και δυναμώσει σε αυτά που θα εστιάζεται. Υπάρχουν διαφορές και διαφορές στα πρώτα βιώματα όταν ενεργοποιήτε η επίφυση, το μόνο κοινό είναι ότι νιώθουν έναν πολύ συγκεκριμένο έντονα δυνατό πόνο στο κέντρο του εγκεφάλου, το οποίο μπορεί να διαρκέσει λίγα δεύτερα ως και λεπτά. Στις εικόνες πιό κάτω αλλά και γενικά που θα βρείτε σε εικόνες που αναφέρουν το 6 τσάκρα ο κύκλος είναι το τσάκρα, τα "φτερά" είναι τα πέταλα του και το σύμβολο μέσα είναι ένα ινδικό σύμβολο-νότα που βοηθά στην ενεργοποίηση.


                                                                ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η επίφυση δεν είναι κλειδαριά για να ξεκλειδώσει, απλά δεν είναι πλήρη σε λειτουργία, στην αρχαιότητα δεν ήξεραν τι είναι η επίφυση αλλά ήξεραν τι δυνατότητες έχει, έτσι το ονόμασαν τρίτο μάτι επειδή μπορεί ο άνθρωπος να δει και μέσω της επίφυσης. ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια και είναι απλή.Έλεγαν την επίφυση 3 μάτι.

Η πνευματικότητα είναι μια επιστήμη που έχουμε αποκοπεί από αυτή,υπάρχουν νόμοι και πράγματα που τώρα εξερευνούμε, κάποιοι όμως γνωρίζουν αυτά τα πράγματα ύστερα από χρόνιο κόπο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΣΤΕ

Ο σκοπός που τα γράφω αυτά δεν είναι για να σας παροτρύνω η να σας δελεάσω να αφυπνίσετε ή καλύτερα να ενεργοποιείσετε πλήρως την επίφυση σας, εγώ μόνο σας δείχνω το δρόμο με κάποιες συμβουλές, γνώσεις και πράγματα που δεν λένε. Το 3 μάτι δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό, γεμάτο είναι το ιντερνετ με βιντεάκια και βιβλία που το 70% είναι μυθοπλασίες η κυρίως ανακρίβειες,ή δεν λένε πολλά,οι περισσότεροι απλά θέλουν να πουλήσουν. Από εκεί και πέρα εσείς θα κρίνεται, είναι στο χέρι σας τι θα κάνετε και τι όχι, πάντως είναι οφέλημο έστω σαν ιδέα να τα έχετε αυτά κάπου στην άκρη του μυαλού σας και ας μην τα πιστεύετε.

Είναι μεγάλη αλλαγή κάποιος να ενεργοποίηση πλήρως την επίφυση του, και δεν είναι κάτι εύκολο, αλλιώς θα το κατάφερναν όλοι. Από την στιγμή που ανοίξει το τρίτο μάτι η ζωή του ανθρώπου δεν θα είναι ίδια.

Για αυτούς που πάνε σε διάφορες σχολές...
Η επίφυση δίνει πρόσβαση σε πνευματικές δυνάμεις,μπορεί ακόμα να ασκεί έλεγχο με το νου του σε οτιδήποτε μπορεί να οραματιστεί.Η σκέψη μπορεί να γίνει όραμα, όταν σου έχουν μάθει ιστορίες και πράγματα για φίδια, τότε έχεις σκέψεις με φίδια και κάποια στιγμή θα δεις και φίδια. Αυτό γίνεται σε διάφορες μυστικές οργανώσεις, άλλοι δεν βλέπουν φίδια βλέπουν θεούς,εξωγήινους,αγγέλους και πόκεμον μπορείς να δεις. Το θέμα δεν είναι τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν σχεδόν τα πάντα, το θέμα είναι ότι κάνεις τον συσχετισμό τι είδα και τι υπάρχει και τότε είσαι τόσο αποδεικτικός που είσαι και εύκολα διαχειρίσιμος...

Όπως και να έχει όποιος έχει ενεργοποιημένη επίφυση ποτέ δεν το λέει, μόνο σε μπελάδες θα μπει... θα θέλουν οι κοντινοί σου άνθρωποι επιδείξεις η θα φοβούνται να συναναστρέφονται μαζί σου. Απλά δεν το λες σε κανέναν,αν σε ρωτάνε λες απλά όχι,και όλα κυλούν όμορφα δεν κάνεις καμία επίδειξη ζεις όμορφα και χαρούμενα με τους κοινωνικούς σου κύκλους,και ότι κάνεις... το κάνεις χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς τίποτα, δεν χρειάζεται να λες τίποτα. Όλοι θέλουμε να ταΐσουμε τον εγωισμό μας αυτό πρέπει να ξεπερασθεί, πριν την ενεργοποίηση. Μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα θα κουραστείτε, βάλτε στόχο 1 χρόνο θα κάνετε συστηματική έρευνα μελέτη και αποτοξίνωση, και ύστερα φροντίστε να απαλλαγείτε από πολλές έννοιες, προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά πράγματα, θα κουραστείτε και 99.99% θα τα παρατήσετε, να ελαφρύνεται τον εαυτό σας. Βέβαια παράλληλα μπορείτε να κάνετε το διαλογισμό με τις ηχητικές συχνότητες και αυτό με το να είστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και να θέλετε να δείτε κάτι. Ο άνθρωπος που δεν ξέρει να δουλεύει με την προσευχή θα πλανάτε εύκολα.


 ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Καθώς κάνετε αποτοξίνωση από τα βαρεά μέταλλα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ κατεβάστε μελετήστε την ανάρτηση και τα βιβλία που ανέφερα πιο πάνω, κρατήστε και δημιουργείστε σημειώσεις ασκήσεις συνοψίστε τα και κάντε ένα πρόγραμμα ιδανικό για εσάς. Μην παίρνετε το ίδιο συμπλήρωμα για πάνω από 1-2 μήνες,μελατονίνη ως 3 με εξαίρεση τον κόλιανδρο και την σπιρουλίνα(εάν έχετε θυροειδή ή αυτοάνοσα μην παίρνεται). ΎΣΤΕΡΑ από ένα χρόνο μελέτης και αποτοξίνωσης τότε ξεκινήστε τις ασκήσεις από τις σημειώσεις σας,τότε να κοιμάστε πριν τις 12 το βράδυ εάν μπορείτε. Αυτός ο ένας χρόνος διαβάσματος θα σας ωριμάσει για να αποφασίσετε πιο σωστά. Τα βιβλία που ανέφερα σε όλη την ανάρτηση θα τα βρείτε στο www.amazon.com Γενικά για να πνίγουν τα ανήσυχα πνεύματα έχουν βγάλει πολλά βιβλία τα οποία είναι κουραστικά και ανούσια, οι άνθρωποι κουράζονται και καταλήγουν να μην έχουν πραγματική και ωφέλιμη γνώση,
Από τους 100 που θα δουν αυτή την ανάρτηση οι 50 θα τα απορρίψουν για διάφορους δικούς τους λόγους οι 25 από τους 50 θα κάνουν διάφορες δειλές δειλές προσπάθειες και έρευνες και μετά θα τα παρατήσουν, οι 20 από τους 25 κάποια στιγμή θα κουραστούν η απογοητευτούν και θα τα παρατήσουν, ο 1 άντε 2 από τους 5 που θα έχουν απομείνει θα τα καταφέρουν και με τον τρόπο τους θα συνδράμουν στο βοηθήσουν τον κόσμο και την κοινωνία,ανάλογα την θέση που έχουν, στρατιωτικός; καλλιτέχνης; δάσκαλος; πολιτικός; επιστήμονας; απλός πολίτης; ποτέ κανείς δεν θα μάθει. Ο πραγματικός βοηθός... δεν αποζητά αμοιβή η αναγνώριση απλά κάνει το σκοπό του, με τον τρόπο του,πεθαίνει ως ένας απλός άνθρωπος όχι ως ένας υπερφυσικός ήρωας, εκτός και αν δεν γίνονταν αλλιώς. ΓΕΝΙΚΑ αν δεν έχει κάποιος ένα σκοπό αργά η γρήγορα θα γίνει κακή χρήση της δύναμης.

Μην τρώτε κρέας θα σας καθυστερήσει πολύ, μην τρώτε τεράστιες ποσότητες φαγητού, γιατί όλη η ενέργεια του σώματος θα πηγαίνει στην πέψη, μην κάνετε καταχρήσεις, ζήστε φυσικά και να αθλήστε αυτό θα σας βοηθήσει μένετε στους στόχους σας και να έχετε καλή ψυχολογία,όπως επίσης σας βοηθά το γέλιο και οι αγκαλιές τα φιλιά, όλα αυτά είναι ερεθίσματα που βοηθούν στην παραγωγή νευροπεπτιδίων που δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλουν για την χημεία της επίφυσης. Οι μάγοι του μεσαίωνα για να μην τους καταρρακώνει η μοναξιά είχαν και από ένα ζωάκι να αγκαλιάζουν και να φιλούν όταν το ένιωθαν κτλ συνήθως πτηνό ή γάτα. Τουλάχιστον μέχρι την εποχή του πάπα Γρηγορίου του 9 το 1233 μ,χ, όπου διέταξε να σφαχτούν όλες οι γάτες επειδή ήταν διαβολικές καθώς και όσες γυναίκες είχαν μαύρες γάτες, μετά πολλαπλασιάστηκαν σε ακραίο βαθμό τα ποντίκια έτσι πέθανε η μισή Ευρώπη από την πανώλη περίπου 100.000.000 άνθρωποι.

Κλείνοντας,σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως πρέπει το σώμα-υγεία και τα τσάκρα-ψυχολογία να είναι σε αρμονία και οι δονήσεις τους σε αρμονία. Η συνέχεια μέσω σχόλιων.



1 σχόλιο: