Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

The Silva Method - Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.


Τι ακριβώς είναι η Μέθοδος Σίλβα;

Η Μέθοδος Σίλβα είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος που σε βοηθάει να αναπτύξεις τις δημιουργικές δυνάμεις του νου σου, μέσω του οραματισμού, της φαντασίας, της θετικής σκέψης και του διαλογισμού.
Με καθοδηγούμενες ασκήσεις διαλογισμού φθάνεις σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης που ονομάζουμε «επίπεδο άλφα». Σε αυτό το επίπεδο μπορείς να προγραμματίσεις τον εγκέφαλο σου να διορθώσει σκέψεις και συμπεριφορές που δεν σε βοηθούν ή ακόμα και σε δυσκολεύουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις στη ζωήσου, όποιον τομέα και αν αφορά: την υγεία σου, την οικογένεια σου, την εργασία σου ή τις σχέσεις σου. Η πρώτη βασική εκπαίδευση ολοκληρώνεται σε ένα διήμερο (20 ώρες) σεμινάριο.
Τι μαθαίνεις σε ένα διήμερο σεμινάριο;
Ας δούμε τι έχεις. Έχεις στην διάθεση σου ένα πολύ ισχυρό σύμμαχο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις όλους του στόχους σου. Τον εγκέφαλο σου.  Μέχρι στιγμής στη ζωή σου δεν έχεις μάθει πώς να χρησιμοποιείς τις απεριόριστες δυνατότητες του. Η Μέθοδος Silva μπορεί να σου μάθει τον τρόπο.
Σύγχρονες έρευνες απέδειξαν ότι ο εγκέφαλός σου δέχεται 400.000.000.000 bites (στοιχεία πληροφοριών) το δευτερόλεπτο. Αλλά μόνο 2000 απ’ αυτά τα αντιλαμβάνεσαι συνειδητά. Όλες αυτές οι πληροφορίες που διαχειρίζεται ο εγκέφαλός σου είναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ σου, ο χώρος των ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ σου, που περιμένει να αξιοποιηθεί από το νου σου.
Και ποιος είναι ο Νους σου;
Ο νους σου είναι η συντονιστική λειτουργία της ευφυΐας σου και η σύνδεση σου (κάτι σαν το ίντερνετ) ανάμεσα στο συμπαντικό πεδίο πληροφοριών και τον εγκέφαλό σου. Είναι ακόμα το μέσον για την αξιοποίηση του Απεριόριστου Δυναμικού του Εγκεφάλου σου.
Για να καταλάβεις καλύτερα ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα όραμα, ένα όνειρο ή απλά ένα στόχο που θα ήθελες να πετύχεις. Ας υποθέσουμε τώρα ότι έχεις ήδη ένα λεπτομερές σχέδιο με κάθε πληροφορία που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτόν τον στόχο. Φαντάζομαι ότι στην ερώτηση: Πότε θα ξεκινήσεις για να πετύχεις το στόχο σου η απάντηση θα ήταν αυθόρμητα – ΤΩΡΑ.
Αν έτσι έχουν τα πράγματα τότε αυτό σημαίνει ότι σου λείπει το σχέδιο αφού δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη. Το σχέδιο είναι πληροφορίες βαλμένες με χρονική προτεραιότητα, που υπάρχουν όμως στο Τεράστιο Δυναμικό που διαθέτεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η συνειδητή σύνδεση μ’ αυτόν τον χώρο και να τις ζητήσεις. Εδώ εισέρχεται η ευφυΐα του Jose Silva, ο οποίος ανακάλυψε ότι όταν ο εγκέφαλος χαλαρώνει τη λειτουργία του και δονείται σε συχνότητα από 7 – 14 κύκλους το δευτερόλεπτο (επίπεδο άλφα) τότε ο συνειδητός νους μπορεί να συνδεθεί και να αντιληφθεί οποιαδήποτε πληροφορία. Εδώ χρειάζεται ν’ αναφέρουμε ότι η συνήθης λειτουργία του εγκεφάλου όταν είμαστε σε δράση με χρήση των αισθήσεων και συνειδητοί είναι από 14-21 κύκλους το δευτερόλεπτο. Ενώ κάτω από τους 14 κύκλους κοιμόμαστε.
Έχει βρεθεί ότι μόνο ένα 5% των ανθρώπων μπορεί να λειτουργεί με συνείδηση και έλεγχο σε εγκεφαλική συχνότητα κάτω των 14 κύκλων το δευτερόλεπτο.  Ο Jose Silva επί 22 ολόκληρα χρόνια μελέτησε τέτοιους ανθρώπους και παρατήρησε ότι αυτά τα άτομα λειτουργούσαν σαν ιδιοφυΐες.  Επιτύγχαναν στόχους ευκολότερα και γρηγορότερα ήσαν πολύ πιο δημιουργικά άτομα και καινοτόμα,  απολάμβαναν πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής, με υγεία, αφθονία, καλύτερες σχέσεις και ικανοποίηση.
Αυτό μπορείς να το πετύχεις και εσύ μετά από λίγες ώρες εκπαίδευσης. Πώς;
Η πρώτη μέρα του σεμιναρίου Silva Life System
 Με ασκήσεις νοητικής προοδευτικής χαλάρωσης που γίνονται στις πρώτες ώρες του σεμιναρίου. Αυτό φέρνει και ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι το μοναδικό αντίδοτο στοστρες που τόσο ταλαιπωρεί την ζωή των ανθρώπων αφού οι επιστήμονες το θεωρούν κατά 90% αιτία όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Πρώτο όφελος που θα έχεις από την εκπαίδευση αυτή είναι να βελτιωθεί η υγεία σου, αφού θα μπορείς να διαχειρίζεσαι καλύτερα το στρες και τις συνέπειές του.  Εδώ η Μέθοδος έχει ενσωματώσει τεχνικές για να μπορείς να έχεις έναν γρήγορο και υγιεινό ύπνο όποτε το επιθυμείς, ένα ευχάριστοξύπνημα την ώρα που θέλεις, ή τη δυνατότητα να φορτίσεις τον οργανισμό σου με ενέργειακαι να μην νυστάζεις αν για κάποιο λόγο το χρειάζεσαι αυτό, όπως όταν οδηγείς. Όλα αυτά με μια άσκηση λίγων μόνο δευτερολέπτων.
Ακόμα να θυμάσαι τα όνειρα σου και να τα ερμηνεύεις και επί πλέον να παράγεις ένα όνειρο που περιέχει πληροφορίες για τη λύση κάποιου προβλήματος.  Στη διάρκεια της ίδιας μέρας μαθαίνεις πώς να ελέγχεις τους πονοκεφάλους (98,5% η αιτία είναι το στρες), ή άλλους πόνους χωρίς παυσίπονα και ακόμη θα μάθεις πώς να σταματάς μια αιμορραγία ή έναν πόνο ακόμη και σ’ άλλους ανθρώπους.(Αυτό σου δείχνει πόσο συνδεδεμένοι ενεργειακά είμαστε όλοι μεταξύ μας).
Τέλος η τεχνική του ποτηριού με το νερό σου δίνει μια ξεχωριστή διάσταση της ύπαρξης σου και των δυνατοτήτων που έχει ο νους σου αφού μπορεί να περάσει ένα πρόγραμμα στο σώμα σου μέσω του νερού που πίνεις και να ζητήσεις πληροφορίες που σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά σου ζητήματα. Ακούγεται σα μαγικό αλλά δεν είναι. Είναι απόλυτα φυσικό. Θυμηθείτε μόνο ότι το σώμα μας αποτελείται από νερό σε ποσοστό 70% και πως το νερό έχει « ευφυΐα» και προγραμματίζεται. Όλα αυτά την πρώτη κιόλας μέρα.
Η δεύτερη μέρα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις
 Στις δύο πρώτες ώρες μαθαίνεις για την σπουδαιότητα της Νοερής Οθόνης, μιας τεχνικής που ανέπτυξε ο Jose Silva και πως ο  οραματισμός και η φαντασία σε οδηγούν στην ανώτερηπρονοητικότητα.
Η επίδειξη μνήμης που ακολουθεί από τον παρουσιαστή σου δίνει να καταλάβεις πως δουλεύει ο μηχανισμός της αντίληψης και πως μπορείς και εσύ να έχεις μια τέλεια μνήμη.  Καταλαβαίνεις ότι η Φαντασία σου είναι η σπουδαία ικανότητα του νου σου και πως,  όσα πραγματικά σπουδαία πράγματα θέλεις στηζωή σου χρειάζεται πρώτα να τα δημιουργήσεις με τη φαντασία σου στο νου σου.
Μαθαίνεις έναν μηχανισμό πυροδότησης και συσχέτισης πληροφοριών που είναι σε θέση να λειτουργήσει κάθε φορά που κάνεις κάτι όπως:
  • Διαβάζεις ένα βιβλίο και θέλεις να θυμάσαι τι διάβασες.
  • Ακούς μια διάλεξη, ομιλία ή σύσκεψη και θέλεις να θυμάσαι ότι ακούσεις.
  • Να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάτι που κάνεις.
  • Να συντονιστείς μ’ ένα πρόσωπο, μια κατάσταση, μια ομάδα.
  • Να αντιλαμβάνεσαι την ουσία των πραγμάτων και να μη χάνεσαι σε λεπτομέρειες και άλλα πολλά.
  • Να έχεις άριστη απόδοση στις εξετάσεις ή όταν χρειάζεται να θυμηθείς κάτι ή να βρεις κάποιο χαμένο αντικείμενο.
Η επόμενη τεχνική έχει να κάνει με την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σχετικά με την επιτυχία σ’ οτιδήποτε.  Αυτή δεν είναι άλλη από τα περιοριστικά πιστεύω που εμποδίζουν τον άνθρωπο να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Το παράξενο είναι ότι όταν πιστεύεις κάτι, έχεις και την βεβαιότητα ότι αυτό αντιπροσωπεύει και την πραγματικότητα. Δεν αναρωτιέσαι αν είναι έτσι, το έχεις δεχθεί. Έτσι λοιπόν ένα περιοριστικό πιστεύω είναι μια πεποίθηση για κάτι που έχεις και σε περιορίζει. Οτιδήποτε λοιπόν που νομίζεις ότι υστερείς, σ’ οποιονδήποτε τομέα: υγεία – εξυπνάδα – σχέσεις – οικονομικά – δημιουργικότητα – ταλέντο.
Με την τεχνική για τα Περιοριστικά Πιστεύω καταφέρνεις να πας πίσω στο παρελθόν στην παιδική σου ηλικία και να θυμηθείς πότε δημιουργήθηκε για πρώτη φορά αυτή η πεποίθηση και να την αλλάξεις.  Εκατομμύρια ανθρώπους έχει βοηθήσει αυτή η τεχνική να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη ζωή τους,  αλλάζοντας τα περιοριστικά πιστεύω τους.
Πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Harvard βρήκαν ότι, μια σκέψη μένει στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων λιγότερο από 6-11 δευτερόλεπτα.  Η εξήγηση που έδωσαν είναι το στρες.  Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προγραμματίσουν την ζωή τους μια και ο εγκέφαλος για να λειτουργήσει ολιστικά έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται να εστιασθεί σε μια σκέψη ο νους για τουλάχιστον 30’.  Τόσος είναι ο χρόνος «εισόδου» για το βιοκομπιούτερ που λέγεται εγκέφαλος. Μετά την εστίαση σε μια σκέψη ή έναν στόχο που συνήθως είναι αυτό που επιθυμείς να γίνει σε κάποιον τομέα, ο εγκέφαλος σου αρχίζει την δράση.  Η τεχνική λέγεται «Καθρέπτης του Νου» και έχει αποδειχθεί το πιο σπουδαίο νοητικό εργαλείο για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να υλοποιηθεί μια σκέψη σε πράξη, σε αποτέλεσμα, σε γεγονός μέσα από το Απεριόριστο Δυναμικό του Εγκεφάλου.  Έτσι γίνονται τα πράγματα.  Δείχνουν τυχαία γεγονότα ή συμπτώσεις, είναι όμως το αποτέλεσμα της ενεργοποίησης και του προγραμματισμούτου μυαλού σου. Έτσι λειτουργεί ο Νόμος της έλξης.
Με την ίδια τεχνική μπορείς να σταματήσεις και μια κακή συνήθεια όπως τσιγάροαλκοόλ ήπολυφαγία ή μια φοβία ή έλλειψη αυτοπεποίθησης και να ενισχύσεις θετικές συμπεριφορές που σου δίνουν υγεία, χαρά και ευχαρίστηση. Μια κακή συνήθεια δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αρνητικός προγραμματισμός.  Είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις αυτόν τον προγραμματισμό σε θετικό.
Η επόμενη τεχνική αφορά ένα συναρπαστικό ταξίδι από τον μικρόκοσμο στον μακρόκοσμο. Θα συνειδητοποιήσεις ότι όλο το σύμπαν λειτουργεί σαν ένας οργανισμός μέσα στον οποίο ζεις και εσύ. Θα έχεις την εμπειρία να προβληθείς νοητικά σ’ ένα σου κύτταρο και να επικοινωνήσεις με τη σκέψη  σου που είναι η ενέργεια που κάνει τη διαφορά στο σύμπαν. Εννοώ πως με τη σκέψη σου παράγεις πραγματικότητα και επηρεάζεις τα πάντα.
Αυτή η άσκηση θα σου δώσει ν’ αντιληφθείς και να εξασκήσεις τις τηλεαισθητήριες λειτουργίες του νου σου και ιδιαίτερα την διαίσθηση σου, που είναι και η κατευθείαν σύνδεση σου με τον ενεργειακό χώρο των πληροφοριών. Η ανάπτυξη της διαίσθησης σου δεν θα σου δώσει απλώς τις λύσεις που χρειάζεσαι στις αλλαγές που θ’ άθελες να κάνεις στην ζωή σου, αλλά θα σου δώσεικαινοτόμες πρωτότυπες μοναδικές λύσεις για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται με μια σπουδαία τεχνική που εμπνεύσθηκε ο Jose Silva από την ζωή μεγάλων προσωπικοτήτων όπως ο Αϊνστάιν, ο Ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ-Άγγελος, ο Έντισον κ.α.  Πρόκειται για το Εργαστήριο του Νου. Όπως πρόσφατα διαπιστώθηκε ο εγκέφαλος αναγνωρίζει μόνο την πραγματικότητα που ο νους μέσω των σκέψεων προβάλει.  Το Εργαστήριο του Νου είναι το ιδανικό σκηνικό για να παίξεις την εικονική σου πραγματικότητα, αυτήν που θα ήθελες να ζήσεις στην πραγματική σου ζωή. Εσύ είσαι ο σεναριογράφος και ο ηθοποιός στο έργο της ζωής σου. Μπορείς να παίζεις τις σκηνές αυτές μόνο που θα ήθελες να συμβούν στη ζωή σου. Το Εργαστήρι του Νου σου δίνει ακόμη την ευκαιρία εκτός του εαυτού σου να βοηθάς και άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθεια σου σε θέματα υγείας, μια και η σκέψη σου είναι θεραπευτική ενέργεια.
Τέλος το σεμινάριο κλείνει με την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και με μια πολύ όμορφη άσκηση με λόγια αγάπης του Ogg Mangino.
’’ Θα χαιρετήσω τη σημερινή ημέρα Μ’ αγάπη στην καρδιά μου… ‘’
Το κλειδί στην επιτυχία της Μεθόδου Σίλβα είναι ότι δημιουργούμε ένα ζωτικό δυναμικό τρόπο σκέψης που μας βοηθάει να ξεπεράσουμε και να διορθώσουμε περιοριστικά πιστεύω που δυσκολεύουν το δυναμικό μας να αξιοποιηθεί πλήρως.
Καθώς προχωράει το πρόγραμμα, η δυνατότητα συγκέντρωσης και η ικανότητα καθαρής ποιοτικής εστίασης, βελτιώνονται σταθερά. Έπειτα από κάθε μια από τις προοδευτικές νοητικές ασκήσεις θα βλέπετε τη διαφορά στην ικανότητα εστίασης και στη δυνατότητα της διευρυμένης σκέψης.
 Τη Μέθοδο Silva έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία 45 χρόνια εκατομμύρια άνθρωποι, σε 131 χώρες, σε 60 Πανεπιστήμια, σε 40 διαφορετικές γλώσσες, και έχουν εκδοθεί πάνω από 100 βιβλία και χιλιάδες επιστημονικά άρθρα.





Silva Life System


Σύστημα Ζωής Silva
Τι είναι
Το σεμινάριο Silva Life System είναι το πρώτο μέρος της βασικής εκπαίδευσης στη Μέθοδο Σίλβα και στόχο έχει τη γενική αυτοβελτίωση και ενδυνάμωση. Εκπαιδεύεστε να φθάνετε σε λίγα λεπτά σε μια σωματική και νοητική κατάσταση χαλάρωσης, γνωστή σαν επίπεδο άλφα, από όπου έρχεστε σε επαφή με τις πραγματικές δυνατότητες του νου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με πρακτικές τεχνικές που μαθαίνετε και που μπορείτε να χρησιμοποιείτε από την πρώτη μέρα, για να αποκτήσετε θετική στάση, ευεξία και καλή υγεία και να επιταχύνετε την επίτευξη των στόχων σας.
Στόχος του Σεμιναρίου
Με το Silva Life System θα επιτύχετε:
  • Βαθιά επίπεδα σωματικής και νοητικής χαλάρωσης μέσα σε λίγα λεπτά, που θα σου δώσουν πολλά μακροχρόνια οφέλη
  • Καλύτερη ποιότητα ύπνου
  • Καλύτερη υγεία
  • Απόκτηση θετικής νοητικής στάσης και απαλλαγή από περιοριστικά πιστεύω
  • Αποτελεσματική μείωση του στρες
  • Αξιοποίηση των ονείρων για διαισθητικές πληροφορίες
  • Συγκλονιστική βελτίωση στη μνήμη και στην ικανότητα μάθησης
  • Βελτίωση της αυτό-εικόνας και συντονισμός με ένα επίπεδο αυτοπεποίθησης που σας κάνει πολύ πιο αποτελεσματικούς σε επαγγελματικές συναντήσεις, σε διαπραγματεύσεις, σε προσωπικές επαφές και σε εξετάσεις
  • Ικανότητα λήψης των καλύτερων αποφάσεων
  • Έλεγχος αρνητικών συνηθειών
  • Θέση και επίτευξη στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο
Οι τεχνικές που θα μάθετε:
  • Μεγάλη Χαλάρωση
  • Νοητικό ξεκαθάρισμα
  • Έλεγχος Ύπνου
  • Έλεγχος Ξυπνήματος
  • Έλεγχος Εγρήγορσης
  • Έλεγχος Ονείρων
  • Ανύψωση Χεριού
  • Αναισθησία με το Γάντι
  • Έλεγχος Πονοκεφάλου
  • Τεχνική Ποτηριού με το Νερό
  • Νοερή Οθόνη
  • Κλειδιά της Μνήμης
  • Τεχνική Τριών Δαχτύλων
  • Καθρέπτης του Νου
  • Έλεγχος Συνηθειών
  • Νοητικό ταξίδι από τον Μικρόκοσμο στον Μακρόκοσμο
  • Εργαστήρι του Νου και Σύμβουλοι
  • Άσκηση Αγάπης
Πως γίνεται το σεμινάριο
Το σεμινάριο διαρκεί 20 ώρες που καλύπτονται σε ένα Σαββατοκύριακο. Παρουσιάζεται σε ένα κλίμα ιδιαίτερα άνετο και φιλικό με διαδραστικό τρόπο. Γίνεται η απαραίτητη ανάπτυξη της σχετικής θεωρίας και η εξήγηση της κάθε τεχνικής και ακολουθεί νοητική άσκηση όλου του γκρουπ με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή με την οποία πετυχαίνουμε σωματική και νοητική χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα περνάμε τις καινούριες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα της κάθε τεχνικής σε ένα βαθύτερο επίπεδο συνείδησης για καλύτερα αποτελέσματα.
Υλικό σεμιναρίου
Θα σας δοθεί το εγχειρίδιο του σεμιναρίου SLS που περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές που μαθαίνετε. Επίσης θα παραλάβετε και ένα CD με τον ειδικό ηλεκτρονικό ήχο χαλάρωσης (πατέντα Jose Silva) που σας βοηθάει να περάσετε στη συχνότητα του επιπέδου άλφα.
Προϋποθέσεις
Δεν απαιτείται καμία προϋπόθεση για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου. Αρκεί να είστε πάνω από 13 ετών.
Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου παραλαμβάνετε το Πιστοποιητικό παρακολούθησης που αποδεικνύει ότι είστε απόφοιτος του σεμιναρίου Silva Life System και σας δίνει το δικαίωμα να παρακολουθήσετε το 2ο μέρος του προγράμματος της Μεθόδου Σίλβα, το σεμινάριο Silva Intuition System. Επιπλέον με αυτό το πιστοποιητικό μπορείτε να επαναλαμβάνετε το σεμινάριο Silva Life System σε όλο τον κόσμο με μικρό ή καθόλου κόστος.





Silva Intuition System


Σύστημα Διαίσθησης Silva
Τι είναι
Το διήμερο σεμινάριο Silva Intuition System είναι το δεύτερο μέρος της βασικής εκπαίδευσης Silva και σε περνάει στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης, αναπτύσσοντας τις εσωτερικές σου αισθήσεις και τη διαίσθηση σου. Αυτό είναι το απόλυτο ESP πρόγραμμα του Χοσέ Σίλβα που αποδεικνύει ότι ο ανθρώπινος νους έχει ικανότητες λειτουργίας πολύ πέρα από τις πέντε αισθήσεις. Αυτές τις ικανότητες μαθαίνεις να ελέγχεις και να χρησιμοποιείς για μια καλύτερη ζωή.
Η διαίσθηση είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται, και σε βοηθάει να απογειώσεις τη δημιουργικότητα σου και την ικανότητα σου λύσης προβλημάτων, να έχεις εμπνευσμένες ιδέες, προστασία και καθοδήγηση, να αναπτύξεις υποκειμενική επικοινωνία, να έχεις καλύτερες σχέσεις, να καταλάβεις ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σου και να προσφέρεις βοήθεια στη διόρθωση προβλημάτων υγείας.
Στόχος του Σεμιναρίου
Μερικά από τα σημεία κλειδιά του Σεμιναρίου είναι:
  • Να αφυπνίσεις τη φυσική διαισθητική ικανότητα που έχεις μέσα από μια σειρά ανώτερων νοητικών τεχνικών
  • Αναπτύξεις τη δημιουργικότητα σου
  • Να κάνεις άλματα στην καριέρα σου
  • Να αναπτύξεις στο έπακρο τις φυσικές σου ικανότητες
  • Να ανακαλύψεις την αποστολή σου και τον προορισμό σου στη ζωή
  • Να έχεις καλύτερη κρίση στα οικονομικά
  • Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να αντιλαμβάνεσαι τα κίνητρα των άλλων
  • Να χρησιμοποιείς τη διαίσθηση σου για να παίρνεις σωστές αποφάσεις
  • Να χρησιμοποιείς τα καινούρια νοητικά εργαλεία στη διόρθωση προβλημάτων υγείας
Τεχνικές του Σεμιναρίου:
  • Μεγάλη Χαλάρωση
  • Σταγόνα της Πηγής Ενέργειας
  • Νοερή Οθόνη
  • Η τεχνική της Όλο-Θέασης
  • Νοητική Προβολή στο Σπίτι
  • Όραση από απόσταση (Remote Viewing)
  • Νοητική Προβολή στα Μέταλλα
  • Άσκηση Ψυχομετρίας
  • Νοητική Προβολή στο Φυτικό Βασίλειο
  • Νοητική Προβολή στο Ζωικό Βασίλειο
  • Σύνδεση με το Σκοπό
  • Νοητική Προβολή στο Βασίλειο του Ανθρώπου
  • Ασκήσεις Περιπτώσεων Προβλημάτων Υγείας
  • Οι Σπόροι του Σκοπού
Πως γίνεται το σεμινάριο
Το σεμινάριο διαρκεί 20 ώρες που καλύπτονται σε ένα Σαββατοκύριακο. Παρουσιάζεται σε ένα κλίμα ιδιαίτερα άνετο και φιλικό με διαδραστικό τρόπο. Οι ασκήσεις χαλάρωσης γίνονται με την καθοδήγηση του παρουσιαστή και κατά ζεύγη γίνονται οι ασκήσεις εξάσκησης .
Υλικό σεμιναρίου
Θα σας δοθεί το εγχειρίδιο του σεμιναρίου SΙS που περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές που μαθαίνετε. Επίσης θα παραλάβετε και ένα CD με τον ειδικό ηλεκτρονικό ήχο χαλάρωσης (πατέντα Jose Silva) που σας βοηθάει να περάσετε στη συχνότητα του επιπέδου θήτα.
Προϋποθέσεις
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι να είστε απόφοιτος του σεμιναρίου Silva Life System ή του Βασικού Σεμιναρίου με τη μορφή που είχε ως το 2008, και πάνω από 13 ετών.
Πιστοποίηση
Με την ολοκλήρωση σεμιναρίου παραλαμβάνετε το Πιστοποιητικό παρακολούθησης που αποδεικνύει ότι είστε απόφοιτος του προγράμματος Silva τόσο του σεμιναρίου Silva Life System όσο και του Silva Intuition System και μια ταυτότητα αποφοίτου με δικό σας κωδικό ώστε να μπορείτε να επαναλαμβάνετε το σεμινάριο σε όλο τον κόσμο με μικρό ή καθόλου κόστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου