Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Εργασία στο αστρικό.


Όπως έχουμε πει το αστρικό δεν είναι παιχνίδι, ούτε λούνα παρκ, αν και έχει και τις στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού. Αλλά και τότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, όπως θα ήμασταν αν "παίζαμε" σε μια επικίνδυνη γειτονιά. Επικίνδυνα δεν είναι στο αστρικό, με την έννοια ότι δεν κινδυνεύει η ζωή μας, αλλά υπάρχουν άλλοι "κίνδυνοι" που επιγραμματικά τους έχω ήδη αναφέρει.

Σ' αυτή την ανάρτηση όμως θα ήθελα να πούμε για ένα άλλο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κομμάτι του αστρικού. Αυτό της προσφοράς στην ανθρωπότητα μέσω του αστρικού.

Τι σημαίνει αυτό;

Στο αστρικό έτσι κι αλλιώς οφείλουμε να εργαζόμαστε με τον εαυτό μας, να παρατηρούμε τις σκεπτομορφές μας σε δράση, για να μπορούμε να τις "χτυπήσουμε" πιο αποτελεσματικά... μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά και να μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε πιο εύκολα όταν βρισκόμαστε στο φυσικό. Υπάρχουν όμως κι άλλες δουλειές. Στο αστρικό, για την ακρίβεια, δεν ξεμένεις από "εργασία", αν όντως ΘΕΣ να εργαστείς. Βέβαια, μπορεί να το θες, αλλά να μην είναι η ώρα σου, να μην έχεις ακόμα τα προσόντα για τέτοιου είδους εργασία. Να πρέπει να καθαρίσεις πρώτα περισσότερο το Είναι σου, πριν σου ανατεθεί να δουλέψεις με άλλους. Κι αυτό είναι λογικό. Αν, πχ, οι ενέργειες της ψυχής σου είναι συμβατές με την εργασία βοήθειας προς τις ψυχές ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια, οι οποίες συνήθως είναι μπερδεμένες και προσκολλημένες στο φυσικό και δεν προχωράνε, πώς στην ευχή θα τους βοηθήσεις εσύ, αν φοβάσαι για παράδειγμα τους νεκρούς, ή αν δεν είσαι αρκετά ήρεμος για να αντιμετωπίσεις μια ψυχή στρεσαρισμένη; Όχι μόνο κάνεις κακό σ' αυτούς που υποτίθεται βοηθάς, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να σου προσφερθεί εργασία, και φυσικά είναι επιλογή σου αν θα την κάνεις ή όχι. Θα αναφέρω ενδεικτικά μερικές εργασίες, από εμπειρίες άλλων αστροταξιδευτών και από αυτά που έχω δει ή διδαχθεί η ίδια.

1. Κάποιοι, όπως προείπα, αναλαμβάνουν να καθοδηγούν άτομα που σκοτώνονται σε ατύχημα ή φόνους κλπ, βίαια ή λιγότερο βίαια, πάντως απρόσμενα, οπότε καλείται ο αστροταξιδευτής να οδηγήσει την ψυχή στη συνέχεια του ταξιδιού της, ώστε να μην μείνει προσκολλημένη κοντά στο φυσικό, όπου θα αναρωτιέται γεμάτη άγχος και απορία τι της συμβαίνει, νιώθοντας πως έχει κολλήσει σε έναν εφιάλτη από τον οποίο δεν ξυπνά!


2. Ειδικότερα, υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με μαζικές αποχωρήσεις ατόμων, πχ θύματα καταστροφών, επιθέσεων, πολέμων, δυστυχημάτων με πολλά θύματα, κλπ. Όταν ακούτε για κάποιο αεροπορικό δυστύχημα, να ξέρετε πως κάποιοι ΠΟΛΥ ικανοί αστροταξιδευτές, με τρομερή δύναμη θέλησης, αγάπη και ευστροφία, είναι εκεί και βοηθούν τις ψυχές να προχωρήσουν. Όπως είναι δύσκολο στο φυσικό να καθοδηγήσεις έναν "όχλο", έτσι και ακόμα χειρότερα είναι να καθοδηγήσεις μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, με διαφορετικές φοβίες, πιστεύω -το χειρότερο όλων- και ανάγκες, στον ίδιο δρόμο. Γιατί ο "δρόμος" είναι κοινός για όλους, τουλάχιστον ως το σημείο που έχουμε δει οι περισσότεροι αστροταξιδευτές. Σίγουρα υπάρχει ένα όριο που δεν το έχουμε περάσει, και θα το περάσουμε όταν με το καλό φύγουμε κι εμείς. Αλλά μέχρι ενός σημείου, η πόρτα είναι η ίδια! Γνωρίζω για αστροταξιδεύτρια, η οποία στο φυσικό είναι νοσοκόμα, και μια φορά έτυχε να πέσει πάνω σε μαζικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και για πρώτη φορά διαχωρίστηκαν πλήρως οι συνειδήσεις του φυσικού και του αστρικού της, μια διαδικασία πολύ προχωρημένη που δίνεται σιγά-σιγά και σηματοδοτεί κάποια εσωτερική μύηση, και με το φυσικό της έδινε τις πρώτες βοήθειες, ενώ με το αστρικό της, το οποίο και έβλεπε μάλιστα, βοηθούσε αυτούς που ήδη είχαν σκοτωθεί να προχωρήσουν. Πολύ αγχωτικό για κάποιον που δεν έχει την ανάλογη ενέργεια να το κάνει! Γι' αυτό και δεν το κάνουν όλοι!


3. Κάποιοι είναι επιφορτισμένοι μαζί με τη βοήθεια ανώτερων οντοτήτων του αστρικού και όχι μόνο,  να αποτρέπουν επιθέσεις μαύρων μάγων του αστρικού και όχι μόνο, σε άτομα που εργάζονται με τον εαυτό τους. Όταν κάποιος εργάζεται εσωτερικά, το Φως του λειτουργεί σαν μαγνήτης για όσους μισούν την ανθρωπότητα, και προκαλεί κινητικότητα στις ορδές των υπανθρώπων που θέλουν να εμποδίσουν έναν άνθρωπο από το ξύπνημα, ή ακόμα χειρότερα να του κλέψουν ενέργειες, αφού αποτελούν πολύ καλή "τροφή" γι' αυτόν. Η ενέργεια ενός ανθρώπου που δουλεύει είναι πιο "καθαρή" από σκεπτομορφές, άρα πιο "θρεπτική". Μπορεί να μην σε σκοτώνει το να τρέφονται από σένα όλα αυτά τα ανθρωπάρια, αλλά σε βγάζει εύκολα από τον δρόμο σου, σε αγχώνει, σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα, αίσθημα κόπωσης, κλπ κλπ. Όμως, ΑΣΦΑΛΩΣ, κανείς εσωτεριστής δεν είναι μόνος του. Μέρος της εργασίας των εσωτερικών δασκάλων είναι και αυτό. Η προστασία των μαθητών τους. Αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολλοί που τους βοηθάνε. Ανώτερες οντότητες, κάποιοι θα τους ονόμαζαν αγγέλους, αλλά και προχωρημένοι και πολύ δυνατοί αστροταξιδευτές, στρατιώτες τους λέω εγώ. Κι αυτοί οι στρατιώτες φυσικά έχουν τους δικούς τους προστάτες, και ούτω καθεξής. Οι μάχες στο αστρικό είναι ΣΥΝΕΧΕΙΣ και ΣΚΛΗΡΕΣ! Αλλά ακόμα κι έτσι κανείς δεν πεθαίνει στο φυσικό. Το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι ή να χάσει την ελπίδα του και να στραφεί με το μέρος των ανθρωπάριων, ή να του κλέψουν αρκετή ενέργεια για να μην ξαναβγεί για πολλούς μήνες ή και χρόνια. Δεν έχω ακούσει για τίποτε χειρότερο, και δεδομένου ότι το πρώτο πράγμα που διδάχθηκα και "είδα" διαισθητικά, ήταν ότι κανείς δεν κινδυνεύει πραγματικά στο αστρικό, και ότι το φυσικό είναι πιο "επικίνδυνο", αλλά οι ίδιοι οι μαύροι μάγοι σπέρνουν τον φόβο για το αστρικό για να αποτρέπουν το ξύπνημα, θα έλεγα ότι μιλάω με σχετική σιγουριά, αλλά στον βαθμό που ΜΠΟΡΩ να μιλάω με αυτή τη σιγουριά! Κατανοητό ελπίζω... Από την άλλη, σας παρακαλώ μην μπερδευτείτε με όσα λέγονται και θα πω κι εγώ στο μέλλον, για την γεμάτη αγάπη αντιμετώπιση κάποιων οντοτήτων. Είναι άλλο οι δοκιμασίες, άλλο οι οντότητες που αντιδρούν όπως αντιδρούν γιατί έτσι έμαθαν, κι άλλο οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ μαύροι που στόχο έχουν να ελέγχουν την ανθρωπότητα για προσωπικό τους όφελος! Σε άλλη ανάρτηση αυτά.

4. Άλλοι είναι γεννημένοι ενεργειακά για θεραπευτές, και μπορεί να κάνουν θεραπείες ήδη στο φυσικό, αλλά ή/και στο αστρικό. Ξέρω έναν σπουδαίο ΔΑΣΚΑΛΟ, ο οποίος ζει ανάμεσά μας, είναι γιατρός στο επάγγελμα, και πέρα από τις θεραπείες που κάνει στο φυσικό, στο βαθμό που του επιτρέπεται πάντα -γιατί πρέπει να υπάρχει και εντολή από άνωθεν για την θεραπεία ενός ανθρώπου, κι όταν λέω άνωθεν εννοώ από το ίδιο το Είναι του αρρώστου- θεραπεύει και στο αστρικό.


5. Άλλοι, και ανάλογα με την δύναμή τους, στέλνονται σε διάφορες "αποστολές", συνήθως ενεργειακής βοήθειας σε προβλήματα του φυσικού, τα οποία για το καλό της ανθρωπότητας πρέπει να αποφευχθούν. Πχ ένα αεροπλάνο έχει πάθει ζημιά, η οποία κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από τρίτους, βλ. μαύρους μάγους ή άλλους. Δεν είναι "γραφτό" του, ας πούμε, να πέσει. Θα σταλούν αστροταξιδευτές να λύσουν ενεργειακά το πρόβλημα, κάτι σαν μηχανική εργασία! Ακούγεται αστείο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ή, ας πούμε, όταν ακούτε για κάποια βόμβα που δεν εξερράγη, συνήθως την χάλασαν κάποιοι στο αστρικό...


6. Και φυσικά υπάρχουν οι αστροταξιδευτές που εργάζονται ως εσωτερικοί δάσκαλοι, όπως έχουμε ήδη συζητήσει. Οι περισσότεροι διδάσκουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πχ, μία φίλη είχε εσωτερικό δάσκαλο, αστροταξιδευτή, που της δίδασκε τα πάντα για τα βότανα και τις θεραπευτικές τους δυνάμεις. Άλλοι αναλαμβάνουν να διδάξουν τα μυστικά της αλχημείας, ή της καβάλα, ή άλλου είδους διδαχές που της ποθεί και τις χρειάζεται για την ανάπτυξή της η "ψυχή" του αστροταξιδευτή.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξέχασα κάτι ή να μην γνωρίζω κιόλας κάποια εργασία που γίνεται. Δεν είμαι ειδήμων, το έχω ξαναπεί, και καταθέτω μόνο όσα γνωρίζω από προσωπικές εμπειρίες. Σε γενικές γραμμές όμως αυτές είναι οι βασικές και "φανερές" σε άλλους εργασίες κάποιων τυχερών, θα έλεγα, αστροταξιδευτών. Γιατί είναι μεγάλη τύχη να μπορείς να προσφέρεις στην ανθρωπότητα, δεν είναι;

Ωστόσο, δεν πρέπει να σας γίνει εμμονή και άγχος το αν θα σας προσφερθεί ποτέ κάποια εργασία ή αποστολή. Η βασική αποστολή όλων μας είναι η απελευθέρωση του Είναι μας από τις ακαθαρσίες που έχουμε γεννήσει οι ίδιοι. Και αυτό από μόνο του είναι τεράστια και σημαντικότατη αποστολή. Γιατί ένας άνθρωπος που καθαρίζεται, επηρεάζει με το Φως του εκατοντάδες άλλους. Οπότε, ήδη είναι προσφορά στην ανθρωπότητα η προσωπική εργασία, και μακάρι να το καταλάβαιναν όλοι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου