Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η Θέληση στην Αστρικής Προβολής



Η θέλησή σας είναι η κινητήρια δύναμη που σας προβάλλει από το υλικό σας σώμα στο αστρικό τοπίο όπου επιθυμείτε προσωρινά να μεταβείτε. Το πόσο αποτελεσματικά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από την ικανότητα συγκέντρωσης που διαθέτετε. Υπάρχουν ασκήσεις που είναι σχεδιασμένες να βελτιώσουν τη συγκέντρωση, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι' αυτές εφόσον δεν είναι απαραίτητες για τον μέσο άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να πετύχει μια αστρική προβολή. Παρόλα αυτά θα αναφέρω πως ο Διαλογισμός θα μπορούσε να βοηθήσει να πετύχει η βελτίωση της συγκέντρωσης σε μεγάλο βαθμό και σε γρήγορο χρονικό διάστημα, μεθόδους που θα πρωτινά προσωπικά είναι ο Υπέρτατος Υπερβατικός Διαλογισμός, ο Υπερβατικός Διαλογισμός, και το Mind Control της μεθόδου Σίλβα, Διαβάστε εδώ για τα Εγκεφαλικά κύματα και βαθύτερες καταστάσεις συνείδησης.

Ένα χρήσιμο κόλπο είναι να φαντάζεστε πως προβάλλετε την αστρική σας αντίληψη έξω από το σώμα σας μέσα από το τσάκρα άζνα, το επονομαζόμενο τρίτο μάτι, που κατά προσέγγιση βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια σας. Μπορείτε να εντείνετε την εστίασή σας στρέφοντας τα μάτια σας να κοιτάζουν προς εκείνο το σημείο έχοντας τα βλέφαρά σας κλειστά, αλλά προσέξτε να μην το κάνετε τόσο έντονα ώστε να αλληθωρίσετε, διότι αυτό θα σας αποσπάσει και θα μειώσει την αποτελεσματικότητα της εξάσκησής σας. Το καλύτερο είναι να τα στρέψετε απαλά προς τα μέσα και προς τα πάνω. Φανταστείτε πως βλέπετε το σύμβολο της προβολής να λάμπει στο σκοτάδι, και νιώστε της επιθυμία να ανυψωθείτε προς αυτό. Μην προσπαθήσετε να οραματιστείτε το αστρικό σας σώμα - απλώς χρησιμοποιήστε τη δύναμη της θέλησης σας για να υψώσετε την αντίληψή σας προς το σύμβολο της προβολής, το οποίο βυθίζεται ολοένα στο σκοτάδι ενώ εσείς το πλησιάζετε, τραβώντας σας στην ουσία έξω από το σώμα σας. Εντέλει θα το προλάβετε και, όταν γίνει αυτό, οραματιστείτε το να μετατρέπει στην αστρική αίθουσα, και επίσης οραματιστείτε πως είστε παρόντες στην αστρική αίθουσα με το αστρικό σας σώμα. 

Η χρήση της δύναμης της θέλησης είναι ζωτικής σημασίας στην επιτυχία της αστρικής προβολής (και όχι μόνο άλλα σε όλα τα πράγματα στην ζωή μας), γιατί αποτελεί την κινητήρια ενέργεια που σας επιτρέπει να προεδρεύετε και να περνάτε από το ένα μέρος στο άλλο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να την εκβιάσετε. Αν πιέζετε πολύ τον εαυτό σας, θα ηττηθείτε και δεν θα πάτε πουθενά. Το καλύτερο είναι μια απαλή, διαρκής και αποφασιστική πίεση. Είναι σαν το στραμπούληγμα που παθαίνουν οι μύες, μόνο που συμβαίνει στο μυαλό και η προσπάθεια έχει στόχο την επίτευξη του επιθυμητού σκοπού. Η σταγόνα που στάζει θα διαβρώσει και την πιο σκληρή πέτρα, και μια διαρκής πίεση της θέλησης για ένα αντικειμενικό θέλημα θα παρακάμψει εντέλει κάθε εμπόδιο.

quantumnaut.blogspot.gr
Contact: dr.nsgx@gmail.com
#parallelquantum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου