Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

MindSurfing & Quantumnaut Academy



Προσπαθείς να αλλάξεις την ζωή σου και όσο και αν το προσπαθείς δεν τα καταφέρνεις; Έχεις δοκιμάσει να σκέφτεσαι θετικά να είσαι αισιόδοξος και παρόλα αυτά να μην συμβαίνει τίποτα; Έχεις δοκιμάσει διαλογισμούς, γιόγκα, και παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα; Έχεις ακούσει για τον νόμο της έλξης, και κάνεις όσα έχεις μάθει γι αυτόν τον νόμο και ακόμα δεν έχεις ούτε το παραμικρό αποτέλεσμα;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω όσο ποιο άπλα μπορώ. Από την ημέρα που γεννήθηκες, Προγραμματίστικες στης καταστάσεις, αυτοί οι Προγραμματισμοί ονομάζονται πεποιθήσεις. Αν θες να αλλάξεις την ζωή σου πρέπει να αλλάξεις της πεποιθήσεις σου και να ελευθερωθείς από όλα σου τα περιοριστικά σου πιστεύω!

Θα εξηγήσω παρακάτω κάποιες πολύ καλές λεπτομερείς για να εμβαθύνω το θέμα ακόμα ποιο πολύ.

Θα αρχίσω με τον Διαλογισμό όπως αυτός σήμερα διδάσκεται και σε κάποιες πρακτικές είμαι υπέρ, άλλα θα ξεκαθαρίσω πως μόνο μέχρι ένα στάδιο είναι καλά, παραπέρα δεν έχει, με τον παθητικό διαλογισμό, τι εννοώ ακριβώς;
Εννοώ πως θέλεις (και νομίζεις πως μπορείς) να σταματήσεις το νου σου μεσώ κάποιων τεχνικών όπως πχ. ο διαλογισμός Ζα-Ζεν. Είναι όμως αναγκαίο κάτι τέτοιο για εσένα;

Αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να σταματήσεις της αρνητικές σκέψεις, θέλεις να σταματήσεις την φλυαρία του νου σου. Αν δηλαδή παρήγαγες μόνο θετικές σκέψεις δεν θα έμπαινες στον κόπο να σταματήσεις την φλυαρία του νου σου.
Μπορείς να σταματήσεις την φλυαρία του νου σου και αυτό αλλάζοντας τον πυρήνα αυτού που δημιουργει μια τέτοια φλυαρία, Μετατρέποντας την σε μια θετική στάση ζωής!

Να πω επίσης το πόσο δυνατή είναι αυτή η τεχνική σύμφωνα με αρκετές επιστημονικες έρευνες: Αυτό που μπορούμε να καταφέρουμε σε 600 ψυχαναλύσεις τα καταφέρνουμε σε 8 Υπνώσεις (Υπνοθεραπεία), και αυτά που καταφέρνουμε σε 8 Υπνώσεις τα καταφέρνουμε σε μόλις 2 φόρες ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούμε και εργαζόμαστε μονοί μας με τον εαυτό μας, κάνεις δεν μπορεί να μας κατανοήσει καλύτερα από τον ίδιο μας τον εαυτό και ακριβώς αυτό συμβαίνει σε μια τέτοια εμπειρία."

Επίσης επιχύνεται με την εξάσκηση η λειτουργιά όλο και μεγαλύτερου μέρους του εγκεφάλου, στην πραγματικότητα συγχρονίζουμε όλο και περισσότερο το νου μας!
Και αυτό δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει τέλος στο άπειρο δυναμικό του νου μας!

Η τεχνική ονομάζεται MindSurfing, και μαθαίνεις τεχνικές όπως Lucid Dream, Dream Control, Dream Architecture, Dream Planning. Είναι το απόλυτο Mind Control!

Σκεφτείτε μόνο πως ο νόμος της έλξεις λέει ότι για να τον ενεργοποιήσεις θέλει να το οραματιστείς να το το αισθανθείς με της 5 αισθήσεις και να πιστέψεις πως είδη το έχεις! Που άλλου πέρα από τα όνειρα μπορείς να το κάνεις αυτό?

Πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο Harvard βρήκαν ότι, μια σκέψη μένει στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων λιγότερο από 6-11 δευτερόλεπτα. Αυτό εξηγεί γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να προγραμματίσουν την ζωή τους μια και ο εγκέφαλος για να λειτουργήσει ολιστικά έχει αποδειχθεί ότι χρειάζεται να εστιασθεί σε μια σκέψη ο νους για τουλάχιστον 30’. Τόσος είναι ο χρόνος «εισόδου» για το βιοκομπιούτερ που λέγεται εγκέφαλος. Μετά την εστίαση σε μια σκέψη ή έναν στόχο που συνήθως είναι αυτό που επιθυμείς να γίνει σε κάποιον τομέα, ο εγκέφαλος σου αρχίζει την δράση. "Φαντάσου ότι θα μάθεις να μένεις στο όνειρο το λιγότερο για 2 λεπτά".

Επίσης: "Η αυτο-ανάπτυξη γίνεται διασκέδαση"

Όλα αυτά είναι μόνο η λεπτομέρειες για το τι μπορείς να καταφέρεις αν μάθεις να χρησιμοποιείς το νου σου, και αυτό ακριβώς θα μάθεις!
Θα μάθεις να Εργάζεσαι σε όλα τα εγκεφαλικά κύματα Beta, Alpha, Theta, Delta.
Θα ανοίξεις την πόρτα στο άπειρο!



Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για το θέμα πληροφορίες εδώ
Quantumnaut in Facebook

quantumnaut.blogspot.gr

Contact: quantumnautacademy@gmail.com

#parallelquantum
#Quantumnaut

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου