Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Mindsurfing



Τι είναι το MindSurfing;

Λοιπόν ας το ποιήσουμε το θέμα από την αρχή, Mind είναι το Μυαλό και Surfing το σερφάρω, με λίγα λογία σημαίνει σερφάρω στο μυαλό. Ο ιδρυτής αυτής της τεχνικής ονομάζεται Michael Raduga και ο ίδιος είχε μια εμπειρία στην ηλικία τον 16 ετών απο το 2007 και έπειτα ανέλαβε δράση στο να εκπαιδεύει ανθρώπους μεσω του OOBE Research Center στο πως μπορούν να έρχονται στην φάση όπως την ονομάζει ο ίδιος, σε αυτήν την φάση περιλαμβάνονται τα εξής: Διαυγή όνειρα ή Συνειδητά Όνειρα, Αστρική προβολή, Εξωσωματική εμπειρία (Out-of-body Experience), Επιθανάτια εμπειρία (εν μέρει), Εξωγήινοι απαγωγή (ως επί το πλείστον), Λάθος αφύπνιση, Υπνική παράλυση, κ.λπ.


Τι μπορει να μας προσφερει το MindSurfing;

Σε σύγκριση με αυτό, όλα τα άλλα είδη ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των παιγνίων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ακόμα και φάρμακα, μοιάζουν με παιδικό παιχνίδι. Ωστόσο, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή την κατάσταση για την επίτευξη των στόχων διάφορες πρακτικές, και έτσι γίνεται διασκέδαση η αυτο-ανάπτυξη.
Για 
παράδειγμα, μπορεί κανείς να λάβει πληροφορίες από το Υποσυνείδητο του,να κάνει νοητικά ταξίδια, να συναντηθεί με διάφορους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου του θανόντος), επηρεάζει τη φυσιολογία του σώματος ενός ατόμου προς το θετικό και θεραπευτικό, Αποδεδηγμένα έχει προσφέρει στους αθλητές πολύ ανώτερες αποδώσεις, Βοηθάει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στα καλλιτεχνικά ταλέντα που όλοι μας έχουμε μέσα μαςτις επιθυμίες, καθώς και κύριος δεξιότητες και ικανότητες - και όλα αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου!

"Θεωρώ προσωπικά πως είναι ανώτερο όλων τον τεχνικών που υπάρχουν και αυτό γιατί συνδυάζει τα πάντα σε βαθύτερες νοητικές καταστάσεις, θεωρώ πως είναι ανώτερο και ποιο αποτελεσματικό της ύπνωσης (Υπνοθεραπείας), και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορούμε και εργαζόμαστε μονοί μας με τον εαυτό μας, κάνεις δεν μπορεί να μας κατανοήσει καλύτερα από τον ίδιο μας τον εαυτό και ακριβώς αυτό συμβαίνει σε μια τέτοια εμπειρία."

Επίσης επιχύνεται με 
την εξάσκηση η λειτουργιά όλο και μεγαλύτερου μέρους του εγκεφάλου, στην πραγματικότητα συγχρονίζουμε όλο και περισσότερο το νου μας! 
Και αυτό δεν έχει τέλος, δεν υπάρχει τέλος στο άπειρο δυναμικό του νου μας!


Πως επιτυγχάνεται μια τέτοια εμπειρία;

Μέτα από μια Διάλεξη με σαφές οδηγίες και ένα σαφές προγραμματισμό τον δυο εγκεφαλικών ημισφαιρίων, είναι εφικτό το ίδιο βράδυ και ολας να έχεις μια τέτοια εμπειρία!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να υπάρχει θέληση και να έχουμε κίνητρα να το κάνουμε από μόνο του δεν έρχεται τίποτα!  Εδω σας παρουσιάζω μια πολύ καλή και εύκολη τεχνική (Τεχνική για Συνειδητό Όνειρο (Lucid Dream).




Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για το θέμα πληροφορίες εδώ
Quantumnaut in Facebook

quantumnaut.blogspot.gr

Contact: dr.nsgx@gmail.com
#parallelquantum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου