Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τσάι Κουρκουμά: Θεραπεύει περισσότερες από 50 Ασθένειες



Πολλά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο Τσάι Κουρκουμά έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην πρόληψη θανατηφόρων ασθενειών όπως ο καρκίνος, η άνοια και πολλών άλλων.

Ο Κουρκουμάς έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα στην Ινδία, και χάρη σε αυτόν, οι τοξίνες από το σώμα είναι πιο εύκολο να απομακρυνθούν. Επίσης είναι χρήσιμος στη ναυτία, τον έμετο αλλά και σε άλλες ασθένειες.
Ακόμη έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθά στην πρόληψη και στην θεραπεία του καρκίνου και της άνοιας.
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να φτιάξετε αυτό το τσάι που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντικαρκινικές επιδράσεις και θεραπεύει τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τις καρδιακές παθήσεις, την κατάθλιψη και περισσότερες από πενήντα άλλες ασθένειες.
Το Τζίντζερ είναι ένα άλλο ισχυρό αντιφλεγμονώδη που είναι γνωστό για τις ιδιότητες του στην καταπολέμηση του καρκίνου. Επίσης, βοηθά στην πέψη και ημικρανίες.
Η Κανέλααυτό το μπαχαρικό έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην Ασία για να συμβάλλοντας στη μείωση των επίπεδων σακχάρου στο αίμα. Θεραπεύσει ακόμη και το κοινό κρυολόγημα.
Το Κάρδαμο προλαμβάνει τους κινδύνους θρόμβων στο αίμα, εμποδίζοντας τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων στα τοιχώματα των αρτηριών. Επίσης, βοηθά το σώμα να αποβάλει τα απόβλητα μέσω των νεφρών.
Το Μέλι θεωρείται ένα από τα πιο γλυκά και πιο υγιεινά τρόφιμα στον πλανήτη. Είναι το κύριο συστατικό που θα δώσει σε αυτή τη συνταγή μια υπέροχη γεύση. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Συνταγή για το Τσάι Κουρκουμά:

    • 1 κουταλιά της σούπας κουρκουμά σε σκόνη
    • ½ κουταλιά της σούπας τζίντζερ σε σκόνη
    • ½ κουταλιά της σούπας κανέλα σε σκόνη
    • ½ κουταλιά της γαρίφαλο σε σκόνη
    • 1 πρέζα κάρδαμο σε σκόνη
    • 1 + ½ ποτήρι ζεστό νερό
    • ½ ποτήρι γάλα (γάλα αμυγδάλου για vegans)
    • 1 με 2 κουταλιά του γλυκού μέλι
Ζεσταίνουμε το γάλα. Έπειτα ρίχνουμε όλα τα υλικά και το ζεστό νερό. Ανακατεύουμε καλά. Απολαύστε το Τσάι Κουρκουμά και επωφεληθείτε από αυτό!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο hippieteepee.gr έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.


#Quantumnaut

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου