Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες




Όταν εστιάζεσαι σε κάτι που σε απασχολεί η το θες αυτό λέγεται διαλογισμός,το πόσο δυνατός και θαυματουργός θα είναι αυτό εξαρτάται από το επίπεδο που έβαλες τον εγκέφαλο σου να δουλεύει. Τα Hz είναι μια μονάδα μέτρησης του τι γίνεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο.



*Κύματα(Λ) 100-200Hz έκσταση, παράνοια, πλήρη κατάληψη από πνεύματα που φέρνουν τον άνθρωπο σε τρομερές εντάσεις,ακόμα και θανατηφόρες.



*Κύματα(υπερΓ31-99Hz  Εβρασμός ψυχής, εξοργισμός.



*Κύματα (Γ) 30-21Hz από αυτές τις συχνότητες και πάνω μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό η απλά και να πεθάνεις εάν είσαι αδύναμος άνθρωπος ή γέρος. Κάπου 22  και πάνω έχεις όταν πας ξαφνικά σε ένα κλαμπ που γίνεται χαμός και θες αλκοόλ να ηρεμήσεις η να προσαρμοστείς ,αλλιώς θες να φύγεις γιατί νιώθεις ασφυκτικά. Πολύ έντονο γέλιο.


*Κύματα (Β) 20 με 14Hz είναι όταν είσαι κανονικός, διαβάζεις κάνεις δουλειές, παίρνεις αποφάσεις.

*Κύματα (Α) 13,9-8Hz όταν είσαι απόλυτος ήρεμος, όπου αν σηκωθείς απότομα είναι λες και ήσουν σε άλλο κόσμο, Η όταν είσαι έτοιμος για ύπνο. Μπαίνεις(ξεκινάς) στο υποσυνείδητο.

*Κύματα (Θ) 4-7-9Hz Επίλυση προβλημάτων, Τρομερά βαθύς ύπνος,αν σου έχει τύχει ας πούμε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου να σε χτυπήσει ρεύμα, να χτυπήσεις  κάπου η να βραχείς να το έχεις δει σαν όραμα σαν όνειρο και να πεταχτείς λες και το έπαθες στην πραγματικότητα είναι επειδή μπήκες σε κύματα Θ. Πήρες μονάχα μια ασυνείδητη μικροσκοπική γεύση. Έντονα όνειρα σαν βιώματα.



*Κύματα (Δ) 3-1Hz Άγνωστο ακόμα δεν ξέρουμε,εικάζεται πως θα κάνουμε θαύματα,όπως ο Χριστός. Μην ξεχνάτε ότι είπε,αυτά που κάνω μπορείτε να τα κάνετε και εσείς, επίσης λόγος ΙΒ Ερμού Τρισμέγιστου περί νου κοινού ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ. Αστρική προβολή, παραγωγή αυξητικής ορμόνης.



 *Κύματα(Ε) 0.9-0.05Hz μπαίνεις στα ακασικά αρχεία-συμπαντική βιβλιοθήκη. Εκεί καταγράφονται ακόμα και οι πιο ασήμαντες αστραπιαίες σκέψεις ενός ανθρώπου, την κίνηση ενός εντόμου η μικροβίου ,μέχρι τα πιο τρομερά περίπλοκα θέματα(απαντημένα) των ανθρώπων των πνευμάτων και σχεδόν όλων των ανώτερων όντων.

        

Για τα μόνα κύματα που πραγματικά γνωρίζουμε πολλά πράγματα είναι τα Β και Α.






                                                  ΕΝΔΕΊΞΕΙΣ



Μέχρι το 3) είναι τα μαθήματα τα βασικά που πρέπει να κάνεις με την ΣΕΙΡΑ για να μάθεις να δουλεύεις σε (Α).



Μην πας στην 4 άσκηση και κάτω(στις επόμενες αναρτήσεις-συνέχεια) αν δεν έχεις κάνει την 1, την 2 και 3 ΣΩΣΤΑ. Από εκεί και πέρα διάλεξε εσύ ποια θες να κάνεις, εννοώ με ποια σειρά. Μετά από 1,5 μήνα προσπαθειών και καθημερινή δουλειά μην μετράς από το 100 στο 0 αλλά από το 50 στο 0. Θα έχεις δυναμώσει αρκετά ώστε να μπαίνεις σε κύματα (Α) πιο γρήγορα. Αν δεν μπαίνεις σε κύματα Α όλα είναι άδικος κόπος,για αυτό απαιτούνται αυτές οι ασκήσεις








  

1)Στον διαλογισμό με συχνότητα (Α) δεν μπορείς να έχεις αρνητικά συναισθήματα θυμού,κακίας,ζήλιας κτλ αν τα έχεις αυτόματα φεύγεις από αυτό το επίπεδο.Αν σου έρχονται διώχνε τα και ξαναμπαίνε σε (Α) και με τον καιρό όταν θα μπαίνεις σε (Α) δεν θα έχεις αρνητικά συναισθήματα.Ο διαλογισμός είναι το πρώτο στάδιο για να ελέγχεις το μυαλό σου και να ξυπνάς δυνάμεις. Ξάπλωσε ήρεμα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για 15 λεπτά και γύρνα τα μάτια σου προς τα πάνω κατά 20μοίρες έτσι ξεκινάει ο εγκέφαλος να μπαίνει σε συχνότητες (Α).

      

Για μια βδομάδα θα κάνεις αυτό μόνο! Όσες φορές θες τουλάχιστον μια όμως! 



Μέτρα από το 100 ως το 0 κάθε 2 δευτερόλεπτα θα κατεβαίνεις κατά 2 αριθμούς π,χ, 100,98,96,94 μόλις φτάσεις στο 0 μείνε έτσι όπως είσαι σε αυτήν την χαλάρωση σε αυτό το τίποτα μην οραματιστής τίποτα μην κάνεις κάτι,μείνε έτσι για 15 λεπτά, για να καταλάβεις ότι θα είναι 15 λεπτά θα βάλεις ένα ξυπνητήρι να χτυπήσει όχι δυνατά απλά να καταλάβεις ότι πέρασαν τα 15 λεπτά, εσύ όμως μην σκέφτεσαι άλλα πράγματα και μην σε πάρει ο ύπνος και όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι μετράς αργά 5,4,3,2,1,0 και λες πρέπει να ξυπνήσω.
  
ΟΛΟ ΑΥΤΟ=7 ΗΜΕΡΕΣ








2)Αφού τελείωσες την πρώτη άσκηση. Μετρά από το 100 ως το 0 ανά δυο αριθμούς και ξαφνικά θα οραματιστής ότι είσαι σε ένα cinema άδειο σε αυτό δεν θα έρθει ποτέ κάνεις!, θα είναι ένα μικρο βολικό δικό σου cinema και περίπου στα 2 μέτρα θα είναι η οθόνη σου.Εκεί θα προβάλεις-βάζεις αυτό στο οποίο θα συγκεντρώνεσαι. Όταν θα είσαι στο διαλογιστικό επίπεδο (Α) τότε βάλε στην οθόνη σου ένα πορτοκάλι και προσθέστε λεπτομέρειες(λες και το κοιτάς από μικροσκόπιο) φτίαξτο και μελέτα το από όλες τις όψεις πόσο χρωματιστό,ζωηρό, λεπτομέρειες ζωντανό είναι αυτό κάντο για 15 λεπτά.Πες ότι είσαι γλύπτης-θεός και θα φτιάξεις ένα φρούτο. 



Μετά από 15 λεπτά μέτρα από το 5 ως το 0 και μόλις φτάσεις στο 0 πες τώρα πρέπει να ξυπνήσω. Μετά από 2 φορές αν το κάνεις άλλαξε φρούτο, αν κάνεις 2-3 φρούτα σταμάτα να κάνεις φρούτα και δούλεψε έτσι ότι αντικείμενο θες! Άλλα να το έχεις δουλέψει από 2 φορές και πάνω ένα αντικείμενο, αν σου πετάγονται άκυρες σκέψεις και εικόνες διώξτες με το καιρό δεν θα έρχονται.

              

ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ









3) Πριν ξεκινήσεις κάτι σκέψου κάτι ευχάριστο,δεν έχει σημασία αν είναι απλό(μπορεί να είναι ένα φοβερό παγωτό που πήρες και έφαγες ),πρέπει να είναι κάτι που έγινε χτες η σήμερα. Αναλογίσου το προσεχτικά σκέψου και υπολόγισε όλες τις λεπτομέρειες τα χρώματα που είδες,το γέλιο του αλλού ανάλογος τι είναι αυτό που αναλογίζεσαι. Αναλογίσου σκέψου με εικόνα  κανά 2-3 λεπτά. Μετά μετράς από το 100 ως το 0 πλέον κάθε 2 δεύτερα θα κατεβαίνεις 2 αριθμούς 50,48,46 κτλ. Και πρόβαλε δες όλο αυτό το σκηνικό στην οθόνη σου δες όπως το έζησες. Ποίες ήταν οι μυρωδιές: Ποιοι οι ήχοι; Ποια τα συναισθήματα σου εκείνη την ώρα; Όλες οι λεπτομέρειες. Θα τα ζήσεις λίγο πιο ζωντανά. {1}όλο αυτό είναι μια εμπειρία {2}θα μάθεις με τον καιρό να δουλεύεις σε αυτό το επίπεδο Α για να κάνεις πιο περίπλόκα πράγματα. Μετά από ένα μήνα εξάσκησης,όταν θα χάνεις κάτι πολύτιμο και δεν θα το βρίσκεις, θα πηγαίνεις σε επίπεδο Α θα ζεις όλες τις λεπτομέρειες και θα βλέπεις που το έβαλες και το ξέχασες. Η άσκηση αυτή να διαρκεί από 15 λεπτά και πάνω μην ξεπερνάς το 30 λεπτό.

     

ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ







                                                ===============





4)                                          ΜΕΤΕΤΡΕΠΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Σε αυτή την άσκηση πρέπει να δημιουργήσεις ένα σκηνικό ένα γεγονός με το μυαλό-ΝΟΥ, 4 νόμους όμως πρέπει να ξέρεις.



Ι-ΝΟΜΟΣ]  Πρέπει να επιθυμείς πολύ να συμβεί αυτό το περιστατικό.Αν εσύ π,χ, θες να δεις κάποιον να φυσάει την μύτη του, επειδή το μυαλό σου το θεωρεί ασήμαντο ο εγκέφαλος σου δεν θα δώσει σημασία όσο και να οραματίζεσαι,δηλαδή μην πειραματίζεσαι με άκυρα πράγματα. Επέλεξε πράγματα με μια λογική δόση επιθυμίας.Π,χ, να έχεις χαμογελαστή προϊσταμένη σήμερα.Να πουλήσεις κάτι που πουλιέται δύσκολα(όχι απίθανα). Να συναντήσεις κάποιον από την δουλεία που συναντάς σπάνια.

ΙΙ-ΝΟΜΟΣ]  Πρέπει να πιστεύεις ότι θα γίνει.Όσο και να πιστεύεις στις νεράιδες δεν θα της δεις(τουλάχιστον έτσι,γιατί υπάρχουν). Άμα είναι αρνητικό-κακό η υπερβολικό ο ΝΟΥΣ σου θα λειτουργήσει αρνητικά και θα σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. Δοκίμασε το με το να δεις μια αγαπημένη σου ράτσα σκύλου. Να είναι κάτι που θα ήθελες να δεις, αμάξι σκυλί; αλλά να υπάρχει στην Ελλάδα.

ΙΙΙ-ΝΟΜΟΣ]   Εiναι τρομερά! ευαίσθητος αυτός ο νόμος. Μπορεί να επιθυμείς και να πιστεύεις ότι θα γίνει η θα δεις κάποιο περιστατικό. Αλλά μέσα σου να μην το περιμένεις ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί να συμβεί αυτό. Τότε αυτόματα το ακυρώνεις.

ΙV-ΝΟΜΟΣ]  Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα,π,χ, να πέσει κάποιος που αντιπαθείς στην δουλεία σου και όλοι να γελάνε,δεν μπορείς να δημιουργήσεις έστω κάτι κακόβουλο σε κύματα Α).Αν το κάνεις αυτόματα βγαίνεις από το επίπεδο (Α). Δεν μπορείς να κάνεις κακό. κανονισμοί του δημιουργού μας, αλλιώς θα βγάζαμε τα μάτια μας. ΑΛΛΑ ΕΑΝ εσύ επιμένεις ξανά και ξανά με πείσμα να κάνεις κάτι κακό τότε αυτό θα συμβεί σε ΕΣΕΝΑ. Επέλεξε ένα περιστατικό που θα έλυνε ΕΙΡΗΝΙΚΑ ένα πρόβλημα σου που επιθυμείς τρομερά την επίλυση του και πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει έχει σημασία.
                                                    

ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

1 ΒΗΜΑ       Ας πούμε ότι έχεις μια προϊσταμένη πολύ νευρική μαζί σου χωρίς να της κάνεις κάτι και σε ταλαιπωρεί. Μέτρα από το 50 ως το 0 ανά δυο αριθμούς κάθε δεύτερο και τότε πήγαινε στην οθόνη σου. Στην οθόνη σου δες όλη την αρνητικότητα και το πόσο άδικα σου φέρεται δες τα όλα γίνε μελετητής να δεις πόσο κακία είναι και πως σου φέρεται μην νιώσεις όμως άσχημα συναισθήματα για αυτήν!Είναι σημαντικότατο!

2 ΒΗΜΑ       Μετά από 2 λεπτά περίπου πάνω κάτω, όλο αυτό το σκηνικό στην οθόνη σου άρχισε να το κυλάς ήρεμα και ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ σαν επιστήμονας ας πούμε προς τα ΔΕΞΙΑ(σαν να χειρίζεσαι ταμπλετ) ΜΕΧΡΙ που να φύγει(όλο αυτό ας πούμε σε 30-60 δεύτερα),και από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ να εμφανίζεται η προϊσταμένη σου χαρούμενη και να είναι χαρούμενοι και όλοι οι άλλοι, και να είναι καλή μαζί σου. επίσης βλέπε και ζήσε και την επίλυση του προβλήματος της προϊσταμένη σου που την κάνει νευρική,αν υπάρχει βέβαια πρόβλημα.Στην οθόνη σου βέβαια υπάρχει μόνο η χαρούμενη προϊσταμένη σου.

3 Τώρα μέτρα από το 0 ως το 5 για να ξυπνήσεις ανοίξεις τα μάτια σου και θα αισθάνεσαι πολύ καλά.
    
   Όταν πετύχει ποιος μπορεί να σου πει ότι είναι απλά μια σύμπτωση,με τον καιρό θα δυναμώσεις και θα καταφέρνεις όλο και περισσότερα πράγματα γιατί θα δυναμώσεις έτσι! Και αυτά που κατάφερνες με 4-7 οραματισμούς θα τα καταφέρνεις με 1.Αν θα συναντάς δυσκολίες θα ενθαρρύνεσαι από τις προηγούμενες επιτυχίες σου. Αντί για την προϊσταμένη σου μπορείς να βάλεις τους γονείς σου.
  
ΟΛΟ ΑΥΤΟ=τουλάχιστον 7 ΗΜΕΡΕΣ για ένα αποτέλεσμα-για αρχή. Εάν το ξεκινήσεις  πριν μάθεις και κάνεις σωστά τα μαθήματα 1,2,και 3 επειδή θεωρείς ότι το έχεις ανάγκη το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις απολύτως τίποτα.





Για να πετύχεις κάτι στην ζωή σου πρέπει να το επιθυμείς. Στις ασκήσεις που αναφέρεται να μετράς από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς είναι απαραίτητο για να μπεις στα κύματα Α,μετά από 3-6 μήνες ανάλογα την εξάσκηση θα μπαίνεις μετρώντας από το 50 ως το 0 αργότερα το 20 και πιο μετά, ύστερα από κάποια χρόνια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να μετράς,μονάχα με λίγη συγκέντρωση. Υπάρχουν άνθρωποι που ύστερα από μια δεκαετία περίπου καθημερινής εξάσκησης όπου τους έγινε τρόπος ζωής καταφέρνουν να μπαίνουν σε κύματα Α με λίγη συγκέντρωση χωρίς καν να κλείσουν τα μάτια και να διαβάζουν και να μαθαίνουν 1 βιβλίο 200 σελίδων σε 2-3 ώρες σαν να το μελετούσαν βδομάδες. Όλα είναι θέμα εξάσκησης. Αγαπήστε την διαδικασία όχι μόνο το μελλοντικό αποτέλεσμα γιατί κάποια στιγμή θα σπάσετε θα βαρεθείτε και θα τα παρατήσετε, αυτό ισχύει σχεδόν στα πάντα,σε κάθε τι καινούργιο που ξεκινάτε από μια δίαιτα η μαθήματα ζωγραφικής μέχρι τους πιο σημαντικούς στόχους της ζωής σας. Όταν π,χ, αναφέρεται στο τέλος κάθε άσκησης όλο αυτό 14 ημέρες είναι το κατώτατο χρονικό όριο εξάσκησης για αυτή την άσκηση για να αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα. Όσο πιο πολύ δουλεύεις μια άσκηση τόσο πιο πολύ θα δυναμώσεις σε αυτήν, όπως και στο γυμναστήριο αν γυμνάζεις πολύ τα πόδια, θα είσαι πολύ δυνατός στα πόδια. Απλή λογική.




5)                                                         ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ 
Αυτό που πιστεύεις ότι έχεις ξεχάσει ΠΑΝΤΑ συνδέεται με ένα περιστατικό. Στην πραγματικότητα δεν ξεχνάμε απλά δεν μπορούμε να τα βρούμε στην μνήμη μας και να τα ανακαλέσουμε.Αν θες να θυμηθείς κάτι πήγαινε σε επίπεδο (Α) δηλαδή μέτρα από το 100 ως το 0 όπως και με τις άλλες ασκήσεις, άμα αυτή την άσκηση την κάνεις πάνω από 1 μήνα μέτρα από 50 ως το 0. Πήγαινε στην οθόνη σου και ξαναζήσε το συμβάν,αν έχασες τα κλειδία σου ζήσε το τελευταίο συμβάν με όλες τις λεπτομέρειες που είχες τα κλειδία σου. Όλο αυτό διαρκεί κανά 15 λεπτό αν το κάνεις σωστά,ζήσε όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό με τον καιρό θα σου αύξηση κατά πολύ την απομνημόνευση και την μνήμη. Όλο αυτό έχοντας παράλληλα ενωμένα τον αντίχειρα παράμεσο και μικρό δάχτυλο. Για αυτή την άσκηση θα έχεις ενωμένα τα δάχτυλα και θα μπαίνεις σε (Α) και μόλις τελειώσεις το μέτρημα θα λες.Για κάποιο σοβαρό σκοπό θα φτάνω αυτόματα σε αυτό το νοητικό επίπεδο και θα πετυχαίνω αυτό που θέλω.Κανε το μια φορά τουλάχιστον για 14 ημέρες και με τον καιρό τα δάχτυλα θα ενώνονται από μόνα τους και θα θυμάσαι πολύ γρήγορα.Η μνήμη σου θα σου αυξηθεί κατά 4 φορές σε βάθος χρόνου. Αν έχασες τα κλειδία σου κάνε αυτή την άσκηση,και θα τα βρίκσεις θα θυμάσαι αυτά που δεν θυμώσουνα, θα τα θυμηθείς εκείνη την στιγμή η μετά από κάποια λεπτά,μην πιέζεσαι απογοητεύεσαι,γιατί τείνεις-φεύγεις από τα κύματα Α, αλλά και θα απογοητεύεσε και συντώμως θα τα παρατήσεις.
    
ΟΛΟ ΑΥΤΟ=14 ΗΜΕΡΕΣ
improve memory



6)                                                ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΘΗΣΗ
Ας πούμε ότι πρέπει να μάθεις ένα πολύ δύσκολο ιστορικό κείμενο η πολλές ξένες λέξεις.
Ηχογράφησε τον εαυτό σου που το διαβάζει το κείμενο που πρέπει να μάθεις και ύστερα μπες σε επίπεδο Α μετρώντας κλασικά από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς κάθε 2 δεύτερα και να έχεις πατήσει η πάτα τότε την ηχογράφηση αλλά να είναι δίπλα στο χέρι σου να μην βγεις από το επίπεδο Α κάνοντας πολλές κινήσεις κτλ η να στο πατήσει κάποιος άλλος το κουμπί. 
Και άκου και συγκεντρώσου στα λεγόμενα σου τα ηχογραφημένα,αν θες έχε ενωμένα και τα δάχτυλα σου τον αντίχειρα παράμεσο και μικρό έτσι θα ξεχνάς ακόμα πιο δύσκολα αυτά που μαθαίνεις.
Μπορείς να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο μάθημα αγγλικών για μεγάλους και να ηχογραφείς τον εαυτό σου,την αγγλική γραμματική την ορθογραφία σου,π.χ. θα λες go σημαίνει πηγαίνω,eat σημαίνει τρώω. 
ΕΠΙΣΗΣ άκου τα ενώ είδη κοιμάσαι,μπορεί να είναι μια ηχογράφηση 2-3 ώρες. Μπορείς να κατεβάσεις αυτή εδώ την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bytemystery.audioplayer&hl=el να πας σε ένα ήσυχο δωμάτιο να πατήσεις ηχογράφηση και άστο να ηχογραφεί το τίποτα την "ησυχία" και μετά από 15 λεπτά μίλα-ηχογράφησε το μάθημα σου. Έτσι θα πέφτεις για ύπνο το βράδυ και δεν θα ακούς καμία φωνή όταν θα πατάς play θα κοιμάσε και μετά από 15 λεπτά θα ξεκινάει η ομηλίια σου, επίσης φρόντισε να έχεις πατήσει το πράσινο κυκλικό κουμπάκι που είναι το repeat έτσι μόλις τελειώσει η ηχογράφηση αυτή θα ξαναξεκινήσει από μόνη της. Είναι μια τεχνική για να ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με τα πολλά διαβάσματα. Αυτό είναι μια τεχνική που ονομάζεται ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ, π,χ, μπορείς να πας στο υπνοδωμάτιο του παιδιού σου και όσο αυτό κοιμάτε να του διαβάζεις το μάθημα του, και αυτό να γράψει σαν να διάβασε το μάθημα του 5 φορές αντί για μια. Το πως γίνεται αυτό θα εξηγηθεί στην επόμενη ανάρτηση.
       
ΟΛΟ ΑΥΤΟ=30 ΗΜΕΡΕΣ το πολύ για να πεισθείς,με την τεχνική που είσαι ξύπνιος,γενικά κάντο πάντα όποτε θες να μάθεις γρήγορα,μπορείς να μάθεις σε ένα χρόνο τα γαλλικά που θα μάθαινες σε 3 χρόνια
.


7)                                           Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
Οι λέξεις δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την πραγματικότητα αλλά και την δημιουργούν.Όταν λέμε σιχαμένα πράγματα για τα φαγητά μας κόβεται η όρεξη η μας ανοίγει,δηλαδή οι λέξεις και μόνο κινητοποιήσαν μηχανισμούς που έκαναν το σώμα να πεινάει! Μερικές φορές έχουμε να κάνουμε δουλείες και βαριόμαστε και λέμε ότι είναι πονοκέφαλος  μεταφορικά,καθώς της κάνουμε μας πιάνει πονοκέφαλος,όχι πάντα γιατί είμαστε υγιής αλλά αν το κάνουμε-λέμε σαν τρόπο ζωής τότε θα μας πιάνει πονοκέφαλος. Ο εγκέφαλος τις λέξεις τις εκλαμβάνει σαν εντολές,ο οργανισμός θα σου δώσει την ασθένεια που παρήγγειλες.

      
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙς ΛΕΞΕΙΣ



{1}Πόσο τα πιστεύεις αυτά που λες;



{2}Σε τι επίπεδο τα λες; στο Β δεν έχουν καμία δύναμη ιδιαίτερη στο επίπεδο Α  και στο Θ μπορείς να δημιουργήσεις όνειρα κατά παραγγελία να επηρεάσεις συνανθρώπους σου. Αν εσύ λες Θεέ μου πόσο πονάω και το πιστεύεις καλωσορίζεις και κρατάς τον πόνο,γιατί το πιστεύεις τόσο που το λες σε ένα ανώτερο ΟΝ που πιστεύεις.Αν λες δεν αντέχω άλλο και είναι η πεποίθηση αυτή ότι δεν αντέχεις θα μειωθούν οι αντοχές σου!
     
Ο Εμίλ Κουέ το 1910 θεράπευε ρευματισμούς,έλκοι,αρθροίτιδες.Τους έκανε καλά με μια φράση: Μέρα με την μέρα γίνομαι όλο και καλύτερα,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ Α ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.Ο νους τους τους θεράπευε!!! μέσα μας έχουμε μηχανισμούς που μπορούν να μας θεραπεύσουν ακόμα και από ανίατες ασθένειες. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει:

{1}Σκεφτόμαστε μόνο ένα πράγμα την φορά. 

{2}Όταν συγκεντρώνεσαι σε μια μόνο σκέψη,τότε η σκέψη πραγματοποιείται γιατί το σώμα μας ενεργοποιεί μηχανισμούς που θα μετατρέψει την σκέψη σε πράξη.                                

                                                 ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
   Θα πηγαίνεις στο επίπεδο Α μετρώντας από το 50 ως το 0 ανά 2 αριθμούς κάθε 2 δεύτερα μην πιέαζεσαι!Και θα λες μια μόνο φορά με συναίσθημα και επιθυμία. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ-ΟΣ η ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ-ΟΣ. Κάντο μια με 2 φορές το πολύ την ημέρα όχι παραπάνω. Αν θες μπορείς να λες κάτι άλλο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΟΥ.Αυτό θα σε κάνει σαν ''αθάνατο-η'' αν ζεις σε ένα αρνητικό περιβάλλον.Σιγά σιγά πράγματα που σε πλήγωναν τώρα δεν θα σε πληγώνουν τόσο και πάει λέγοντας μέχρι που θα είσαι ανεπηρέαστος αλλά πρέπει να είσαι πάντα σε επίπεδο Α. Σε μερικά νοσοκομεία της ανατολής στους ναρκωμένους ψιθυρίζουν κάθε 10 λεπτά π,χ, μην αιμορραγείς και ο ασθενής 90% δεν αιμορραγεί κατά την εγχείρηση.Να ξέρεις ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α και Θ.



 Πρέπει η εξέλιξη μας να γίνει προσωπικός στόχος, πρέπει να μπορούμε να μετατρέπουμε τα προβλήματα μας σε σχέδια και να τα πραγματοποιούμε όπως θέλουμε.





 8)             ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ-ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ

Θα μάθεις να συγκεντρώνεσαι να βλέπεις κάποια όνειρα τα οποία θα είναι οι απαντήσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που θα θες.

Όταν ερμηνεύουμε ένα όνειρο που έχουμε προγραμματίσει από πριν μαθαίνουμε κάτι περισσότερο για την ψυχοπαθολογία(εμάς) μας και βρίσκουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα μας.

Πολλοί άνθρωποι είδαν πως να σωθούν από θανατηφόρο ατύχημα η κάποιο νούμερο τυχερό για κάποιο λόττο,δεν είναι κάποιο θαύμα, είναι η δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας να επικοινωνήσουμε με μια ανώτερη ευφυΐα(μην το μπερδεύετε με τον Θεό) απλά δεν ξέρουμε τον τρόπο οι περισσότεροι.











1 ΒΗΜΑ     Θα διαλογίζεσαι πριν κοιμηθείς και θα λες με έντονη επιθυμία και να κοιμάσαι με αυτή την προσμονή. Θέλω να θυμάμαι ένα όνειρο. Θα θυμάμαι ένα όνειρο. Θα κοιμηθείς και θα έχεις δίπλα σου ένα μπλοκ και ένα στυλό,και όταν ξυπνήσεις  μην κουνηθείς η ανοίξεις τα μάτια σου γιατί πολλά πράγματα θα τα ξεχάσεις, απλά για 5 λεπτά στύψε το μυαλό σου και προσπάθησε να θυμηθείς όσα πιο πολλά μπορείς μετά επιτόπου γράφε τα σε ένα τετράδιο γράψε ότι θυμάσαι από το όνειρο,με τον καιρό θα θυμάσαι όλο και πιο πολλά,και θα είναι πιο σαφή. Μην πας στο 2 βήμα αν δεν είσαι πλήρως ικανοποιημένος,κανε το πρώτο βήμα για τουλάχιστον 2-3 μήνες ασταμάτητα. Αν κάποια βραδιά δεν θυμάσαι πραγματικά τίποτα δεν πειράζει συνέχισε.



2 ΒΗΜΑ    Μετά από 3 μήνες συστηματικής άσκησης. Πριν κοιμηθείς αναλογίσου κάποιο πρόβλημα που σε απασχολεί και θα μπορούσε να λυθεί με το να πάρεις κάποια συμβουλή η πληροφορία που θα σου έλυνε το πρόβλημα. ΠΡΕΠΕΙ πραγματικά να σε ενδιαφέρει και να ΘΕΛΕΙΣ να βρεις απαντήσεις.Οι κουτές ερωτήσεις προκαλούν κουτές απαντήσεις. Μόλις βρεις το πρόβλημα σου που θα ήθελες απαντήσεις. Πες από μέσα σου με δύναμη και επιθυμία πολύ σαν να προστάζεις. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ,ΘΑ ΔΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. Όταν ξυπνήσεις μελέτα και αναλογίσου και αναζήτα το νόημα. Κάνε το αυτό όταν είναι να πας σε ένα νέο μέρος και ανησυχείς γιατί φοβάσαι,η ανησυχείς για κάποιο σοβαρό θέμα για εσένα η αν θες πάρα πολύ κάποια λύση η απάντηση. σε ένα ζήτημα



     Π,χ, κάποιος θα πήγαινε ταξίδι με την μηχανή του και ήθελε να δει έτσι κάποιο όνειρο συμβουλευτικό-προφητικό. Είδε στον ύπνο του ότι οι φίλοι του έτρωγαν τούρτα και αυτός ωμά φασολάκια. Στον δρόμο του προς το ταξίδι σταμάτησε για επίσκεψη σε κάτι φίλους και έφαγαν όλοι τούρτα,την επόμενη μέρα ο δρόμος ήταν μεγάλος και άδειος με καλό καιρό και άρχισε να τρέχει με 180Km και ξαφνικά σταμάτησε απότομα να τρέχει τόσο και πήγαινε με 40 γιατί είδε ένα μεγάλο φορτηγό με ωμά φασολάκια εκείνη την στιγμή είχε μια απότομη στροφή και πιο μπροστά και ένα άλλο φορτηγό που είχε ωμά φασολάκια το οποίο αναποδογύρισε και ο δρόμος είχε γεμίσει με καφάσια και τόνους από φασόλια,αν έτρεχε πιο γρήγορα θα είχε σκοτωθεί! Ένας άλλος είχε δει πρωτόγονους να χτυπάνε στο έδαφος ακόντια με μεταλλική μύτη η οποία είχε μια τρύπα, έτσι κάποιος εφηύρε την ραπτομηχανή. Μπορείς να ερμηνεύσεις μόνο τα όνειρα που εσύ αποφασίζεις να δεις. Με τους μήνες και τα χρόνια που θα το κάνεις θα καταλαβαίνεις και θα εμπιστεύεσαι τα όνειρα σου και θα έχεις και σωστά προαισθήματα και όνειρα τα οποία θα είναι όλο και πιο ζωντανά. Αυτό βέβαια δεν είναι μόνο για τους κίνδυνους αλλά και για πολλά άλλα... ακόμα όπως πως να βρεις χρήματα ακόμα και κάποιον ιδανικό σύντροφο!
        
ΟΛΟ ΑΥΤΟ= ΤΟ 1 ΒΗΜΑ ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ 2 ΒΗΜΑ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ(σαν εξασκηση,όσο εξασκήσε τόσο πιο πολύ δυναμώνεις).









9)                    ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Οι κακές συνήθειες κόβονται με την φαντασία. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα κόψεις μια κακιά συνήθεια έτσι επειδή απλά το θέλεις. Πρέπει πάνω από όλα να θέλεις το όφελος που θα έχεις όταν θα κόψεις την κακιά συνήθεια. Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι να κόψεις μια κακιά συνήθεια τόσο πιο πολύ δένεσαι μαζί της.Μια γυναίκα που θέλει να κόψει τα γλυκά  όσο το θέλει άλλο τόσο δένεται με αυτά,γιατί δεν χαίρεται δεν λαχταρά πως θα νιώθει και θα είναι χωρίς γλυκά. ΓΕΝΙΚΑ για να αποκτάς αυτό που θες πρέπει να μάθεις να εξασκηθείς στον οραματισμό των στόχων σου πρέπει να μάθεις να τους βλέπεις,να τους αισθάνεσαι,να τους ακούς, γεύεσαι και αγγίζεις. Αν θες να σταματήσεις κάποια κακή συνήθεια μπαίνε σε επίπεδο Α πάλι μετρώντας ανάποδα από το 100 ως το 0 ανά 2 αριθμούς αργά κάθε 2 δεύτερα και άρχισε να το ζεις με τις 5 σου αισθήσεις λες και το έχεις ειδή,κανε το 2 φορές την μέρα. Αν πάλι δεν είσαι σε κάποιο ήσυχο και σκοτεινό μέρος να διαλογιστείς και να μπεις στο επίπεδο Α και συμβαίνει κάτι και σου χαλάει τα σχέδια π,χ, κάποια κακή συνήθεια ένωνε τον αντίχειρα με το μικρό και τον παράμεσο και υπενθύμιζε στον εαυτό σου πιο είναι το σωστό. Αν θες να αδυνατίσεις μπαίνε σε επίπεδο Α και λεγε ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, Η αν πάλι δεν μπορείς ένωνε τα 3 δάχτυλα σου και υπενθύμιζε στον εαυτό σου το σωστό η τι πρέπει να κάνεις.

Γενικα δεν πρεπει στο επιπεδο Α να σε κυριευει η απογνωση και η αμφιβολια.

                


ΟΛΟ ΑΥΤΟ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.









 10)                                    ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Μια γυναίκα έκανε μια απότομη βουτιά και έσπασε το τύμπανο της και έβγαζε πολύ αίμα και ήταν πάρα πολύ μακρυά από το νοσοκομείο,έτσι μπήκε σε επίπεδο Α και έλεγε ΕΦΥΓΕ ΕΦΥΓΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΦΥΓΕ, μετά από 10 λεπτά σχεδόν εξαφανήσθηκε η αιμοραγία όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο γρήγορα θεραπεύτικε. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ  εκτός από αυτό που έκανε η γυναίκα πιο πάνω:



1)Μπες σε επίπεδο Α δες την ασθένεια στην οθόνη σου και νιώσε τι σου κάνει η ασθένεια και μετά οραματίσου την θεραπεία της και νιώσε στο τέλος την ευτυχία,ευεξία χαρά του το να είσαι καλά και υγειής και ζήσε το.


2)Μια ασθένεια η και ένας πόνος συνήθως μπορεί να προέρχεται από αρνητικά συναισθήματα. Πήγαινε στο επίπεδο Α και μείνε εκεί σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει δεν μπορείς να έχεις αρνητικά συναισθήματα η επιθυμίες αν έχεις φεύγεις,μπες στο επίπεδο Α και μείνε εκεί σταθερός,το σώμα σου θα αρχίζει να αυτοεπισκευάζεται.

3)Μπες στο επίπεδο Α και προσευχήσου και οραματίσου τον Χριστό τον Βούδα η κάποιον άγιο, άγγελο ότι θες εσύ, και οτι έρχεται και σε θεραπεύει με ένα λευκό φως,ορματίσου ότι σκηνικό θες, επίσης μπορείς να προσευχηθείς στο Άγιο πνεύμα να δώσει φώτειση σε κάποιους ανθρώπους οραματιζόμενος ότι λούζεται από τον ουρανό  με ενα φως και αλλάζει, για αυτούς που πιστεύουν το Άγιο πνεύμα μετατρέπει μυαλά. Γενικά αυτή η άσκηση είναι μια μίξη προσευχής και επιπέδου Α και είναι πολύ δυνατές.
        
Γενικά δεν πρέπει στο επίπεδο Α να σε κυριεύει η απόγνωση και η αμφιβολία.







11)                                                    ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Tέλος δεν μπορείς μόνο να βελτιώνεις την υγεία σου αλλά και την εμφάνιση σου, τις αθλητικές σου επιδόσεις, τις πνευματικές σου δυνάμεις. Kάνοντας την άσκηση 6 στην ανάρτηση Εγκεφαλικές συχνότητες και δυνατότητες(ΜΕΡΟΣ 2) μαγνητοφωνήστε κάθε μέρα που περνάει γίνομαι όλο και πιο δυνατός μυηκά η στην υγεία, κάθε μέρα που περνάει γίνομαι όλο και πιο θαρραλέος, κάθε μέρα που περνάει μου αυξάνεται η μνημονικότητα μου κτλ Σε μερικά πράγματα θα δείτε διαφορά σε 1 βδομάδα σε άλλα θα δείτε διαφορά μικρή και μάλιστα μετά από ένα μήνα. Αναλόγος πόσο απέχει από την πραγματικότητα αυτό που θέλετε.








                                                      EΠΙΛΟΓΟΣ

 Δεν πρέπει να χάσεις τον ενθουσιασμό σου γιατί αλλιώς θα χαθεί το ενδιαφέρον σου για όλα αυτά. Αγάπα την διαδικασία όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλιώς θα σπάσεις και θα τα παρατήσεις. Μην αναζητήσεις νέες τεχνικές και μην μπεις σε αυτό το τριπάκι γιατί θα χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσες να επενδύσεις για να αναπτύξεις και να ενδυναμωθείς σε αυτές τις τεχνικές που είναι απλές και οι πιο δυνατές.Μια τεχνική όσο περισσότερο την χρησιμοποιείς καλυτερεύεις. Μην αγνοείς καμία τεχνική! Π,χ, ο έλεγχος τον ονείρων ενισχύει την ικανότητα σου στην νοερή οθόνη και οι ασκήσεις με την νοερή οθόνη θα σου δίνουν πιο ζωντανά όνειρα.

   

Όταν με τον καιρό συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά μπορείς να κάνεις! η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου θα πάει στα ύψη,οι περισσότεροι έχουμε αντιλήψεις που περιορίζουν τα πιστεύω μας γύρω από το τι μπορούμε να καταφέρουμε,με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να λύνουμε τα προβλήματα μας. Όσο μένει κάποιος απελπισμένος τόσο διαιωνίζει τα προβλήματα του.

    

Ανεξαρτήτος τον βαθμό IQ θα βελτιωθεί πολύ όπως και ο τρόπος σκέψης.Με τον καιρό θα ενισχυθεί ο συναισθηματικός μας πλούτος όπως και η μνήμη έτσι θα μπορούμε να βοηθούμε τους άλλους πιο εύκολα,επίσης θα αυξηθεί η φαντασία και η συγκέντρωση όπως και το ότι θα θεραπευόμαστε πιο γρήγορα.

Μείωνε πράγματα και έννοιες που σε απασχολούν και απομυζούν, επίσης π,χ, αν έχεις 3 αμάξια έχε  1, έχε όσο πιο πολύ ελεύθερο το μυαλό σου, αν βλέπεις 5 σαπουνόπερες κάνε της 1 η και καμία ,αν  βγάζεις πολλά χρήματα ας μην είναι σκοπός σου να βγάζεις ακόμα περισσότερα ο αριθμός των χρημάτων δεν θα σε εξελίξει ως άνθρωπο, εστιάσου στην αναζήτηση και της πνευματικές ασκήσεις.
  Οι πραγματικοί τεχνοκράτες που δεν θα δείς ποτέ σου, έχουν κάνει έτσι τις κοινωνίες ώστε το μυαλό πάντα να είναι απασχολημένο η αποπροσανατολισμένο.



ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΙΛΒΑ


Contact: dr.nsgx@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου