Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε τα τσάκρας σας


Μας έχει ειπωθεί ότι κάθε ανθρώπινο ον είναι εξοπλισμένο με τσάκρας, που ονομάζονται επίσης και κέντρα, και αυτά δεν είναι μόνο πηγές ενέργειας, αλλά και πόρτες που μας οδηγούν σε υψηλότερα πεδία και σε μια υψηλότερη συνειδητότητα.

Υπάρχουν επτά κύρια κέντρα στο αιθερικό σώμα μας, που επηρεάζουν άμεσα το φυσικό μας σώμα μέσω των ενδοκρινών αδένων και των νεύρων.

Αυτά τα κέντρα μπορούν να είναι σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες καταστάσεις:

-ενεργά και ανεπτυγμένα
-μισοενεργά
-κοιμισμένα
-πετρωμένα

Γνωρίζοντας ότι η κατάσταση των κέντρων έχει άμεση επίδραση στην ανθρώπινη συνείδηση και το σώμα και τη συμπεριφορά, οι άνθρωποι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν διάφορες μεθόδους για να τα αφυπνίσουν, να τα διεγείρουν και να επωφεληθούν από την αφύπνιση τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εξής:

-Διδάσκαλοι
-Σκοτεινές δυνάμεις ή πράκτορες
-Αμαθείς δάσκαλοι
-Οπορτουνιστές

1. Οι Διδάσκαλοι, με τις γνώσεις και τις πληροφορίες τους, προσπαθούν να προετοιμάσουν κάποιους ανθρώπους για προχωρημένες μυήσεις και εργάζονται στα κέντρα του υποψηφίου ώστε να αφυπνίσουν τα κέντρα με τη συνεργασία του υποψηφίου. Στόχος τους είναι να προετοιμάσουν προχωρημένους ηγέτες ώστε να αντιμετωπίσουν ορισμένες απρόσμενες ή προφανείς ανάγκες της ανθρωπότητας. Οι Διδάσκαλοι εργάζονται στα ανώτερα κέντρα. Εργάζονται στο κέντρο του κεφαλιού, το κέντρο του λαιμού, και τα κέντρα της καρδιάς και του μετώπου.

2. Οι σκοτεινοί πράκτορες προσπαθούν να διεγείρουν και να ξεδιπλώσουν τα χαμηλότερα κέντρα, όπως είναι η βάση της σπονδυλικής στήλης, το ιερό κέντρο και το ηλιακό πλέγμα. Οι προθέσεις τους είναι
    α. Να δημιουργήσουν υπερβολική ισχύ στα θύματά τους και να τα οδηγήσουν σε καταστροφικές ενέργειες, σε εγκλήματα, κλπ
    β. Σε γενικές γραμμές, να υπερδιεγείρουν το κέντρο του ιερού οστού και να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε ανθυγιεινές σχέσεις.
    γ. Να καταστρέψουν ένα άτομο που έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας ηγέτης του φωτός

3. Οι αμαθείς δάσκαλοι συγκεντρώνουν ανθρώπους γύρω τους και τους κάνουν διάφορα είδη διαλογισμού για την διέγερση των τσάκρας τους. Δεν έχουν το αίσθημα της ευθύνης και δεν νοιάζονται τι θα συμβεί με τους μαθητές τους στο μέλλον. Γενικά ταξιδεύουν από τόπο σε τόπο, ώστε να μην δουν τις συνέπειες της εργασίας τους.

Οι άνθρωποι κάτω από τέτοιους δασκάλους βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο για διάφορες ασθένειες και πολύπλοκα προβλήματα της ψυχικής υγείας.

4. Οι καιροσκόποι είναι εκείνοι που βγάζουν χρήματα διδάσκοντας για τα τσάκρα, για τα οποία έχουν μόνο επιφανειακή γνώση.

Η Διδασκαλία λέει ότι τα κέντρα πρέπει να τα αφήνουμε ήσυχα, μέχρι τη στιγμή που θα παρουσιάσουν σημάδια φυσικής ανάπτυξης κάτω από την επίδραση της

1. Αγνότητας της ζωής
2. Επέκτασης της συνειδητότητας
3. Θυσιαστικής υπηρεσίας
4. Συμπόνιας
4. Ορθού διαλογισμού

Αυτές είναι οι πιο ασφαλείς μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα κέντρα μας να ανθίσουν και να συνδέσουν το νου μας σε υψηλότερες διαστάσεις.


Τι δεν πρέπει να κάνετε:

1. Είναι απολύτως απαγορευμένο να διαλογίζεστε στα τσάκρας παρά μόνο υπό την επίβλεψη του διδασκάλου σας, ο οποίος βλέπει ενορατικά την επίδραση του διαλογισμού σας στο σώμα και τη ζωή σας.

2. Απαγορεύεται να ασκείτε τη Χάθα Γιόγκα, αφού διεγείρει τα γάγγλια που δομήθηκαν από τα κέντρα και επηρεάζει τα κέντρα. Η Χάθα Γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τη θεραπεία ορισμένων αιθερικών ασθενειών, η οποία γίνεται υπό την επίβλεψη ενός ενορατικού ιατρού.

3. Τα τσάκρας μπορούν να διεγερθούν με ασκήσεις αναπνοής, και αμαθείς δάσκαλοι επιτρέπουν στους μαθητές τους να χρησιμοποιούν διάφορες ασκήσεις αναπνοής για την διέγερση διαφόρων κέντρων. Οι πραγματικοί Διδάσκαλοι των κέντρων απαγορεύουν μια τέτοια ενέργεια, προειδοποιώντας μας ότι μπορεί να έχει μια δραστική επίδραση στην υγεία μας.

4. Τα κέντρα μπορούν να διεγερθούν από ορισμένα ναρκωτικά. Μια τέτοια ενέργεια είναι ίση με αυτοκτονία.


Τι πρέπει να κάνετε:

Η Διδασκαλία λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να ξεδιπλώσετε τα κέντρα σας είναι όλα τα κέντρα να ξεδιπλωθούν αρμονικά και να συντονιστούν μεταξύ τους μέσω της διεύρυνσης της συνειδητότητας, την αγνότητα της ζωής, τον διαλογισμό και την θυσιαστική υπηρεσία.

Κάτω από την επίδραση της διεύρυνσης της συνειδητότητας, τα κέντρα ανοίγουν φυσικά χωρίς να προκαλούν βλάβη είτε στον αιθερικό σώμα ή στο φυσικό σώμα.

Κάθε φορά που σας συμβουλεύουν να εργαστείτε στα κέντρα, να είστε πολύ προσεκτικοί. Μην ρισκάρετε τη ζωή σας.

Αν η προσωπικότητα δεν είναι απαλλαγμένη από maya, θυμαπάτες και ψευδαισθήσεις, η αύξηση της ενέργειας των κέντρων κάνει τη maya, τις θυμαπάτες και τις ψευδαισθήσεις ανεξέλεγκτες. Αισθάνεστε ότι έχετε πέσει μέσα στο ρεύμα μιας πλημμύρας - οδεύοντας προς την καταστροφή. Οι απελευθερωμένες ενέργειες πολλαπλασιάζουν τις κακές συνήθειές σας, τα συμπλέγματα, τις ηθικές αδυναμίες, και έρχεται μια στιγμή όπου χάνετε τον έλεγχο εξ ολοκλήρου. Είναι εδώ που μπορείτε να πέσετε στον κίνδυνο της ψύχωσης ή της σύγχυσης που αναδύονται από τον υποσυνείδητο νου σας.


-Torkom Saraydarian

Esoteric Science of Healing 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου